Kafam çok karişik lutfen bana bir akil verin 🙏🙏🙏🙏

Ben kiz arkadasimla konustum . Ikimiz goruselim esin gelmesin biz kopmayalim dedi. 10 senelik arkadaşliğimiz var ve çok iyi anlaşiyoruz ta ki eşimin bu haraketlerini yapasaya kadar .arkadaşima yalniz gitsem sizce yeterli olurmu ...

Ne arkadasi? Hangi arkadas? Arkadas dedigin kisi gun boyu esinle konusuyor ve senin haberin yok. Hala da kopmak istemiyorsun. Esinden kopamiyorsun, arkadasindan kopamiyorsun o zaman bu tantana neden?

Ben kiz arkadasimla konustum . Ikimiz goruselim esin gelmesin biz kopmayalim dedi. 10 senelik arkadaşliğimiz var ve çok iyi anlaşiyoruz ta ki eşimin bu haraketlerini yapasaya kadar .arkadaşima yalniz gitsem sizce yeterli olurmu ...
Biz ikimiz görüşelim eşin gelmesin diyor, senden kopmak istemiyor ama senin eşine karşı da bir sınır koymuyor. Ne şiş yansın ne kebap. Eşin de senin kardeşlerinle ilişkin ile senin arkadaşınla kendi ilişkisini kıyaslıyor. Yok öyle bir dünya. Ben olsam Whatsap grubundan çıkmam ama yazmam da gruba sadece okurum. Haftada 4-5 gün programlara katılmam bir gün yeterli, kendime farklı aktiviteler bulurum, hiçbişey bulamasam evimde ayağımı uzatıp, çayımı, kahvemi yapıp kitap okurum. Ve ne olursa olsun kocamla arasına mesafe koymayı beceremeyen, yapmayan, yapmak istemeyen arkadaşınla arama mesafe koyarım. Fesatlıksa fesatlık, fesatım rahatsız olan konuşmasın derim.