Kafam çok karışık

O evi de muhitide sevmediğini yazmıştın daha önce . Hala neden oradasın ilk önce kendine yeni bir ev bul sevebileceğin bir yerde . Yeni komşular ,yeni bir çevre , yeni arkadaşlar sana iyi gelebilir . Bazı arkadaşlara hak veriyorum . Hiç tanımadığın biri ile sabahlara kadar konuşmak normal değil . İnsan evde fazla kapalı kalırsa senin yaşadıklarını rahatça yaşayabilir ki eşin karakol olayından sonra senin pazara gitmene bile izin vermeyen biri . Kendisi sokakta gezerken senin evdeki sıkıntını nerden bilsinde anlasın .

2 olcak ama ilk 1 yıl askerdeydi. 23 yaşındaym bu arada

Annemlerin yanındayım zaten. Ama yeni biri zaten istemiyorum ki. Bide okulda herkes herkesle konuşuyor, ama kimse kimseye okulun ortasjnda tecavüz edenez ki

Annemlerin yanındayım zaten. Bi daha o eve gitmek istemiyorum.

Bence görüşme.İlk önce eşin için degil,özsaygın için.Sonucta bunu psikologlada yapabilirsin.Bu kadar basit olma''aa kadına bak.hic tanımadıgı biriyle bu kadar zamandır konusuyo''dedirttirme.

Arkadaşlar konuyu tekrar gündeme getirmek gibi olmasın da kv mesaj atmış persephone canım hafta sonu seni kahvaltıya bekliyoruz gibisinden şimdi şöyle bişey var büyük ihtimalle diceksiniz kadın aranız düzelsin istiyor ama kv zaten barışmamızı istemiyordu onu geçtim kendisini tanıyorum yazış şeklinden belli kadının hiçbişeyden haberi yok içime kurt düştü kocam nerde kalıyo diye açtım face'ine baktım evde kalıyo sürekli akşamları babasıyla annesiyle otururken fotoğraflar vs. bide biraz okudum da görümcemle konuşmalarını görümcem "abi valla okuldan kaçarken yakalanan bi yengem varken benden de bunu garipseme" demiş bi konuda (bilenler bilir o olayı). Eşim de gülmüş "zaaaa " diye. Gitmiş ona anlatmış neyse bunlar artık önemli değil de bunlar sormuyo mu oğlum sen niye bizde kalıyosun falan diye belli bi bahane söylemiş ama ne. Ama asıl önemli olan ben şimdi bu kadına ne demeliyim biz ayrıldık vs desem hem benden duyması hoş olmaz hem de eşimi yalancı çıkarırsam bi konuda sonra gelip çemkirir muatap olmak istemiyorum. Kendisine annen böyle yazdı desem yine muatap olmak isteyorum. Sessiz kalsam da vefasız gibi olcam bi cevap bile vermemiş olcam annem yaşında kadına. Napsam bilemedim sizce napayım ?

Bence görüşme.İlk önce eşin için degil,özsaygın için.Sonucta bunu psikologlada yapabilirsin.Bu kadar basit olma''aa kadına bak.hic tanımadıgı biriyle bu kadar zamandır konusuyo''dedirttirme.

Alt tarafı insan insana konuşmak, neden basitlik olsun? Bu nasıl bir kafa yahu harem selam mı yaşasın insanlar?

Herifi engelle. Kvye de biz boşanıyoruz, hal buyken görüşmemiz doğru olmaz yaz kadını seviyorsan. Sevmiyorsan da bas engeli gitsin boşadığın herifin anasını danasını takma.

Alt tarafı insan insana konuşmak, neden basitlik olsun? Bu nasıl bir kafa yahu harem selam mı yaşasın insanlar?
Ya öyle yorum yapan çok oldu da dışarda takılmak gibi anlaşıldığını düşünüyorum o yüzden cevap vermiyorum yoksa okulun geceleri gündüzden bi farkı yok ve herkes herkesle konuşuyor zaten ama ifade edemedim orasjnı tam ilginç geliyor o yüzden

Konu sahibesi yazık etmişsin kendine gerçekten buluşup kahve içecek tek arkadaşın olmayana kadar kendini yalnızlaştırmışsın .

Okul klüplerine git, spora git. Çık bahçede otur diğer insanlarla muhabbet et. Sınıfındaki kızlarla gez, takıl.

Gencecik kızsın gezme tozma yaşındasın. Bu sinameki herifle eve kapanma. Bu herifin de sal ipini gitsin. Kal sağlıcakla.

Yorum yazanlar ünv. ortamı görmemiş insanlar bence. Kütüphanede, kantinde tanımadığın biri bile olsa muhabbet edilir arkadaş, yorumlara hayret ettim.

Ne yapılır bu durumda bilemiyorum canım. Annen ne diyor?
Hiç sallama boş ver sen ne yazsan suçlu olursun kocan arar ileri geri konuşur sana o telefonu kapatınca unutur sen burda ağlarsın dedi ayıp olursa da olsun sana yeterince ayıp oldu kv'den de biliyo böyle bi durumda bana cevap bile vermedi diyosa zaten ona ne söylenir ki dedi. Sanırım görmezden gelicem.

Ya da kısa bir mesaj yazabilirsin kv'ye "ben gelmesen daha iyi olur, samet size gerekli açıklamayı yapar" şeklinde. Hem durumun ciddiyetini de kavramış olur belki eşin. Sanki mesaja cevap verilmemesi hoş degil gibj ya.

Söyle bir durum da olabilir mi acaba kocan cagırmasını istemistir belki? Çünkü ayrılabilecegine inanmıyor ya kendisinden, kahvaltıya çağırıp aile meclisinde sana nasihatlar esliginde evlilige devam... tabi senin odun bu gayretlere girer mi bilemiyorjm

Kendi yaptırdıysa da direk koşa koşa gideceğimi tahmin etmiştir yani egosunu tatmin etmek içindir. Muhtemelen hala kendisini aramamama şaşırıyordur ama çok da üzüldüğünü sanmam. Sadece şaşırmıştır ve dediğiniz gibi belki de bide anneme çağırtayım bakayım napıcak diye nabız yoklamış olabilir. Çünkü şöyle bişey var, aslında beni istemiyor ama kendisini unutmamı da istemiyor. Yani kendi de demişti dedim ya seni özlemeyeceğim ama bu kadar sevilmeyi özleyeceğim diye, aynen öyle. Barışmasak da ben onu arayım yalvarayım bunu istediğine eminim. Mesela birahaneye gitmiş (normalde hiç gitmez evde içer gidene de laf söyler) fotoğraf koymuş. Benim kıskanç olduğumu biliyorsunuz kesin kıskançlık krizine gireyim küslüğü falan bi kenara atıp arayım ne işin var oralarda vs diyim diye yaptığına adım kadar eminim çünkü bunlar onun her zamanki taktikleri. Ama görmezden geldim. Çünkü gün gelecek onu başkasıyla göreceğim o zamana hazır olmak için şimdiden kafamda bunları aşmam gerekiyor zaten.

Persephone seni gercekten degismis gördüm. Gözlerim doldu cidden. Cok mutlu oldum. :) büyük ihtimalle biriyle görürsün ya da biriyle flortlesmesini görürsün. Bunu da sen gör diye yapacaktır. Gör ve onu ara diye. Böylelijle de egosunu tatmin edecek beyfendi.

Ama o senin yanında görecek birilerini ve senin yanında birini gördügünde artık senin icin bir ümidi kalmadığını anlayacak. O zaman yanındakini koruman gerekicek bu odundan. :)

Sen bu sağlam durusuna devam et. 22 yaş daha henüz hayatın başları. Farzet ki bir komadaymışsın ve 22 yaşında uyanmışsın. Hayatının bundan sonrasinda daha sağlıklı ve güçlü adımlar at. :)

Böyle görmezden gelmeye devam et en güzeli. :) senden beklenmeyecek hareketler bunlar, ama hep ozledigimiz hareketler. :)

Bana oyle geliuorki sizin evliliginiz bir kus bir barisik devam eder
Bu arada esin nicki i uyeligini biliuormu burada adamla sohbet etmeni filan ojuyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…