Kafam karışık

Birde çocuğu oldu,veriyor parasını baktırıyor .
Üstelik kızımın eğitimi eşinden daha yüksek.
Her zmaan destekçisi olmuştur bu konuda,2.masterını yapıyor şu anda.

Kesinlikle çok mu yorucu geliyor acaba iş hayatına atılmak.
Yada evde olayım günümü gün edeyim derdinlermi.
Valla hayatım boyu önceliğim eğitim ve kariyer oldu. Hatta evlilik fikrini aklımdan çıkarmışken eşim karşıma çıktı. 37 yaşında evlendim.

Pandemi yüzünden online eğitime geçtik. Dersimin olmadığı zamanlar ev işi, yemek vs zaman geçiyor. Yeminle ev işi dışarda çalışmaktan daha zor.

en basiti, kadın çalışıp para kazanıyorsa evine istediği gibi temizlikçi alabiliyor
ama çalışmıyorsa sırf ev hanımı diye çoğu kadın canı çıksa yardımcı alamayabiliyor
o kadar çok ki bu örnek

Bir kadın için çok önemlidr eğitim alması.
Bende ev hanımıyım aynen bazen pilim bitiyor evde.

Ona da eşine de aferin. Özellikle de eşine
Her erkek bunu başaramıyor ne yazık ki.

Ben evleneceğim zaman da fakültedeki tüm arkadaşlarım yapma etme demişti. Ama işte insanına bağlı. (Eşim lisans mezunu ben doktoralıyım). Çok şükür ki eşim kendini öyle güzel yetiştirmiş ki, her konuda destektir.

Demin aynı şeyi ifade ettim. Pandemiden beri eve kimseyi sokmuyorum. Temizliğe gelen hanım benim için ne büyük nimetmiş meğer..

O konularda hiç sıkıntısı olmadı,evlendi başka bir şehire gitti birdönem evde kaldı işe girdi olmadı çıktı.
Şimdi en azından kadrolu bir memur oldu.
Dediğin gibi aslında parası olanda yardımcı alamıyor evine eşi çok sıcak bakmıyor mesela.
Çok örnekler var aslında.

Kesinlikle eşi destek oldu her zaman bu konuda.
Doğum yapınca 2.master için 2 dersi kalmıştı dondurdu tekrar devam edecek.

Eşinizede bravo destek olduğu için,keşke her erkek bunu desteklese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…