- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 29
-
- Konu Sahibi Zeynep konca
Hadi eşiniz kötü niyetli diyelim.
Ama bir kadın arkadaş bile olsa sürekli grup dışında özelden yazması bir kadın olarak rahatsız etmesi lazım.
Onu da geçiyorum. Bu kadının eşi ne durumda?
Bu kadar içli dışlı olmasını bir erkek öncelikle sorun yaratır size gelene kadar.
peki öteki çift ne yapıyor? onlar başbaşa hiç bir yere gitmiyorlar mı? Yani normal bir durum değil, tamam arada bir 4kişi gidersiniz beraber bir yerlere ama eşinizle başbaşa da olmanız lazım. Neden sürekli onlarlasınız?
Eğer eşiniz anlamayacak ve bunu yapabilecekseniz ben olsam yapardım. Bu şüphe ile yaşanmaz.Insallah olmaz oyle bişey kaldiramm. Telefonuna goruşme kaydedici indirmeyi duşunuyorum daha ne anlarim artik olanlari
Eğer eşiniz anlamayacak ve bunu yapabilecekseniz ben olsam yapardım. Bu şüphe ile yaşanmaz.
Diyelim ki hisleriniz doğru çıktı ve yanlış şeyler döndüğünü gördünüz. Boşanacak mısınız?
Eğer hayır sa hiç kurcalayıp kendinizi de üzmeyin.
Zaten yapmışsın ve kabul görmemiş.
Kocan fesatsin demiş ve gecistirmis.
Yani ne dersen de adam bildiğini okuyacak bence.
Ha çok rahatsız oluyorsan bir kez de kadına söyle.
Bu kadar basit.
Ayrıca kocanin seni arkadaşınla kıyaslaması pek doğru değil.
Yani adam yerini yönünü bulmuş ve sen bu konuda bir şey yapamazsın.
Her yere çift halinde gitmek zaten saçma.
Kocan sanki kaçıyor senden.Yalniz kalmaktan.
Alacaksın karşına konusacaksin.Oldu oldu,olmadı bir karar vereceksin.
Şüpheyle yaşamak tüketir insanı
Valla dün geceden beri aklımdan çıkmadı bu konu eşime anlattım.Aynen söyle dedi var bu işte bir i.nelik
Son cümleniz herşeyin özeti !!!Inanmazsin ama nerdeyse haftanin 4-5gunu onlardayiz. Çok guzel vakit geçiriyoruz dordumuz ama artik dediğim gibi çiftler başbaşa biryerle godemiyolar. Çagiriyolar bizi gitmesek bize çok kiziyolar kıriliyolar. Durum çok garip. Oda eşiyle anlaşamiyo guzel vakit geçiremiyo.
Son cümleniz herşeyin özeti !!!