kafan karışık ve ilişki hakkında fikrinizi almak istiyorum

Bence ayrilmak icin sebep degil sevgili bile degilisiniz cunku soylersin gitmez kiskandirmak icin soylemiste olabilirr

Daha fazla ayrıntı isterdim, mesleğim dolayısıyla tanıdıgım ve bana aynı şekilde uygun vakitte kahve içmeyi teklif eden birine hayır diyemem, tabi ki uygun zamanda der geçerim. Ama görüşmem yani. Fakat bunu da flörtüme anlatmazdım, gereksiz kıskandırma çabası gibi. Böyle yapan birini de ciddiye almazdım.

Daha fazla ayrıntı isterdim, mesleğim dolayısıyla tanıdıgım ve bana aynı şekilde uygun vakitte kahve içmeyi teklif eden birine hayır diyemem, tabi ki uygun zamanda der geçerim. Ama görüşmem yani. Fakat bunu da flörtüme anlatmazdım, gereksiz kıskandırma çabası gibi. Böyle yapan birini de ciddiye almazdım.
bitireyim mi direkt? ben fazlasıyla kıskanç biriyim zaten

Ya neyi düşüneceksiniz daha? Adam kızın numarasını almış, kahve teklifini kabul etmiş.
Daha ilerlemeden vazgeçeyim mi diyorsunuz?
Bir de bir öğretmen olarak adamın yaptığını doğru bulmadım. Benim etik anlayışıma ters, siz de o kızlar da muhtemelen üniversite hazırlık sürecinde ders aldınız adamdan. Mazisi max 3 senedir.
Bana eski veya yeni fark etmiyor, hocasıysam hocası kalmalıyım, nokta.

konuyu elimden geldiğince kısa anlatmak istiyorum. 20 yaşındayım. 24 yaşında eski dershane öğretmenim ile sohbetim var. kendisi şu an öğretmenlik yapmıyor ben de öğrencisi değilim. kendisine ilgim vardı. (dershane sırasında herhangi bir ilişkimiz sohbetimiz yoktu.) bu sefer o konuşmak ve yakından tanımak istedi, flört olmaya adım attık yani, öyle bir sohbetimiz var. ancak bugün canımı sıkan durum oldu. bir arkadaşıyla avmde olduğunu ve dershanedeki iki kız öğrencisinin orada çalıştığını, kızın masaya oturup hocam boş vaktinizde kahve içelim dediğini söyledi. kendisi de kabul etmiş. bir de yanındaki arkadaşı kızlardan birinin numarasını almış kızı beğenip. bana gülerek anlattı çok normal bir şeymiş gibi. iş daha da ilerlemeden vazgeçmeyi düşündüm ancak fikrinizi almak istiyorum. kıskanç biriyim, canımı sıktı ve paylaşmak istedim.
Şuan kesin bir flört başlangıcı olsa böyle birseyi anlatmazdı dıye düşünüyorum. tepkinizi merak etmıstır. Hanı bakalım benden gerçekten etkilendimi kıskanıyor mu vs dıye anlatmış olabilir.

Yaşlarınız küçük ve yaptığı şeyde çocukça bir durum çok sağlıklı bir gelecek göremedim, temkinli olun derim .

konuyu elimden geldiğince kısa anlatmak istiyorum. 20 yaşındayım. 24 yaşında eski dershane öğretmenim ile sohbetim var. kendisi şu an öğretmenlik yapmıyor ben de öğrencisi değilim. kendisine ilgim vardı. (dershane sırasında herhangi bir ilişkimiz sohbetimiz yoktu.) bu sefer o konuşmak ve yakından tanımak istedi, flört olmaya adım attık yani, öyle bir sohbetimiz var. ancak bugün canımı sıkan durum oldu. bir arkadaşıyla avmde olduğunu ve dershanedeki iki kız öğrencisinin orada çalıştığını, kızın masaya oturup hocam boş vaktinizde kahve içelim dediğini söyledi. kendisi de kabul etmiş. bir de yanındaki arkadaşı kızlardan birinin numarasını almış kızı beğenip. bana gülerek anlattı çok normal bir şeymiş gibi. iş daha da ilerlemeden vazgeçmeyi düşündüm ancak fikrinizi almak istiyorum. kıskanç biriyim, canımı sıktı ve paylaşmak istedim.
herkese yavsiyor mu boyle

Çocuğum olmadığına her gün sükrediyorum, bdv sayesinde, dersaneye yazdırdığım 16 yaşındaki çocuğum hocaya hayranlık duyuyor, hoşlantı besliyor. Buraya kadar normal gayet gençken oluyor böyle , anormal olan hocanın öğrencisine yazılması, yvşakca muhabbetlere girmesi. Adam hers veriyor, hem yavşıyor korkunç🙄🙄bu nasıl devir, nasıl bir yoplum arkadaş mide bulandırıci ilişkiler topağı.

Çocuğum olmadığına her gün sükrediyorum, bdv sayesinde, dersaneye yazdırdığım 16 yaşındaki çocuğum hocaya hayranlık duyuyor, hoşlantı besliyor. Buraya kadar normal gayet gençken oluyor böyle , anormal olan hocanın öğrencisine yazılması, yvşakca muhabbetlere girmesi.
kendisine ben açılmıştım. dershanede ben 19 o 23tü. yaşça büyük biri değil. dershane bittikten sonra konuştuk.

şu an öğretmenlik yapmıyor dershane içinde de duygusal ilişkimiz vs yoktu 1 sene geçti dershane biteli ve 4 yaş var aramızda dershane devam etseydi evet etik değil derdim ama bu biraz daha farklı

Bir üvey babanız vardi anneniz boşandı ve 1 yıl sonra bu adam sizinle flört etmek istedi artık annenizle bir bağı yok hatta anneniz de üvey anneniz olsun hiçbir kan bağı dahi yoktu durumunuz benim için buna benziyor. Kısaca aradan zaman geçmiş olması veya su an sizin ögretmeniniz olmaması durumu değiştirmiyor. Kendisi bir aşamada sizin öğretmeninizdi ve o sınırın ötesine geçmemesi gerekiyordu. Siz bunun için formasyon eğitimlerinden geçmediniz ancak karsi taraf bunun egitimlerini aldı. Siz onun iş arkadaşı falan değilsiniz, maalesef bazı meslek gruplarında durumun bu sekilde olması gerektiğini düşünüyorum, bir görünmez sınır var ve onun ötesine geçmemek gerekiyor.
Bizim size bitirin veya devam edin dememiz hicbir sey ifade etmeyecek. Bence adamın zaten iş ahlakı bile yok ve ahlaksızın biri, benim de evladım var umarım Allah onun gibiler ile karşılaştırmaz. O nedenle de hala diğer öğrenciler ile karşılaşmasını falan anlatıyor size kahveymis, oymuş, buymuş. Anlatır, her türlü sapıklığı da beklerim kendisinden. Buraya yazdiginiz icin fikrimi söylüyorum bana sorarsanız arkanıza dahi bakmayın kaçıp uzaklaşın.

kendisine ben açılmıştım. dershanede ben 19 o 23tü. yaşça büyük biri değil. dershane bittikten sonra konuştuk.

Ne yazsam boş, senin kafan almayacak kızım. Bugün gordüğün diğer kızdan ne farkın var, adam ders veriyor ayağına hepinize yan gözle bakıyor işte. Ailelerinizin parasına yazık, sizi orays okumaya gönderiyorlar.

Bazı şeyler size karşınızdaki kişi hakkında fikir verir.
Örneğin, böyle şeyleri anlatan bir insan, benim için, çiğ bir insandır.
24 yaş, kişinin ağzının ayarını tamamlamış olması gereken bir yaş.
Olan şey, bence zaten yakışık alır bir şey değil, ama bunun bir de böyle anlatılması, benim için kırmızı çizgi.

Tabiiki herkes, bizim alışık olduğumuz davranış standartlarında yaşamak/hareket etmek zorunda değil.
Ama biz de, kendimize uygun olan/olmayan şeyleri sakince gözlemleyip, adımlarımızı buna göre atma özgürlüğüne sahibiz.

Kendisi dershanede hocamken, aramızdaki hiyerarşi perdesi nedeniyle fark edemeyeceğim bir şeyi farketmiş olmaktan memnun olurdum, adamın bana uygun olmayacağını anlardım. Uzatmadan bitirirdim.

Geçenlerde yine aynı konuda başlık açılmıştı. Zihniyeti bozuk bir öğretmen kusura bakmayın. Her insan çevresindeki 3-4 kişinin ortalamasıdır. Yani normalize edip anlattığı iğrençliği kendi de yapıyor olması muhtemel. Sende 20 yaşındasın daha manipüle edilmiş olabilirsin bu ilişkide. Eminim sevgi ve değeri çok daha kaliteli insanlardan alabilirsin. Yol yakından bitirmeni tavsiye ederim. Bir kere karakteri oturmuş olsa o kıza masaya oturtacak kadar bir rahatlık vermez. Sınırını çizer, kimse yaklaşamaz. mesleki etikten çok uzak.

20 yaşındayken, 20 yaşında birine ileride bunu söyleyeceksin deselerdi o zamanlar ciddiye almazdım ama büyüklerin sözü hakkaten büyüyünce anlaşılıyormuş. Keşke dinleseydim de bazı şeyleri daha erken başarsaydım diyor insan. :)
Diyeceğim şu ki, senin yerinde olsam bir erkeğe vereceğim enerjiyi, çabayı okulumu bitirip mesleğimi elime alıp kendimi çokça alanda geliştirip başarılar kazanmaya odaklardım. Sen kendine odaklandığında emin ol bir erkeğin davranışını düşünmene, kıskanmana gerek kalmayacak. Çünkü böyle olduğunda karşına çıkan insanlar da sana hak ettiğin değeri ve ilgiyi vermek için can atacak.

sen adamı öğrencisiyken tanıdığın için ve o kızlar da öğrencisi olduğu için elbette rahatsız eder. meseleyi görebildin mi? siz hepiniz aynısınız onun için. yaş farkının az oluşu bu durumda konu dışı kalıyor. adamın davranışları etik değil..
ben kendi tecrübelerim dolayısıyla şöyle düşünüyorum: akademik, dershane vb. ortamda tanışan öğrenci-öğretmen ilişkisi + işyerinde aynı konumda veya ast-üst konumunda olanların ilişkisi duygusal-etik olarak hayatınızda büyük kırılmalara ve pişmanlıklara yol açabilir.. ha bu öğretici ve olgunlaştırıcı bir deneyim olabilir. ama yaşamadan da doğrusunu görebilir ve etik sınırlar belirleyebilirsiniz.. :KK51: insanın vicdanının püripak ve zihninin hafif olması kadar güzel bi şey yok hayatta.

Back
X