• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık

İlk konularından itibaren sen esir misin
Dışarı çıksan üzerinde tayt var sana baktılar diye muşta alıp kahvehane basan biriyle nasıl yapıyosun derdim
Sen ne o konuda ne diğerlerinde bizi pek iplemiyodun
Hatta aşktan ölüyoruz modundaydın
Bi ayrılacam dedin
Sonra geri döndün bebek mi yapsam dedin
Şimdi yine ayrılma kararımız kesin diyosun ama her adımında kocam duyarsa var yine
Bence barışacaksınız
İkinizi de tuhaf buluyorum ama sizi birbirinizden başkası çekmez gibi

İlk kez bu kadar durağan gördüm konunu
Asıl son gelişme yazılmamış ama
Hayırlısı olsun

bana nedense gerçekten, masum geldi yazdıklarınız.Empati yaptım sanırım.bunalmışsınız, üzgünsünüz, daralmışsınız bir nevi kadın-erkek, genç-yaşlı farketmez bir liman aramışsınız.Öyle oluyor bazen anlatmayıp sustukların insanın içinde dağ oluşturuyor, bazen yolda hiç tanımadığım birini durdurup anlatmak istiyorsun o kadar doluyorsun. Umarım hata yapmadan içinizdeki boşluktan kurtulur, hayatınızı yolunuza koyarsınız.

Detayları şimdi okudum, okulunu dondur kendini bi topla dicem ama zaten son sınıf bir de okul olmazsa boşluktan adama mı sararsın diye endiseliyim,şu okulu bitir okulla birlikte düzenli uzman desteği de al,kilo bu kadar rahatsız ediyorsa seni diyetisyen eşliğinde 5 10 kilo alabilirsin, bunların hiçbiri dermansız dert değil, dur bakalım sen daha gonca ciceksin neler olacak daha hayatında,bu adam hayatının bir dönemiydi sadece, süpür kapı dışına...
Umarım öyle olur. Hiç unutamamaktan korkuyorum

Yok ailem bana lisedeyken falan da karışmazdı

Karışmaktan ziyade merak etmek,ayrıca geldiğimiz noktada keşke karışsalarmış diyorum, onlar müdahale etmediği için bir otorite boşluğu olmuş ve sen o boşluğu bu adamla doldurmuşsun, ailen karışmazken o sana karışmış ve bu sana değişik gelmiş arkadaşlarını silmişsin her dediğini yapmışsın falan

Yüzüm toplu diye belli olmuyor da aslında aşırı zayıfım kocam da dedi artıkseni beğenmiyorum afrikadaki açlar gibi kupkurusun dedi :KK43:

Madem beğenmiyordu o zaman niye evlendi. Allah allah. Kendi bedenini ve kendini sana ait olduğu, senin olduğu sev.
Eğer kocan seninle böyle konuşuyorsa zaten motivasyonunu kendine olan inancını yemeğe seni yok etmeye çalışıyor demektir. Neyse boşanmak en doğru çözüm senin için. Üzülme beyaz atlı prensin dışarda bir yerlerde. Kavuşmaniza daha var. Sen gerçekten bu arkadaşla daha fazla zaman kaybetme.

Gerçekten persephone boşver bu adamı. Gercekten duygusuz saygısız ve sevgisiz bir adam bu. Yok yok bundan bir gelecek olmaz. Sen denedin çocukluk aşkınla olmayı ama baktın olmuyor. Simdi hayatının aşkını bekleme vakti :)

Diyetisyene git bir yandan olur mu? O seni yönlendirir kilo alabilmen icin. Ki kilo almak vermekten cok daha kolay emin ol. Ben de kilo almak istiyorum ama bi caba icine girmedim henüz ama azıcık ugraşsam alırım eminim.

Kendine yapılacaklar listesi çıkar bence.
1-diyetisyene gidilecek
2-terapiler aksatılmayacak
3-okula onem verilecek
4-etrafındaki diger canlılarla ilgilenilecek
5-gerekirse 2.bir üniversite okuyup çevre edinilecek.
....
...
..

Gibi gibi...

Sen salma kendini de o odun kocan da kafasını vursun duvarlara.
Bir iki sene sonra da buraya hayatımın aşkını buldum evleniyorum kızlaaar iyi ki ayrılmısım eski ayıdan diye konu acacaksjn eminim. Böyle iyi kalpli temiz kızları kacırmazlar :)
İnşallah bu dediklerinizi başarabilirim. Kin duymak gibi anlaşılmasın ama içten içe hep kocamın günün birinde içinin bi yerlerinde pişman olmasını istiyorum yani keşke persephone'a öyle yapmasaydım demesini. Ama bakarsınız bi süre sonra öyle deyip demediği bile umrumda olmaz

İlginç gerçekten.
Herif size böyle şeyler söylüyor gururunuzu yerle bir ediyor siz hala devam ediyorsunuz.
Bir de şu karşılıksız sevme nasıl bir şey ki?
Ben bana deli divane aşık adamları bile sevemezken bir de karşılıksız seveceğim aklım almıyor.
Bu kadar mı kıymetsizsiniz siz? Yazık.
Yaptığınız şe de çok tehlkieli geldi gözüme.
Tanıdıklarımız bile bu kadar zararlıyken bu devirde tanımadığımız neler yapar kimbilir.

İstesem döner zaten ama asla dön demeyeceğim. Çünkü giderken "ben sensiz yapabilirim ama sen bensiz yapamazsın persephone sen bana aşık olduğun için bana muhtaçsın o yüzden ben ne dersem yapmak zorundasın bana bağımlısın" dedi. Kendisine söyleyeceğim en ufak bişey bu dediklerini doğrulamam anlamına gelir. Ölsem de dön demem.
O ne özgüven o?
Yaparsın pers. Bu hayatta insanlar evlatlarını gömüyorlar da yaşamaya devam ediyorlar, o kim ki? İnan bana 5 yıl sonra dönüp şu günlerine baktığında buruk bir gülümsemeyle hatırlayacaksın "bu kadar da çekilir miymiş" diyeceksin. "Ah kafam" diyeceksin.
Geçecek.
Kimseye muhtaç değiliz. Bir aldığımız nefese muhtacız, o kadar. Genç kadınsın, okuyorsun, okulun bitince çalışacaksın da. Bu adam seni zaten çalıştırmazdı. Perde arkasından izlediğin kocaman bir hayat olurdu bu adamla.
Dön deme bence de. Çünkü sizin evliliğinizin denenir tarafı kalmadı.

Bi önceki mesajımda da bahsettiğim gibi evden gitmeden bi gün önce yani cinnet geçirip evi yıktığı camlara dolaplara kadar kırdığı günün akşamında da sevişti benle. Son güne kadar devam etti. O konuda herkes ne güzel eşin sana aşık demek ki demişti de alakası yok. Zaten benim istemememin, küs olmamızın ya da başka herhangi bişeyin önemi yoktu ona göre.
O konuyu okumuştum ve o zaman yazmamıştım. O zaman bana kocasının kendisini sevdiğine inanmak isteyen bir kadın gibi gelmiştin ve ben elimde kocaman yabamla senin o güzel balonunu patlamak istememiştim.
Ama bir kadınla/erkekle sevişmek için onu sevmene gerek yok. Şu boldladığım kısım. Bunu kendine bir daha asla yapma pers. Asla. Senin isteğini, senin duygularını önemsemeyen bir adamı asla hayatına alma. Seks, her zaman aşkla olmasa da her zaman paylaşımla olmalıdır. Aksine seks demiyoruz çünkü.

seni çok takip etmemişim konularını bilmiyorum arkadaşlar ve sen anlattıkça bişeyler şekilleniyor kafamda
kaç yaşındasın bilmiyorum ama okuduğuna göre benden gençsin
benim evliliğimde de çok seven hatta korkarım ki tek seven taraf benim, bu kadar sevildiği için terketmeyi göze alamayan taraf da kocam sanırım :KK43: bu yüzden nasıl bir acı çektiğini çok iyi anlıyorum, bu kadar severken karşındakinden en ufak tepki alamamak, sevgi görememek tüketir insanı
başka neler yaşıyorsun bilmiyorum ama abla tavsiyesi olarak al lütfen şu güzel yaşlarını bu kadar egoistçe düşünen bi adam için heba etme
seni sevmiyorsa yol ver gitsin elbette seni sevenler çıkacaktır
önünde daha uzuunnn bir ömür var inşallah, gereksiz, seni mutsuz eden insanları hayatından yollayıp huzurlu bi ömür sürmek senin elinde
böyle düşünse bile insan karım dediği kadına bu lafları eder mi ya, hadsiz ya :KK20:
ayrıca konunla ilgili olarak yaptığın yanlış birşey yok, belli ki kocan olacak o adam seni çok yalnız bırakmış, dostça iki muhabbet etmeye hasret kalmışsın çık dolaş tabii ki yeni arkadaşlıklar kur ama dikkat et senin bu iyi niyetini kullanmak isteyenler çıkabilir o yüzden ne olursa olsun temkinli davran
:KK36:
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım sizin eşinizle her şey gönlünüzce olur. :)

istediğin şekilde konuşma olmuş
kendini boşuna suçlama
evliliğin bitmiş zaten ve adama karşı sen bişey hissetmiyorsun
sıkıntı yok
konuştuğun adam ne için istediğini sorsaydın

İnşallah bu dediklerinizi başarabilirim. Kin duymak gibi anlaşılmasın ama içten içe hep kocamın günün birinde içinin bi yerlerinde pişman olmasını istiyorum yani keşke persephone'a öyle yapmasaydım demesini. Ama bakarsınız bi süre sonra öyle deyip demediği bile umrumda olmaz

Hayır hayır, pisman olsun elbette. Sırf senin bu yaşadıklarının bir bedeli olması icin pisman olsun.

Ama ben inanıyorum zaten su adamın yaptıklarını sana dediklerini aklına getirdikce sevmekten vazgeciceksin.

Bak persicigim belki de benden büyüksündür bilmiyorum. Ama suan benim de bir iliskim var uzun yıllardir devam eden, ve o bana bu lafların en hafifini bile etmedi. Bu degil çünkü aşk da sevgi de. Ve düşünüyorum da ayrılsak ölmem askımdan. Evet cok üzülürüm ama hayat devam ediyor. Insanlar evlatlarını kaybediyorlar da yasamaya devam ediyorlar persicim, bu adam senin sevgini haketmiyor bile. Iyi niyetiyle hareket eden birisin sen ama bu adam oyle degil, tamamen kendi egosuyla hareket ediyor. Kendine cekidüzen ver derin nefes al. Yeni özgür yasantına merhaba de bence.

Senin ailenin sana sundugu özgürlüģe hasret cok kadın var emin ol. Kendini gelistirebilirsin icinden geldigi gibi. Ferahla artık rahatla. Sigarayı azalt. Cildini kötü etkiler cabuk yaşlanırsın cilt rengin bozulur, dislerin sararır... azıcık kilo aldığında fıstık gibi olacaksın be canım, sigara bozmasın o güzelligini.

Sen bi insan icine karış da gör bak begeniliyor musun begenilmiyor musun. :)

zor ve sıkıntılı bir dönemdesiniz gerçekten ama bugünlerde geçecek ve herşey daha güzel olacak, buna inanıp böyle olması için çaba sarfetmeniz gerekiyor ve kadınlar erkeklerden daha güçlü ben atlatacağınızı düşünüyorum açıkçsı

arkadaşların dediği gibi insanlar neler yaşıyor da yeniden hayata bağlanıyorlar, sizi üzen ve değersiz hissettiren bir erkek için (eşiniz bile olsa) hayatı lütfen kendinize zehir etmeyin güçlü olun, sağlığınıza dikkat edin

ayrıca dışarıda tanımadığınız kişiyle yaptığınız sohbet bana masum geldi gayet normal bu durumunuzda, ama siz yinede dikkatli olun çok değişik insanlar var

yanlış birşey yaptığını düşünmüyorum. eşinle sonuçta boşanma aşamasındasın. deliler gibi aşık olup sevseniz zaten ayrılmazsınız. ayrıca elbette biriyle tanışıp konuşacaksın arkadaş yada sevgili olacaksın. bunda kötü birşey yokki. bence kuruntu etme ve ben olsam numaramı verirdim ona ;)

Karışmaktan ziyade merak etmek,ayrıca geldiğimiz noktada keşke karışsalarmış diyorum, onlar müdahale etmediği için bir otorite boşluğu olmuş ve sen o boşluğu bu adamla doldurmuşsun, ailen karışmazken o sana karışmış ve bu sana değişik gelmiş arkadaşlarını silmişsin her dediğini yapmışsın falan
Aslında bunu bazen ben de düşünüyorum. Eşimle bir alakasını düşünmemiştim de sadece eskiden annem eşimle (o zaman sevgilimdi) ilişkimi onaylamazdı, onla oraya buraya gitmemden hoşlanmazdı, onla yakınlık derecemi doğru bulmazdı ama bunları sadece söylerdi benim bi kulağımdan girip öbür kulağımdan çıkardı. Herkes çocuğu için en iyisinin hangisi olduğunu düşünüyorsa öyle davranır ama bazen keşke annemin üzerimde o yaşlarda yaptırım gücü olacak bir otoritesi olsaydı belki eşimden taa o zaman uzaklaşmış olurdum diye düşünüyorum.

İlginç gerçekten.
Herif size böyle şeyler söylüyor gururunuzu yerle bir ediyor siz hala devam ediyorsunuz.
Bir de şu karşılıksız sevme nasıl bir şey ki?
Ben bana deli divane aşık adamları bile sevemezken bir de karşılıksız seveceğim aklım almıyor.
Bu kadar mı kıymetsizsiniz siz? Yazık.
Yaptığınız şe de çok tehlkieli geldi gözüme.
Tanıdıklarımız bile bu kadar zararlıyken bu devirde tanımadığımız neler yapar kimbilir.
Beni seveni bile sevmezken sevmeyeni nasıl seveyim karşılaştırması doğru değil. Bunun pek kriteri yok. Umarım hiçbir zaman karşılıksız sevmezsiniz lakin çoğu kişiye aşık birileri vardır ama onlar da başkalarına aşıktır bu ender bir durum değil :(

en büyük hatanız hayatınızı eşinize endeksli yaşamanız. sevgililik döneminden bşlamış bu. arkadaşlarınızdan bile uzaklaşmışsınız. ne büyük bir hata. insanın eşe oldugu kadar dosta iki muhabbet edeceği arkadaşa da ihtiyacı vardır. sanırım çok büyük değilsiniz. ne kadarlık evlisiniz? sanırım en fazla 1 yıl?

Eşimle kesin olarak geri dönüşü olmayacak şekilde ayrıldık. Önümüzdeki günlerde boşanıyoruz. Hiçbir iletişim kurmuyorum kendisiyle. Onu hala seviyorum ama olanlardan sonra artık onla evli kalamam. Bu konunun ayrıntısından bahsetmek istemiyorum çünkü anlatmak canımı çok yakıyor. Buraları geçiyorum.
Eşimle sevgili olduğum süre içinde bütün arkadaşlarımdan koptum. Dertleşebileceğim kimsem yok. Hava da ısındı evin dört duvarı bana dar geliyor. Dışarı çıkmak sabaha kadar yürümek sadece yürümek istiyorum. Ama tabii sokaklar bir kadın için güvenli değil. Hiç konuşmadan sabaha kadar açık havada yürüyebileceğim biyer olmasını çok isterdim.
Geçen akşam yine panik atağımın geleceğini hissettim ve biraz hava alayım diye dışarı çıktım. Sonra da saat geç oldu. Okuduğum okulun kütüphanesinin önünden geçiyordum baktım bir sürü insan var, çay içiyorşar sohbet ediyorlar. En azından gvenli bir yer hem de sınavlarıma çalışırım diye geçtim ben de oturdum. Kendi kendime önüme kitlenmiş düşünürken oturduğum banka biri oturdu. Havadan sudan sohbet etmeye başladık. Biraz soru sordu. Ben soru sorduğuna göre kesin öğrenci kılığındaki polislerden biridir diye pek üstünde durmadım. Bi suça vs karışmadığım için başımdan gitsin diye sorularına rahatça cvap verdim. Derken sohbet uzadı baktım sabah olmuş. Eve gittim. Adama karşı en ufak başka türlü bi düşüncem olmadı ve olması imkansızın da ötesinde. Ama biriyle konuşmayı ne kadar özlediğimi fark ettim. Okuldan derslerden ve ülke siyasetinin gündeminden başka bi konuda konuşmadık zaten. Ertesi akşam yine gittim ben de. Yine karşılaştık yine yanıma geldi yine bankta sabaha kadar sohbet ettik. Resmen insan olduğımu hatırladım. Birinin benle sohbet edebileceğini, benim de konuşabileceğim şeyler olduğunu, fikirlerim olduğunu hatırladım. Ama içimde bi suçluluk vardı. Hala evli bi kadın olarak ve eşim bilse çıldıracakken bir başkasıyla sabaha kadar sohbet etmem dışardan yanlış anlaşılabilir diye düşündüm.
Ertesi akşam yine gittim artık geldiğim gibi direk yanıma gelir oldu. Bu sefer gece acıktın mı unkapanına gidelim mi pilav yeriz vs dedi ama o saatte tanımadığım bi adamla tenha yerlerden geçmek istemedim. Bi de sabaha doğru ben gidecekken telefon numaramı istedi vermedim. Bir daha da gitmedim ve artık gitmeyeceğim. Çünkü saçma biliyorum ama acaba benim onu gördüğüm gibi görmüyor olabilir mi diye düşündüm. Çünkü benim için o kişi bir kadın olsa da yine her akşam yanına gidecektim ve aynı sohbeti edecektim ama numaramı falan istemesi rahatsız etti bilemiyorum. Benimki sadece sosyal ihtiyaçtan doğan bişeydi. Ama sonra eşimin böyle yaptığını düşündüm içimden bişeyler koptu. Şimdi diyeceksiniz bi insan o kadar konuştuğu birinin numarasını ister zaten ama ben onla sanırım arkadaş olmak da istemiyorum. Sadece aynı bunforıma yazmak gibi amaçsız bi şekilde konuşmak istiyorum o ya da başka herhangi biriyle. Kadın erkek genç yaşlı fark etmez.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimin bunu duyma ihtimali yok ama bilemiyorum yaptığım bana doğru görünmüyor geri dönüp baktığımda

Esinle once saglikli bir sekilde bosan ailen yokmu akraban tasin yer degistir ailenin yakinina git. Birdaha da sabahlara kadar tanimadigin insanlarla konusma cunku ortam cok kotu belki karsilastigin adam sapik tecavuzcu katil falan da olabilirdi senin ruhsal zayifligindan yararlanip hayatina girip sana zarar verebilirdi. Adam sana karsi ne dusunce ve duygular icinde bilinmez fakat henuz bosanmadigin icinm ve psikolojin saglikli olmadigin icin karsi cinsle arana mesafe koyman gerek sen belki dertlesecek biri olarak goruryorsun ama karsindaki erkek oyle gormez benle konustun ilgilendin zaman gecirdin samimiyet kurdun der isin icinden cikamazsin.
Once bosan sonra hayatini duzene sok sonra yeni biri icin kendine sans tanirsin ama su anlattigin sekil cok yanlis

Beni seveni bile sevmezken sevmeyeni nasıl seveyim karşılaştırması doğru değil. Bunun pek kriteri yok. Umarım hiçbir zaman karşılıksız sevmezsiniz lakin çoğu kişiye aşık birileri vardır ama onlar da başkalarına aşıktır bu ender bir durum değil :KK43:

Karşılıksız sevebilirim.
Ama karşılıksız değer vermem.
Hayattaki en büyük şeyim gururum.
Siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez.

Back