Kafam çok karışık

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
31
Eşimle kesin olarak geri dönüşü olmayacak şekilde ayrıldık. Önümüzdeki günlerde boşanıyoruz. Hiçbir iletişim kurmuyorum kendisiyle. Onu hala seviyorum ama olanlardan sonra artık onla evli kalamam. Bu konunun ayrıntısından bahsetmek istemiyorum çünkü anlatmak canımı çok yakıyor. Buraları geçiyorum.
Eşimle sevgili olduğum süre içinde bütün arkadaşlarımdan koptum. Dertleşebileceğim kimsem yok. Hava da ısındı evin dört duvarı bana dar geliyor. Dışarı çıkmak sabaha kadar yürümek sadece yürümek istiyorum. Ama tabii sokaklar bir kadın için güvenli değil. Hiç konuşmadan sabaha kadar açık havada yürüyebileceğim biyer olmasını çok isterdim.
Geçen akşam yine panik atağımın geleceğini hissettim ve biraz hava alayım diye dışarı çıktım. Sonra da saat geç oldu. Okuduğum okulun kütüphanesinin önünden geçiyordum baktım bir sürü insan var, çay içiyorşar sohbet ediyorlar. En azından gvenli bir yer hem de sınavlarıma çalışırım diye geçtim ben de oturdum. Kendi kendime önüme kitlenmiş düşünürken oturduğum banka biri oturdu. Havadan sudan sohbet etmeye başladık. Biraz soru sordu. Ben soru sorduğuna göre kesin öğrenci kılığındaki polislerden biridir diye pek üstünde durmadım. Bi suça vs karışmadığım için başımdan gitsin diye sorularına rahatça cvap verdim. Derken sohbet uzadı baktım sabah olmuş. Eve gittim. Adama karşı en ufak başka türlü bi düşüncem olmadı ve olması imkansızın da ötesinde. Ama biriyle konuşmayı ne kadar özlediğimi fark ettim. Okuldan derslerden ve ülke siyasetinin gündeminden başka bi konuda konuşmadık zaten. Ertesi akşam yine gittim ben de. Yine karşılaştık yine yanıma geldi yine bankta sabaha kadar sohbet ettik. Resmen insan olduğımu hatırladım. Birinin benle sohbet edebileceğini, benim de konuşabileceğim şeyler olduğunu, fikirlerim olduğunu hatırladım. Ama içimde bi suçluluk vardı. Hala evli bi kadın olarak ve eşim bilse çıldıracakken bir başkasıyla sabaha kadar sohbet etmem dışardan yanlış anlaşılabilir diye düşündüm.
Ertesi akşam yine gittim artık geldiğim gibi direk yanıma gelir oldu. Bu sefer gece acıktın mı unkapanına gidelim mi pilav yeriz vs dedi ama o saatte tanımadığım bi adamla tenha yerlerden geçmek istemedim. Bi de sabaha doğru ben gidecekken telefon numaramı istedi vermedim. Bir daha da gitmedim ve artık gitmeyeceğim. Çünkü saçma biliyorum ama acaba benim onu gördüğüm gibi görmüyor olabilir mi diye düşündüm. Çünkü benim için o kişi bir kadın olsa da yine her akşam yanına gidecektim ve aynı sohbeti edecektim ama numaramı falan istemesi rahatsız etti bilemiyorum. Benimki sadece sosyal ihtiyaçtan doğan bişeydi. Ama sonra eşimin böyle yaptığını düşündüm içimden bişeyler koptu. Şimdi diyeceksiniz bi insan o kadar konuştuğu birinin numarasını ister zaten ama ben onla sanırım arkadaş olmak da istemiyorum. Sadece aynı bunforıma yazmak gibi amaçsız bi şekilde konuşmak istiyorum o ya da başka herhangi biriyle. Kadın erkek genç yaşlı fark etmez.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Eşimin bunu duyma ihtimali yok ama bilemiyorum yaptığım bana doğru görünmüyor geri dönüp baktığımda
 
Ne oldu? Niye ayriliyosun? Her konuda ufak ufak yaziyosun da.. Detay ver biraz. Tanimadiginla da konusma. Sabahlara kadar sokakta kalip sonra nereye gidiyosun merak ettim?
 
Ne oldu? Niye ayriliyosun? Her konuda ufak ufak yaziyosun da.. Detay ver biraz. Tanimadiginla da konusma. Sabahlara kadar sokakta kalip sonra nereye gidiyosun merak ettim?
Biyere gitmiyorum okulda oluyorum okul çok dolu oluyor
 
öncelikle doğru olmayan bir şey yapmamışsın sen karşındakine cinsiyet gözükmeksizin yaklaşmışsın.. konuştuğunuz konularda da aksi bir durum yok..

eşinin duyma ihtimali olmasından çekinmen neden onu anlayamadım bir daha birleşmemek üzere ayrıldık demişsin..
bu saatten sonra ne duyduğunun yada düşündüğünün senin için bir önemi olmaması lazım.. ha hala önemli diyorsan boşanma kararını gözden geçirmelisin..

okuluna devam et kendine arkadaşlar edin .. yavaş yavaş eski sosyal günlerine dönersin..

bu sabaha kadar açık okulun neresi olduğunu merak ettim yalnız .. okulun şartlarını belirtseydin iyi olurdu zira birazdan seni ordan vurmaya çalışanlarla dolar burası..
 



Aslında sorun yalnızlık, boşluk , öz güven zedelenmesi ... Çalışıyor musunuz ? Anlattıklarınızı garip bulmadım insanız sonuçta konuşmaya paylaşmaya güvenmeye sevmeye vs.vs. ihtiyaç duyuyoruz çünkü bu duygular bizi insan yapıyor.
 
Hayır çalışmıyorum malesef. Ve evet özgüvenim tamamen tükendi evliliğim süresince
 
evet gecenlerde kendimi iyi hissettigim an konu acacam diyordun ve dun aklima geldin biseyde yazmadi dedim.neyse iyi hissedersn anlatirsin.bana sorarsan tanimadigin bi insanla oyle sohbet etmen dogru degil hele erkekse..yaptigin yanlis olmadigini dusunseydin rahatsiz olmazsin.
 
Bence suan kocaman bi bosluk icerisindesin..
Zamanla alışırsın bu degisikliklere. Yeni bi sayfa yeni cevre edinirsin
 

Aslında senin için güzel bir adım olmuş....
Hayat sadece eşin değil...
Ama hata yapmaa sabaha kadar konuştuğun insan çok da iyi niyetli olmaz...
Profesyonel sapiklar senin sıkıntılı günler geçirdiğini tahmin etmiş olup yavas yavas güvenini kazanmak isteyebilir...
Dikkatli olll.
Daha uygun saatlerde çık dışarıya gez toz ama çok fazla muhabbet etmee.
Artı eşin duyarsa yada görürse hoş olmaz biliyorsun.
 
Bence doğru bi karar almışsın, tanımadığın biri ve bu yakınlık seni rahatsız eder olmuş. Eşinin duymasını istememeni normal karşılıyorum çünkü hala evlisin ve kafada başka bi düşünce yaratabilir bu. Bişey olduğu için değil ama durduk yere böyle bi durumun içine düşmek gereksiz. Bence evde durmak yerine bişeylerle uğraş, çeşitli kurslar spor vs, illaki bi çevren oluşur. Yalnızlık boğar yoksa
 
Sınav haftalarında açık oluyor herkes ders çalıştığu için. Duymasından çekincem ben olsam çok üzülürdüm diye ama düşününce onun umrunda olmayacağı için çekinmem için sebep yok.
 
Bida onla asla aynı çatı altında bi gün bile geçirmek istemiyorum
O zaman dönme. Eşini çok sevdiğini biliyorum ama ne eşin ne de sen evliliğe en azından sizin evliliğinize uygun değildiniz.
Yaptığında aslında yanlış bir şey yok.
Ben mahkemenin boşamasını değil, çiftlerin kararını baz alırım. Benim için çiftler bitti artık deyip yollarını ayırdıktan sonra ikisi de özgürdür.
Kaldı ki uzun ve yorucu bir ilişkiyi bitirmek zordur, bilirim. Seni hiç tanımayan, "ben sana demiştim" demeyen ya da sana acır gözlerle bakmayan birilerinin konuşmasına ihtiyaç duyarsın. O an yaşadığından tamamen başka şeyler konuşmak istersin ama etrafındaki herkesin gündeminde aslında sen ve yaşadıkların varsındır. O yüzden tamamen yabancı birine gitmeni anlıyorum.
Eğer görüşmek istemiyorsan görüşme de. Çünkü sen rahat etmeyeceksin ve açıkçası resmi olarak boşanmadan bir erkekle tamamen dostane de olsa görüştüğünü öğrenen kocanın neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum.
Kendini dinle persephone. Cevaplar da çözümler de senin içinde.
Kendin için en iyisini iste.
 
Bazen tanımadığımız, bizi yargılamayacak sadece dinleyecek insanlara dert anlatmak daha kolay geliyor. İfade edişinizden karşınızdaki insanın cinsiyetini göz etmeksizin konuştuğunuz anlaşılıyor bence sizin yaklaşımınızda bir hata yok. Karşı taraftan rahatsız edici bir his aldıysanız haklısınızdır ama içiniz rahat olsun. Kütüphanede sabahlamakta ayrı güzel eğlencli oluyor Umarım bundan sonra hayatın istediğin yönde gelişir. Allah gönlüne göre versin.
 
Merak etme yaptığında yanlış bir şey yok. Aldatmanın a sı yok; kaldı ki bes yıl süren boşanma davaları var. İnsanlar gençliklerinin Baharında mahkeme sonucu mu bekliyorlar sanıyorsun? Gercekten geri dönüşünüz yok ise hayatına birinin girmesi de normal ama senin koca biraz değişik, gene de temkinli ol sen.

Hoş o adamın seni bırakacağını düşünmüyorum ya ben. Neyse.. Konuyu anlatmıyorsun.
 
Ben yaptığınızda yanlış bişey göremedim.sınırları bildiğiniz sürece bazen tanımadığınız insanla konuşmak iyi gelir.ama telefon vermek ya da oraya buraya gitmek tabikide yanlış olurdu zaten.güvenli bir yerde sohbet etmenin sakıncası yok.ama adamın niyet ne acaba bu da önemli.belki onunda sadece konuşmaya ihtiyacı vardır.ama dikkatli olmak gerekir burası türkiye Allah korusun...
 
Biriyle flort etmemissiniz ki sadece sohbet etmişsiniz, bahsettiginiz okul istanbul universitesi mi bilmiyorum ama oranin kutuphanesi 24 saat acik ve onundeki banklarda geceyarilarina kadar hic tanimadigim insanlarla sohbet ettigim oldu benim de. Bunun icin vicdan yapmayin kadin ya da erkek arkadaslariniz olabilir, olmali da zaten, bu sureci atlatmanin en kolay yolu sosyallesmek ve baska seylerle ilgilenmek.
 
Kocamın duysa çıldıracağı tek nokta acaba aldatıldım mı düşüncesi. Kocamı da zihniyetini de az çok biliyorsunuz, bu onun için 3. dünya savaşını çıkarma sebebi. Yoksa beni artık sevmediğini, kıskanmadığını ve ayrılınca beni değil bu kadar çok sevilmeyi özleyeceğini , ailesinden başka kendisini içten yürekten seven tek insanın ben olduğumu bildiğini açıkça söyledi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…