Kafam çok karışık

Evet istanbul üni'de okuyorum. Ve bi kadın için zor zamanında dışarda vakit geöirmek için güvenli bir ortam olduğunu düşündüğüm için gittim yoksa ben taksimde yaşıyorum gidecek yer çok ama geceleri ağlamaktan krize giriyorum ve uygun olduğunu düşündüm kitap okurum açık havada çay içerim vs diye

Peki gece disarida olup sabaha kadar eve gelmemene esin bisey deniyormu.
Ben yaptihinda asla kotu niyet aramadim sohbet etmek istemissin etmissin ama karsindakinin niyetini bilemeyiz basina musalat olabilir bence bir daha gitme.
Umarim eainlede sorunlarini cozersin.

Eşim evi terk etti

Guzeldir bizim okulumuz ya, ben de ozellikle sinavlardan sonra (aksam oluyor bizimkiler) oturup sinav kritigine daliyorum insanlarla, sohbet ordan oraya derken bakiyorum memleketi kurtarmisim :) yani diyecegim o ki ayaginizi kesmeyin oradan, eger bu adamin telefon istemesinden pilavci davetinden rahatsiz olduysaniz onunla degil ama baska insanlarla iletisime devam edin. Ayriliklar yalniz atlatilmaz.

Canınızı Sıkmayın hiç sonuçta yanlış birsey yok ortada
Bence siz başka şeyleri takiyorsunuz haklı olarak bu durumu da yönlendirme yapıyorsunuz. Kendinizi uzmeyin hayat gerçekten çok kısa .

Ben yanlış bir şey görmedim....
Senin durumunda biri için en azından...
Biz kadınlar çok tuhafız...
Hayatımıza bir erkek girdiği an ne arkadaş ne dost ne akraba hiç bir anlamı kalmıyor...(bazılarımız en azından:))
Sonra o çok asık olduğumuz adam bir hata yapıyor sonucunda bir bakıyoruz yapayanlızız..
Kendini toparlamak adına insanlarla sohpet etmen yeniden insan içine karışman yanlış değil...
Yeni bir aşk yanlış olur bunu zaten biliyorsun...
Umarım en yakın zamanda kendini toparlayabilirsin.

Sen gene bu adamı tepene çıkardın değil mi? Özgüvenim yerlerde cümlenden baska bir şey duymadım ağzından seni tanıdığımdan beri..
Bu adam sana kendini güzel ve özel hissettiremiyor. Bu net!
Resimlerine baktım da moral olsun diye demiyorum çok da güzel kızsın. Dediğin gibi zayıf da değilsin. Üniversite öğrencisisin. Yolun cok başındasın. Hayat henüz başlamamış senin için..

O kocandan bir cacık olmaz. Dapdar bir dünyası var o adamın. Kıtır kıtır kessen değişmez. Sen beyaz atlının peşindesin, adam bildiğin külhanbeyi..

Kızın sevdiği parfüm, oğlanınki kolonya olmuşsunuz siz.

Eşim evi terk etti

Anlatmak istemediğini yazmışsın ama sanırım üstü kapalı anlatabilirdin .Böyle zor olur biraz bir insanı sabahlara kadar yürütüp tanımadığı bir insanla bu şekilde sohbet etmesini sağlayacak ne olabilir diye . Ama eşin duymasından diye endişe etmemelisin . Bazı şeyleri evi terk edip gidenin düşünmesi gerek .

Yüzüm toplu diye belli olmuyor da aslında aşırı zayıfım kocam da dedi artıkseni beğenmiyorum afrikadaki açlar gibi kupkurusun dedi

Yüzüm toplu diye belli olmuyor da aslında aşırı zayıfım kocam da dedi artıkseni beğenmiyorum afrikadaki açlar gibi kupkurusun dedi
Bak gene zayıfım diyor.
O kocanı kim beğensin senin? Allah'ın hanzosu..
Şu konuşma tarzına bak. Kusura bakma da senin kadar güzel bir kız o adama normalde sümüğünü atmaz. Hiç bir uyaranın, kızım sen napıyorsun diyenin olmadı senin evlenmeden önce..

Annem abim ve arkadaşlarım çok dedi nikahımda annem çok ağladı ama gözüm hiçbişeyi göremez oldu. Ben dış görünüşe önem vermiyorum dediğimde ee karakterine mi aşık oldun dediler cevap veremedim. Keşke en baştan bu günlerimi görebilseydim Bile bile kendime bunları yaptım. Zaten bence kendi asıl kendisini beğenmiyor, sürekli benim fiziğimi eleştire eleştire benim kendime güvenimi bozdu. Onun dışında kendi lise terk olduğu için de kompleks yaptığını düşünüyorım.

Teşekkür ederim bu arada iltifatınız için

Şu son koyduğun resim; makyajsız, depresyon resmi belli.. Güzelsin dedik diye kendine acımak için mi koydun o resmi? Kaldır onu ordan, toparlan artık.
Adamın aşağılık kompleksleri yüzünden dağıtmışsın kendini resmen. Hayır anlamadığım bu adamın sana ne yaptığının çok net farkındasın. Peki buna neden izin veriyorsun?

sen cılgın mısın? hadi eşinin kulagınas gözüne gitsin de canına kastın mı var? 2. veya 3. özgecan mı olmak istiyorsun ?
öle bir bankta otururken normal insan gelir mi yanına sanıyorsun ?
arkadaşım böyle sapıkı tipler insanların en uygun en savunmasız anlarını iyi bilir. bakar sen bülbül ihtiyaç içindesin bugun yemek yarın yatak sonra şantaj ki bu gene iyi öldürse satsa savsa ne yapacaksın???
kendine gel.

Ha bide sen saçma sapan kıskançlık krislerine giren kadın elalemin adamıyla sabaha kadar sohbet muhhabbet kusura bakma sana yapılmasını istemediğin şeyleri çok rahat yapıyorsun

Bunu kendine yapma. Bir insansın, insanız. Zayıf olabiliriz, kilolu olabiliriz, kaza geçirebiliriz yüzümüz gözümüz yanabilir, bacağımız kopabilir, gözümüz çıkabilir.
Dış görünüş önemli değildir demiyorum, sana. Her birimiz için ilk izlenim önemlidir. Ama insan sevdiğini gözüyle görmez, yüreğiyle görür. Baktığını değil, sevdiğini görür.
Bunu kendine yapma.
Ayrıca iş fiziksel güzellikse sadece kusura bakma sevdiğin adamdır ama kocanın seni beğenmeme lüksü yok.
Kendi egosunu tatmin etmek için seni bastırmış. İnanma.

Son düzenleme:
Ha bide sen saçma sapan kıskançlık krislerine giren kadın elalemin adamıyla sabaha kadar sohbet muhhabbet kusura bakma sana yapılmasını istemediğin şeyleri çok rahat yapıyorsun
Eğer kocam beni zerre kıskanıyor olsa zaten şuan ondan vazgeçmiş olmazdım. Evet duysa çok kızar ama bu kızma "bana laf mı getircek" mantığından öte olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…