Açıktan aldırıp evleneceğımı nerden çıkardın sadece açıktan devam etmek istiyorm şuan çok erken zaten evlılık pat dıye olucak bışey değıl bunun farkındayım17 yaşındasın okulunu açığa aldırma istiyorsun sonrada gelsin evlilik değilmi.
Evladım sen bunu çocuk oyuncağı filan mı zannediyorsun öyle.
Tıkacak seni o eve anasına babasına hizmet ettirecek bilmem farkındamısın.
Hemen evlen kaçırma sakın doğurursun 2-3 bebe tadından yenmez sonra.
Sonrada gelsin mutsuzluklar.
Sağlık sorunun nedir okulu açıktan okuyacak kadar?Açıktan aldırıp evleneceğımı nerden çıkardın sadece açıktan devam etmek istiyorm şuan çok erken zaten evlılık pat dıye olucak bışey değıl bunun farkındayım
Açıktan aldırıp evleneceğımı nerden çıkardın sadece açıktan devam etmek istiyorm şuan çok erken zaten evlılık pat dıye olucak bışey değıl bunun farkındayım
Teşekkür ederım aslında her şeylerını kendılerı yapıyolar bahçelerı hayvanları falan var ben soyledım zaten ailen yuzunden evlenceksen hiç evlenme diye oda bende istıyorum diyo geldığınde yuz yuze konuşcaz artkRica ederim ama lütfen evlenme. Bak köyde yaşayan eski kafalı bir aile diyorsun çocuklarına baskı kuruyorlar evlen diye. Çocuk da onların lafına bakıp sana baskı yapıyor. Bin kere düşün. Evlenince de onların ağzına bakacak bakmayacağının garantisi var mi? Seni çalıştırmayacakmış falan filan. Sonra sen her gün pazar parası beklersin. Bir ayakkabının hesabını verirsin. En azından mesleğin olur da çalışmamayı tercih edersen o da sen de bilirsin ki senin bir para kaynağın olabilir. Lütfen aklını kullan çok küçüksün
Dikkat dağınıklığım var derste anladığımı sınavda yapamıyorum psikoloktan tedavı falan gördum biraz ıyıyım ama ıyıce soğudum dedığım gıbıSağlık sorunun nedir okulu açıktan okuyacak kadar?
Teşekkür ederım aslında her şeylerını kendılerı yapıyolar bahçelerı hayvanları falan var ben soyledım zaten ailen yuzunden evlenceksen hiç evlenme diye oda bende istıyorum diyo geldığınde yuz yuze konuşcaz artk
Diyelim ki okulu açığa aldın. Halk eğitim kuslarına katıldın. Sonra? İlerisi için planların neler mesela?Dikkat dağınıklığım var derste anladığımı sınavda yapamıyorum psikoloktan tedavı falan gördum biraz ıyıyım ama ıyıce soğudum dedığım gıbı
Üni okusam bile çalışmayı duşunmuyorum zaten şuan meslek lısesı okuyorum bıtırıp iş yeri açmayı duşunuyorumOkulu tamamlamak istemiyorsun. Üni okumayı düşünmüyorsun. Çalışmak planların arasında bile yok. Gelecekten beklentin ne? Okulunu bıraktıracak kadar ne sağlık sorunun var??
Çalışmayı düşünmeyip iş yeri açmayı anlayamadım? Ne üzerine iş yeri?Üni okusam bile çalışmayı duşunmuyorum zaten şuan meslek lısesı okuyorum bıtırıp iş yeri açmayı duşunuyorum
Liseyi bitirmeyi çok istıyorum halk eğtım kurslarından usta oğretıcı belgesı alıp ış yerı açmayı duşunuyorumDiyelim ki okulu açığa aldın. Halk eğitim kuslarına katıldın. Sonra? İlerisi için planların neler mesela?
İş yerini açmak için birikimin var mı?Liseyi bitirmeyi çok istıyorum halk eğtım kurslarından usta oğretıcı belgesı alıp ış yerı açmayı duşunuyorum
Üni okusam bile çalışmayı duşunmuyorum zaten şuan meslek lısesı okuyorum bıtırıp iş yeri açmayı duşunuyorum
İnternet kafe veya kuaför gıbı duşunduk ama üni bıtırıp çalışmayı duşunmuyorum dedimÇalışmayı düşünmeyip iş yeri açmayı anlayamadım? Ne üzerine iş yeri?
Ne üzerine mesela?Liseyi bitirmeyi çok istıyorum halk eğtım kurslarından usta oğretıcı belgesı alıp ış yerı açmayı duşunuyorum
Evet az çok birikimim varİş yerini açmak için birikimin var mı?
laf ebeliği yapıyorsunuzİnternet kafe veya kuaför gıbı duşunduk ama üni bıtırıp çalışmayı duşunmuyorum dedim
İş yerine yetecek mi? İnternet cafe veya kuaför açmak az maliyetli değil çünkü. Yetecek mi elindeki?Evet az çok birikimim var
Birlikte duşundük onu ortak olabılır diye konuşmuştukHani seni çalıştırmayı düşünmüyordu,iş yeri açmanamı izin var sadece...