- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Ne mesela. Çünkü eğitim konusunda da kimseye haklısınız dediğini görmedim.Hayır o anlamda değıl az çok kafamda oluştu bır şeyler
aynen öyle. okusun ve güçlü olsun.
adamda ve adamın ailesinde "bir yere gidemez ki, para kazanamaz, işi yok" algısı yaratmasın
ayrıca bence bu devirde bir erkek de eşinin eğitiminden ve meslek sahibi olmasından gurur duymalı
EvetMesleğini yaptı demi.
Valla hayatım boyu önceliğim eğitim ve kariyer oldu. Hatta evlilik fikrini aklımdan çıkarmışken eşim karşıma çıktı. 37 yaşında evlendim.Kesinlikle çok mu yorucu geliyor acaba iş hayatına atılmak.
Yada evde olayım günümü gün edeyim derdinlermi.
Suan lıseyı bıtırıp kendımı gelıştırmeyı duşunuyorum en azından mesleğım olurNe mesela. Çünkü eğitim konusunda da kimseye haklısınız dediğini görmedim.
kafam almıyor yapacağımı düşünmüyorum diyorsun sadece
Maşallah. Çok şanslı kızınız. Anne babanın evladıyla gurur duyması en büyük nimetlerden..
Devlet kurslarında mı? Ya kendine niye givenmiyorsun?Suan lıseyı bıtırıp kendımı gelıştırmeyı duşunuyorum en azından mesleğım olur
Birde çocuğu oldu,veriyor parasını baktırıyor .
Üstelik kızımın eğitimi eşinden daha yüksek.
Her zmaan destekçisi olmuştur bu konuda,2.masterını yapıyor şu anda.
Bu bi eğitim değil.Suan lıseyı bıtırıp kendımı gelıştırmeyı duşunuyorum en azından mesleğım olur
Valla hayatım boyu önceliğim eğitim ve kariyer oldu. Hatta evlilik fikrini aklımdan çıkarmışken eşim karşıma çıktı. 37 yaşında evlendim.
Pandemi yüzünden online eğitime geçtik. Dersimin olmadığı zamanlar ev işi, yemek vs zaman geçiyor. Yeminle ev işi dışarda çalışmaktan daha zor.
Ona da eşine de aferin. Özellikle de eşineBirde çocuğu oldu,veriyor parasını baktırıyor .
Üstelik kızımın eğitimi eşinden daha yüksek.
Her zmaan destekçisi olmuştur bu konuda,2.masterını yapıyor şu anda.
Bilemiyorum ama en azından 2 yıllık bıle olsa denemeyı duşunuyorumDevlet kurslarında mı? Ya kendine niye givenmiyorsun?
Demin aynı şeyi ifade ettim. Pandemiden beri eve kimseyi sokmuyorum. Temizliğe gelen hanım benim için ne büyük nimetmiş meğer..en basiti, kadın çalışıp para kazanıyorsa evine istediği gibi temizlikçi alabiliyor
ama çalışmıyorsa sırf ev hanımı diye çoğu kadın canı çıksa yardımcı alamayabiliyor
o kadar çok ki bu örnek
en basiti, kadın çalışıp para kazanıyorsa evine istediği gibi temizlikçi alabiliyor
ama çalışmıyorsa sırf ev hanımı diye çoğu kadın canı çıksa yardımcı alamayabiliyor
o kadar çok ki bu örnek
Canım dalga geçer gibi konuşuyorsun. Ya üni düşünmüyorum halk eğitim diyorsun. Neyin iki yıllığını deneyeceksin kursun mu. Valla ne dediğini bilmiyon senBilemiyorum ama en azından 2 yıllık bıle olsa denemeyı duşunuyorum
Dusunme yap, seni seven okumanı bekler, destekler....Bilemiyorum ama en azından 2 yıllık bıle olsa denemeyı duşunuyorum
Valla ev hanımlarına saygım çok büyük. Önünüzde eğiliyorumBir kadın için çok önemlidr eğitim alması.
Bende ev hanımıyım aynen bazen pilim bitiyor evde.
Kesinlikle ev hanimligi çok çok zorValla ev hanımlarına saygım çok büyük. Önünüzde eğiliyorum
Üni nin 2 yıllık da olsa denıceğım.Canım dalga geçer gibi konuşuyorsun. Ya üni düşünmüyorum halk eğitim diyorsun. Neyin iki yıllığını deneyeceksin kursun mu. Valla ne dediğini bilmiyon sen
Ona da eşine de aferin. Özellikle de eşine
Her erkek bunu başaramıyor ne yazık ki.
Ben evleneceğim zaman da fakültedeki tüm arkadaşlarım yapma etme demişti. Ama işte insanına bağlı. (Eşim lisans mezunu ben doktoralıyım). Çok şükür ki eşim kendini öyle güzel yetiştirmiş ki, her konuda destektir.