Kafam karışık

Yapma Kuzum
Etme,
Ne kendine, ne ailene, nede hayallerine bu kötülüğü yapma
Bak burada yırtınıyoruz, kadın dediğinin bir altın bileziği olsun, kötü kocadan eziyet gördüğünde rahat rahat boşayabilsin diye,
15,5 yaşındaki bir erkek evlat annesiyim, halen içine atlet giyin, ayağında niye terlik yok diye yırtınıyorum evin içinde, ne kadar büyümüş olabilirsin ki, ne kadar olgun olabilirsin ki
Yapma annem ne olur Liseni bitir, sonra gelsin Üniversite işte O zaman diyeceksin ki Şükürler olsun :KK200:

Kesinlikle eşi destek oldu her zaman bu konuda.
Doğum yapınca 2.master için 2 dersi kalmıştı dondurdu tekrar devam edecek.

Eşinizede bravo destek olduğu için,keşke her erkek bunu desteklese.
O 2 ders bir çırpıda biter. En iyisini yapmış. Şu an benim de master ve doktora öğrencilerimde hamile olanlar var. İstediğiniz zaman dondurun, bebişle hayatınız rayına oturunca geri gelin ben burdayım diyorum.

Eşim benim şansım gerçekten. Allah herkese böylesini nasip etsin. Ben 39 o 43. 2 yıllık evliyiz. Ama çok şükür maddi manevi rahatlıkla bir hayat kurduk. Bizim kısmetimizde böylesi varmış. Bir de bebiş nasip olursa daha ne olsun..

O 2 ders bir çırpıda biter. En iyisini yapmış. Şu an benim de master ve doktora öğrencilerimde hamile olanlar var. İstediğiniz zaman dondurun, bebişle hayatınız rayına oturunca geri gelin ben burdayım diyorum.

Eşim benim şansım gerçekten. Allah herkese böylesini nasip etsin. Ben 39 o 43. 2 yıllık evliyiz. Ama çok şükür maddi manevi rahatlıkla bir hayat kurduk. Bizim kısmetimizde böylesi varmış. Bir de bebiş nasip olursa daha ne olsun..

Şu anda evden çalışıyor pendemi nedeniyle,fırsat bulduğu an sınavlarıda verirse daha iyi olacak.
Ne mutlu sizede her daim mutlu mesut olun ailenizle berabercene.:nazar: kısmetse bebişte geldimi değmeyin keyfinize.

Arkadaşlar zaten meslek lisesinde okuyormuş kız, 2 yıllıklara giriyor ki kendi bölümü ile ilgili olan...

Eğer evlenirsen hayattaki en büyük pişmanlığın 17 yaşında evlenmiş olmak olacak. Etrafında erken evlenenlere bi sor yine olsa yine aynı yaşta evlenirler miymiş? İyi düşün derim

X