- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
O zaman liseyi açığa mı alsam hak eğitime mi gitsem. Yok üni okumak istemiyorum deme. Harbi çocuksunÜni nin 2 yıllık da olsa denıceğım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman liseyi açığa mı alsam hak eğitime mi gitsem. Yok üni okumak istemiyorum deme. Harbi çocuksunÜni nin 2 yıllık da olsa denıceğım.
Valla ev hanımlarına saygım çok büyük. Önünüzde eğiliyorum
Pandemi harici günde 7 saat ayakta ders anlatıyor, eve gelip yemek yapıyordum. Ama yine de ev hanımlığının yanında bişey değilmiş..Kesinlikle ev hanimligi çok çok zor
Üni nin 2 yıllık da olsa denıceğım.
İnşallahMutlaka dene gir o sınavlara güzel bir bölüm kazan..
İnşallah
Söz inşallah deniceğım öyle yada böyle şuan beklemekten başka çaremış yokSöz ver kazanacam diye..
O 2 ders bir çırpıda biter. En iyisini yapmış. Şu an benim de master ve doktora öğrencilerimde hamile olanlar var. İstediğiniz zaman dondurun, bebişle hayatınız rayına oturunca geri gelin ben burdayım diyorum.Kesinlikle eşi destek oldu her zaman bu konuda.
Doğum yapınca 2.master için 2 dersi kalmıştı dondurdu tekrar devam edecek.
Eşinizede bravo destek olduğu için,keşke her erkek bunu desteklese.
Söz inşallah deniceğım öyle yada böyle şuan beklemekten başka çaremış yok
Aferin sanaSöz inşallah deniceğım öyle yada böyle şuan beklemekten başka çaremış yok
O 2 ders bir çırpıda biter. En iyisini yapmış. Şu an benim de master ve doktora öğrencilerimde hamile olanlar var. İstediğiniz zaman dondurun, bebişle hayatınız rayına oturunca geri gelin ben burdayım diyorum.
Eşim benim şansım gerçekten. Allah herkese böylesini nasip etsin. Ben 39 o 43. 2 yıllık evliyiz. Ama çok şükür maddi manevi rahatlıkla bir hayat kurduk. Bizim kısmetimizde böylesi varmış. Bir de bebiş nasip olursa daha ne olsun..
Herkesin gönlüne göre ilerlesin hayatı inşallahŞu anda evden çalışıyor pendemi nedeniyle,fırsat bulduğu an sınavlarıda verirse daha iyi olacak.
Ne mutlu sizede her daim mutlu mesut olun ailenizle berabercene. kısmetse bebişte geldimi değmeyin keyfinize.
Herkesin gönlüne göre ilerlesin hayatı inşallah
Belli.yaşıtlarımdan çok daha olgun duşunuyorum
Onun yasindakiler işsiz güçsüz okuyan çocuklarla takılıyor, kızımız inşaat sektöründe çalışan bir beyle düşünüyorBelli.