- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
- Konu Sahibi persephone__
-
Çok teşekkür ederim. Şuan tek isteğim bir önceki mesajımda bahsettiği sözlerini haksız çıkarmak, onsuz daha güçlü daha güzel daha sağlıklı olduğumu, o olmayınca da hayatıma devam edebileceğimi hem de çok daha iyi devam edeceğimi ona muhtaç olmadığımı göstermek. Her şeyimi değiştircem çevremi, alışkanlıklarımı. Üzüntüö bitene kadar devam edicem böyle ama sonrasında sabaha kadar sigara içip düşünmeyi vs her şeyi bırakıcam. Sağlığıma ve iş hayatıma bakıcam.
Bu arada şunu söylemeyi unuttum "sürekli seni aldatıp aldatmadığıma dair paranoya yapıyosun ama aldatsaydım da beni terk edemezdin çünkü bensiz yaşayamazsın" da dedi.
İyi dilekleriniz için ve empati kurduğunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten beni anlamaya çalışan az sayıda üyeden birisiniz ve hep yapıcı yorumlar yapıyorsunuz. Çok iyi bir insansınız. Ayrıca dediklerinizde de hep haklısınız. Gerçekten çok sağ olun vakit ayırdığınız için.Ben bu adamın biraz olsun iyi biri olacağını düşünüyordum ama görüyorum ki icindeki kötülük hat safhada. Bu adam seni aldatsaydı "beni böyle kabul et, etmezsen de sen bilirsin" diyecek bir adam. Bir ömrü bununla gecirmek ise evlilik değil.
Güvenle arkanı dönebilecek misin simdi bu adamla barışsan? Ya da inanabilecek misin hayatın zorluklarına karşı yanında dimdik durabileceğine. Ben inanmıyorum. O hödüklüğüyle bir tek sen onu sevebilirdin bh kadar, ki bu da senin kalbinin iyiligiyle ilgili, o yüzden evlendi seninle. Baska kim çeker ki bu adamı? Artık sen de çekme.
Bu ayrılık eminim seni cok olgunlastıracak. Kaprislerini nazlarını törpüleyecek. Ayaklari üstünde sapasağlam duran bir kadın olacaksın. Isinde gücünde, bakımlı kendine güvenen.... ve sonra seni prensesler gibi sevecek, sana kendi değerini hatırlatacaj biri çıkacak ben eminim. Nerden eminim biliyor musun?
Benim bir tanıdığım abla var, kaçarak evlendi okulu bıraktı falan. Kaçtığı adam da ipsiz sapsız bi cacık olacak biri değil. Bunlar kızın babasının destegiyle gecindiler hep, en son da bosandılar. Ama bu sırada 2 oğlu vardî bu ablanın. Bosandıktan sonra da adam ilgilenmedi hic cocuklarıyla hatta baskasıyla mı evlenmis ne. Abla da babasının yanına yerlesti cocuklarıyla, bir fabrikaya girdi çalıştı yıllarca. Hala da çalışıyor. Ama su sıralar hayatında birisi var. O kadar mutlu ki onunla anlatamam, üstelik ogulları da destekliyor onu. Cok cile cekti çünkü, artık mutlu olmak senin de hakkın diyorlar. Cocuklar bi de daha lise öğrencisi. Abla cok güzel alımlı biri değil. Ama ona kendini iyi hissettirecek adamı buldu ve cok mutlu şuan.
Sen de kendini begenmiyorsun ya onun icin yazdım son cümleyi. Ama senin zayıflaman da kocan yüzünden. Onun da seni sevmesini bekledikce sinirlerin yıprandı ve vücudunu yıprattın çoğunlukla. Simdi bi toparlanma evresine gir insallah.
Yüzüne yakışacak soft renklerde boyat mesela saçlarını. Ten rengini falan bilmiyorum ama. Bol kalorili seyler yemeye başla. Mesela bebe bisküvileri var ya onlardan ye öğün aralarında. Gece gec saatlerde yemek ye. Tost yap kendine mesela. Ben senden cok eminim persiciğim. :)
Kedin vardı senin onunla oyna mesela. Kucagında mırıldasn o mırıltı iyi geliyor insan psikolojisine. Yahut dışarı çık sokaktaki kedilere biseyler götür. Balkona bulgur koy mesela ufak bir kap içinde. Serceler bikac günde eve alışıyorlar. Sonra her gün gelip seni bekliyorlar. :) bunlar insana yaşadığını hissettiriyor. Hayatın cok yönden devam ettigini
Dedigim gibi okuldaki kuluolere katıl. Mesleki kulupler olabilir mesela. Yahut yardim Kulüpleri olabilir. O kulüpler de cok ise yarıyor. Evde kendi kendine kalıp düşünmek çözüm getirmiyor malesef. Deneyip onayladım bunu. :)
Diğer söylediklerinizin hepsi tartışmaya ve yoruma açık ama gurur konusuna gelirsek ben gurur yapmıyorum, şu ana kadar gurursuzluğun en ileri seviyesini yaşadım, evliliğimin içinde tek bir iyi şey olduğunu düşünsem yine gururumu düşünmem, ama elinizi vicdanınıza koyun, size bunları söyleyen bir adamla yürüteceğiniz evliliğin içinde güven, mutluluk, sadakat olacağına dair bir inancınız olur mıydu ?Yanlis anlama konu sahibi zaten bir sekilde aldatmis olmuyormusunuz..ucgun ust uste bir adamla gorusmek icin gecenin bir vakti gidiyorsuniz sabaha kadar konusuyorsunuz..muhtemel adam farkli dusundugunuzu dusunuyor.artik farkli davranmaya basliyor..internet caginda yasiyoruz.sizi bulamiyacagindan emin olmayin..
Diger konularinizi okumus biri olarak evliliginizde tek suclu esiniz degil..sizinde bircok hataniz var...
O yuzden ask sevgi evliligini kurtarmak gurursuzluk degildirki.Zaten herzaaman bir taraf daha cok sevmezmi..ben esinizin sizi sevdigini dusunuyorum.sinava gitmeyip sinava gittim deyip makyaj malzemesi almaya gittiginiz konuyu..
Seni sevmesem katlanmadim bu sacmaliga diyor du.
Yemek yapmamaniza yalan soylemenize onun rahatsiz oldugu konularda israrci olmaniza kayinvalidenizle aranizin iyi olmamasina bircok kiskanclik tiriplerinize ragmen adam yaninizda ...
Erkekler bizler gibi degiller cabuk sikilir cabuk yorulirlar..
O yuzden kendi oz elestirinizi yapin ve tekrar evliliginizi gozden gecirin..
Eşimin cinsel isteğiyle duygularının herhangi bir bağlantısı yok ki, evden gitmeden bir gün önce de (sabahında cinnet geçirip evi yıktığı akşam) sevişti benle. Bu onun için dişini fırçalamak gibi rutin bişey. Beni sevip sevmemesiyle pek ilgisi yok.Kocanı anlamaya çalışıyorum ama çok karışık bir adam ya,bir de daha 2 ay önce açtığın konunda bu adam hergün seninle beraber olmak istemiyor muydu? Sevmiyor diyorsun ama o da kafa karıştırıcı mesela,sevmese yanına sokulmaz bile. Bu konunda da sürekli onsuz yapamayacağını,ona bağımlı olduğunu yüzüne vurup durduğunu söylüyorsun. Dediğim gibi çözemedim ben, tek gerçek varsa tam bir EGOİST
Hep söylüyorum, çok yakın oturuyoruz persiş. Şu sameti de resimlerden tanıyorum. Bir göreyim okkalı 2 laf edeceğim ona.
İyi dilekleriniz için ve empati kurduğunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten beni anlamaya çalışan az sayıda üyeden birisiniz ve hep yapıcı yorumlar yapıyorsunuz. Çok iyi bir insansınız. Ayrıca dediklerinizde de hep haklısınız. Gerçekten çok sağ olun vakit ayırdığınız için.
Bi önceki mesajımda da bahsettiğim gibi evden gitmeden bi gün önce yani cinnet geçirip evi yıktığı camlara dolaplara kadar kırdığı günün akşamında da sevişti benle. Son güne kadar devam etti. O konuda herkes ne güzel eşin sana aşık demek ki demişti de alakası yok. Zaten benim istemememin, küs olmamızın ya da başka herhangi bişeyin önemi yoktu ona göre.Ne demek yahu, siz çoğu üyenin aksine kendinizi cok acımasızca elestiriyorsunuz. Boyle bir insan kötü niyetli olamaz bence. Yani elinizden geleni yapıyorsunuz ama esiniz bi tuhaf bi adam. Ne sevdigi belli ne sevmediği. Iyi niyetinden bir süphem yok hiç, o yüzden de empati yapmaya çalışıyorum. Mutlu olmayı hakeden birisin persiciğim, bundan emin ol.
Yanlış anlamazsan bir sey sorucaktım sana, bikac ay önce esinin aşırı isteginden bahsetmistin bir konunda. O istek devam ediyor muydu bu son tartışmanıza kadar? Hem devam edip hem de artık seni sevmiyorum begenmiyorum lafları ettiyse tekrar tekrar sogumanız icin bir sebep daha var demektir.
Bi önceki mesajımda da bahsettiğim gibi evden gitmeden bi gün önce yani cinnet geçirip evi yıktığı camlara dolaplara kadar kırdığı günün akşamında da sevişti benle. Son güne kadar devam etti. O konuda herkes ne güzel eşin sana aşık demek ki demişti de alakası yok. Zaten benim istemememin, küs olmamızın ya da başka herhangi bişeyin önemi yoktu ona göre.
Gerçekten çok ilginç biri,ne diyeceğim bilemedim.Eşimin cinsel isteğiyle duygularının herhangi bir bağlantısı yok ki, evden gitmeden bir gün önce de (sabahında cinnet geçirip evi yıktığı akşam) sevişti benle. Bu onun için dişini fırçalamak gibi rutin bişey. Beni sevip sevmemesiyle pek ilgisi yok.
seni çok takip etmemişim konularını bilmiyorum arkadaşlar ve sen anlattıkça bişeyler şekilleniyor kafamdaİstesem döner zaten ama asla dön demeyeceğim. Çünkü giderken "ben sensiz yapabilirim ama sen bensiz yapamazsın persephone sen bana aşık olduğun için bana muhtaçsın o yüzden ben ne dersem yapmak zorundasın bana bağımlısın" dedi. Kendisine söyleyeceğim en ufak bişey bu dediklerini doğrulamam anlamına gelir. Ölsem de dön demem.
Cinnetin önemli bi sebebi yoktu da zaten bi süredir beni sevdiğini söylemiyordu ben ona kendisini sevdiğimi söyleyince susuyordu. Ayrıca o hep öyle kavga da etsek kıyamet de kopsa akşamında sevişirdi bu onun için tamamen bir rutin.Gerçekten bu cok kotu bir sey ya. Bir insan sevmiyorum dedigi biriyle nasıl sevisebilir.. ben anlamıyorum bu adam seninle cinsel ihtiyaçlarını karşılamak icin mi evlendi ne kadar kötü bir durum bu..
Peki niye cinnet gecirdi ki? Hani belki cok da önemli olmadığına karar vermistir cinnetten sonra o yüzden sevismistir? Bu da bir ihtimal. Bir de sevmiyorum laflarını gittigi gün mü söyledi
Cinnetin önemli bi sebebi yoktu da zaten bi süredir beni sevdiğini söylemiyordu ben ona kendisini sevdiğimi söyleyince susuyordu. Ayrıca o hep öyle kavga da etsek kıyamet de kopsa akşamında sevişirdi bu onun için tamamen bir rutin.
Yok ailem bana lisedeyken falan da karışmazdıSen sabaha kadar dışardasın merakmeden yok mu? Ne okuluymuş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?