Kafam çok karişik lutfen bana bir akil verin 🙏🙏🙏🙏

Hiç normal değil.
Kesinlikle görüşmezdim, gitmezdim de.
Ne derlerse desinler.
Giderlerse de evde oturup kendimi yemezdim.
Plan yapardım başkalarıyla.
Gerekirse Whatsapp grubundan da çıkardım ki karşı taraf anlasın.
Ama iş kocada bitiyor, pislik.

EŞime soyledim arana mesafe koy kocasi sana bişey derse kaldiramazsin dedim ama dilemedi daha ileri gitti cani sikildikca arkadaşimi ariyomuş gunduzleri .bizim whatsap grubumuz var 4 umuz ekliyiz ordan konuşuyolardi. Ozelden gunduzleri de konuşuyolardi. Ben gorene kadar
Yok artık bu mesela başka bi boyut bence. Kadınla da konusun bu konuyu açıkça.

Ooo her mesajinizda olay boyut atlıyor. Gezideki tavırlarından bahsettiniz. Sonra ortak grubunuz dısında özel aramalar. Simdi de beni onunla kıyaslıyor diyorsunuz. Esiniz niyeti bozmus gibi.. tepkinizi koyun kötü niyetlisin vb konusmaları kendi savunmak icin üste cikma cabalari. Ben olsam grup bulusmalarini sonlandiririm.
Bu gun artik bu sorunu halletmem gerekiyo gerçekten. Eyer kotu biseyler varsa bunu kaldira bilecek guçte değilim😔😔

Biz 4 kisilik bir grubuz ve evliyiz. Çok yakin arkadaşiz . Her yere birlikte gidiyoruz. Ama iş oyle bir yere geldiki artik eşlerimizle yanliz bir yere bile gidemiyoruz.Esimi arkadasindan kiskaniyorum. Okadar çok tartiştikki bu konuda sayisini hatirlamiyorum. Size örnek veriyim beni daha iyi anlarsiniz(bir yere gidiyoruz hep birlikte. Esim hep arkadaşimla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla şakalaşiyo hatta birlikte yoldan geçen insanlar hakkinda bile dedikodu yapiyolar aralarindaki muhabbetin koyuluğunu siz duşunun. Onun eşi kendi kafasina gore takiliyo genelde oraya biraya gidiyo yanimizda durduğu bile yok . Ben ise onlarin yaninda yabanci hissediyorum . Eşime karşi birsey dediğimde bana kiziyo nakadar fesatsin diyo) Ne yapacağimi sasirdim artik. Bir yandan kendime kiziyorum yanliş duşunuyorum diye diyer yandan bukadarida fazla diyorum.ne yapicam ben bilmiyorum lutfen bana bir fikir verin 🙏🙏🙏
Konu sahibi kusura bakmayın eşiniz gemiyi aziya almış.Bir çoğumuzun karşı cinsten arkadaşı var ama eminim kimse gün boyu konuşup,eşini her görüşmede yalnız bırakmıyor.Rahatsiz olduğunuz hâlde sizi umursamıyor karşı tarafa tek laf soyletmiyorsa üzgünüm radikal kararlar alma vakti gelmiş demektir.

Bir şeyler hiç normal değil.Onlar resmen kafa dengi,birbirlerini anlayan,çok eğlenen iki arkadaş demi?Böyle giderse birinin duyguları değişir hiç hoş şeyler olmaz.Gun içinde aramak konuşmak ne oluyor ya valla hiç sabredilecek bir şey değil.Siz fesatim ve bana ters görüsmeyeceksin diyin gerekirse o arkadaştan da kurtulun.Sonra izleyin bakalım ne dönüyor

Iste bir yanim sizin gibi duşunuyo diyer yanim konduramiyo
Ağzına s.çardım eşim böyle yapsa. Bence ilk önce arkadaşınla sonra onun kocasıyla konuş. Ya da ilk kocasıyla konuş ve eşinden boşan.

Bu adamlara ne oluyor? Bir koca neden karısından başka bir kadınla ilgilenir bu kadar? Aklım almıyor yuh
Çok haklisiniz benimle birlikte adam akilli bir ortami oldu her zamn ki gibi hiçbir seyin dozunu bilmediği gibi bunuda abartti😔😔

Inanmazsin ama nerdeyse haftanin 4-5gunu onlardayiz. Çok guzel vakit geçiriyoruz dordumuz ama artik dediğim gibi çiftler başbaşa biryerle godemiyolar. Çagiriyolar bizi gitmesek bize çok kiziyolar kıriliyolar. Durum çok garip. Oda eşiyle anlaşamiyo guzel vakit geçiremiyo.

Ooo her mesajinizda olay boyut atlıyor. Gezideki tavırlarından bahsettiniz. Sonra ortak grubunuz dısında özel aramalar. Simdi de beni onunla kıyaslıyor diyorsunuz. Esiniz niyeti bozmus gibi.. tepkinizi koyun kötü niyetlisin vb konusmaları kendi savunmak icin üste cikma cabalari. Ben olsam grup bulusmalarini sonlandiririm.

Sormayin . Git gide konduramadiğimdan iş bu raddeye geldi. Işin kotu tarafin tek kafama uyan kiz arkadaşim o yuzden o kirilmasin kopmayalim diye sustum ama yok olcak gibi değil malesef

X