Kafam karışık

Açıktan aldırıp evleneceğımı nerden çıkardın sadece açıktan devam etmek istiyorm şuan çok erken zaten evlılık pat dıye olucak bışey değıl bunun farkındayım

Koş koş koca kaçıyor
İsin gucun olmadan nasıl bu yasta bu riske giriyorsun
30kusur yasimizda evlendik isguc var hala sorunlar yaşıyoruz
Seni oyle bir ezerler ki pestile çevirirler

Açıktan aldırıp evleneceğımı nerden çıkardın sadece açıktan devam etmek istiyorm şuan çok erken zaten evlılık pat dıye olucak bışey değıl bunun farkındayım
Sağlık sorunun nedir okulu açıktan okuyacak kadar?

Teşekkür ederım aslında her şeylerını kendılerı yapıyolar bahçelerı hayvanları falan var ben soyledım zaten ailen yuzunden evlenceksen hiç evlenme diye oda bende istıyorum diyo geldığınde yuz yuze konuşcaz artk

Her şeyi kendileri yapsa ne olur ki? Emin ol onlardan farkın kalmayacak. Boşa konuşmuyor burda insanlar neyi konuşacaksın ki daha? Kesin bir dille hayır demekten başka çaren yok bunu bilesin.

Dikkat dağınıklığım var derste anladığımı sınavda yapamıyorum psikoloktan tedavı falan gördum biraz ıyıyım ama ıyıce soğudum dedığım gıbı
Diyelim ki okulu açığa aldın. Halk eğitim kuslarına katıldın. Sonra? İlerisi için planların neler mesela?

Okulu tamamlamak istemiyorsun. Üni okumayı düşünmüyorsun. Çalışmak planların arasında bile yok. Gelecekten beklentin ne? Okulunu bıraktıracak kadar ne sağlık sorunun var??
Üni okusam bile çalışmayı duşunmuyorum zaten şuan meslek lısesı okuyorum bıtırıp iş yeri açmayı duşunuyorum

Diyelim ki okulu açığa aldın. Halk eğitim kuslarına katıldın. Sonra? İlerisi için planların neler mesela?
Liseyi bitirmeyi çok istıyorum halk eğtım kurslarından usta oğretıcı belgesı alıp ış yerı açmayı duşunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…