kafan karışık ve ilişki hakkında fikrinizi almak istiyorum

bitireyim mi direkt? ben fazlasıyla kıskanç biriyim zaten
kıskanç değilim ben direkt bitirirdim,
konu şu an öğretmenlik yapıp yapmaması değil
yaptığı vakitlerde öğrencisi olan kızlara sonrasında asılması.
Demek ki öğrenci öğretmen ilişkisi varken de gözü göz değilmiş ki sonrasında böyle bir adım atabilmiş.
Direkt bitirin, dertsiz başınıza dert almayın derim.

Gitme görüşmeye cok can sıkar bu mevzu

Hep şöyle olacaksın rahat olmayacaksın
Bende öğrencisiydim diyip her derse gittiği kızlardan huzursuz kalıcaksın

Gitme görüşmeye cok can sıkar bu mevzu

Hep şöyle olacaksın rahat olmayacaksın
Bende öğrencisiydim diyip her derse gittiği kızlardan huzursuz kalıcaksın
öğretmenlik yapmıyor bıraktı. başka işte çalışıyor 6 aydır ama eski öğrencisinin hocam bir ara oturalım demesine gerçekten canım sıkıldı

konuyu elimden geldiğince kısa anlatmak istiyorum. 20 yaşındayım. 24 yaşında eski dershane öğretmenim ile sohbetim var. kendisi şu an öğretmenlik yapmıyor ben de öğrencisi değilim. kendisine ilgim vardı. (dershane sırasında herhangi bir ilişkimiz sohbetimiz yoktu.) bu sefer o konuşmak ve yakından tanımak istedi, flört olmaya adım attık yani, öyle bir sohbetimiz var. ancak bugün canımı sıkan durum oldu. bir arkadaşıyla avmde olduğunu ve dershanedeki iki kız öğrencisinin orada çalıştığını, kızın masaya oturup hocam boş vaktinizde kahve içelim dediğini söyledi. kendisi de kabul etmiş. bir de yanındaki arkadaşı kızlardan birinin numarasını almış kızı beğenip. bana gülerek anlattı çok normal bir şeymiş gibi. iş daha da ilerlemeden vazgeçmeyi düşündüm ancak fikrinizi almak istiyorum. kıskanç biriyim, canımı sıktı ve paylaşmak istedim.
Ergen gibi davranmış, hem sizi kıskandıracak hem de "bak ben ne süper biriyim kızlar peşimden koşuyor" imajı çizecek. Onunla zaman kaybetmeyin bence

Ergen gibi davranmış, hem sizi kıskandıracak hem de "bak ben ne süper biriyim kızlar peşimden koşuyor" imajı çizecek. Onunla zaman kaybetmeyin bence
haklısınız öyle olmasa bile bana biraz genişlik gibi geldi sonuçta konuştuğun biri var üstüne ilgim var diyorsun ve bir kız gelip hocam bir ara oturalım diyor reddedersin yani. kabul etti mi etmedi mi onu yazmadı zaten ama ortam bile hoş gelmedi dinlediğimde. bitireceğim.

Back
X