Kafam çok karişik lutfen bana bir akil verin 🙏🙏🙏🙏

Esiniz bu arkadaşınızı sizinle birlikte tanıdı değil mi, öncesinden bi tanışikliklari yok.

Eşli görüşmeler, aile görüşmelerinin de bi ölçüde belli bi sıklıkta olması gerektiğini düşünüyorum.sadece böyle şaibeli durumlar için değil. Insana bireysel alan kalmalı , ozlemeli ozlenmeli.

Sizin durum artik supheden çıkmış iyi anlaşmaları normal ama haftanın 4 günü, birlikte özelden bu kadar sıklık fazla. O yakın arkadaşının da yakınlığına güvenme ya benim cok samimi arkadşımin kocası ile bu kadar samimî olamam asla ve bu durum kocam tarafından da farkedilir ve hos karşılanmaz.

Öyle çok zaman geçirmişler ki artık seni onla kiyaslar vaziyete getirmiş esin olacak kişiyi. Sana fesat diyerek de manipülatif davranıyor sana ben mi kötü düşünüyorum vicdanı yaptırıyor kanma.

Önce gruptan cikarim sonra gidip gelmeyi keserim soran olursa karşı taraftan; biraz ozleyelim yapacak gidecek işlerimiz yerlerimiz var ihmal ettik derim sonra daha detaylı gözlemlerim. Eşin o kız arkadaşına senin bu şüphelerden bahsetmiş bile olablir

Ben aldatma olduğunu düşünmüyorum. Eşiniz sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor, sizinle eğlenemiyor ve toplu buluşma ayarlıyor sürekli. Eminim başbaşa olduğunuzda konuşacak bir şey bulamıyorsunuzdur. Tamamen sevgi eksikliği gibi geldi bana.
Eşinde bulamadığı "güzel vakit geçirmeyi, eğlenmeyi" karşı tarafta buluyorsa özeleştiri yerine karısını kıyaslama yapıyorsa bu aldatmadır yada en azından meyletmeye başlamıştır.

Biz 4 kisilik bir grubuz ve evliyiz. Çok yakin arkadaşiz . Her yere birlikte gidiyoruz. Ama iş oyle bir yere geldiki artik eşlerimizle yanliz bir yere bile gidemiyoruz.Esimi arkadasindan kiskaniyorum. Okadar çok tartiştikki bu konuda sayisini hatirlamiyorum. Size örnek veriyim beni daha iyi anlarsiniz(bir yere gidiyoruz hep birlikte. Esim hep arkadaşimla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla şakalaşiyo hatta birlikte yoldan geçen insanlar hakkinda bile dedikodu yapiyolar aralarindaki muhabbetin koyuluğunu siz duşunun. Onun eşi kendi kafasina gore takiliyo genelde oraya biraya gidiyo yanimizda durduğu bile yok . Ben ise onlarin yaninda yabanci hissediyorum . Eşime karşi birsey dediğimde bana kiziyo nakadar fesatsin diyo) Ne yapacağimi sasirdim artik. Bir yandan kendime kiziyorum yanliş duşunuyorum diye diyer yandan bukadarida fazla diyorum.ne yapicam ben bilmiyorum lutfen bana bir fikir verin 🙏🙏🙏
Gün içerisinde araşıp mesajlaşmak mı aşağıdakş mesajlarınızda okudum.
Arkadaşınızda eşinizde az değil.
Bu işin sonu fena

Arkadaşimi çok seviyorum ama evliliğimi bu şupheyle surdurmem çok zor . Eşim surekli neden arkadaşin gibi değilsin diyo buda benim kadinsal duygularimi daha çok çoşturuyo. Arkadaşimi rakip gormeme sepep oluyo. Aslinda eşimin haraketleri dişinda arkasimin yaptiklari bana normal geliyo onu çok uzun zamandan beri taniyorum . Ama éşim beni kotu duşunmeme sebep oluyo anlata biliyomuyum bilmiyorum ama bu durum çok canimi cok sıkıyo😔😔😔
Böyle arkadaşı sevmem ben mesajlara bakıp öğrenmişsiniz gündüz vs ayrı konultuklarını ben olsam arkadaşıma laf arası söylerdim.Rapor vermek gibi değil ama söylerdim yani.
Ne demek arkadaşın gibi değilsin ay olay çıkar neden herhangi biri gibi değilsin diyemez net
Tavrınızı net koyun yahu minnoş olmayın

Burada onlarla buluşmayı kesin diyenleri anlayamıyorum.. bu mu engel olacak aralarında birşey olmasına varsa da bu mu bitirecek?
Kesinlikle hayır daha alevlendirebilir bile.
Ama o muameleye maruz kalmaktan iyidir.
Gözünün önünde devam edilmesinden iyidir.
Sonrasınıda gözlemlesin.

Sizi kıyaslama kısmı herkesi şüpheye düşürür eşiniz patavatsız yada arkadaşınıza karşı hayranlığını gizlemiyor çok rahat davranmışsınız olay buralara gelene kadar niye sustunuz ve devam ettiniz ki buluşmaya

Bana öyle şeyler soyluyo oyle haraketler yapiyoki . Beni her konuşmasinda beni bu duşuncelere itiyo . Konuyu arkadaşimla konuştum bu gun kocamla konuştum. Kocam gine gitmek istiyo onlara. Arkadaşim diyoki kanka sen nasil kendini iyi hissediyosan nasil rahat ediyosan oyle yap dedi. Yeterki 10 senelik arkadaşliğimiz bitmesin senle dedi. Esime ayri ayri takilalim kizdi etti saçma salak laflar etti . Kuçuk çocuk gibi tutturuyo. Aliştik ayrilmak istemiyorum gruptan diyo . Gerçekten bunaldim iyicene . Adam diyorum ki arkadaşimla konuşma etme adam diyoki kiz kardeşinle konuşma desem konuşmazmisin konuşursun bende konuşmadan yapamam diyo grup içinde. Ben daha ne diyim bu adama bilemiyorum..😔😔😔

Sizi kıyaslama kısmı herkesi şüpheye düşürür eşiniz patavatsız yada arkadaşınıza karşı hayranlığını gizlemiyor çok rahat davranmışsınız olay buralara gelene kadar niye sustunuz ve devam ettiniz ki buluşmaya
Benim tek derdim arkadaşimla oturmak gezmek . Arkadaşimla kiz çevresi falan yapip takilmak istiyoruz hatta onun çocuğu var rahatça çikamiyoruz ďisariya mecburen eşimle gidiyoruz. Eşim ise hep onla konuşmak onunla uğraşmak istiyo . 10 senelik arkadaşim ondan yana hiç şupem olmada en başindan beri ayni tavirlar benimkisi abartmazsa sınırını koysa yine bişey olmıycak ama adama anlatamiyorum

Böyle arkadaşı sevmem ben mesajlara bakıp öğrenmişsiniz gündüz vs ayrı konultuklarını ben olsam arkadaşıma laf arası söylerdim.Rapor vermek gibi değil ama söylerdim yani.
Ne demek arkadaşın gibi değilsin ay olay çıkar neden herhangi biri gibi değilsin diyemez net
Tavrınızı net koyun yahu minnoş olmayın
Aslinda bakarsaniz erkek gibi bir kizim bu konu yuzune başinda bardak kirdim sırf kocamın konuşma şekilleri haraketleri yuzune ama adama adama kendimi anlatamiyorum . Daha ne kadar tepki gosteririm bilemiyorum ..

Eşiniz tam dayaklık orası kesin de arkadaşinizin yaptigi da hiç hoş değil. Ne demek adamla gün içinde özelden mesajlasip durmak. Samimiyetin dozu hiç ayarlanmamış. Ben evli erkek arkadaslarimla araya mesafe koyarım esleri gorur yanlis anlar diye. Sizin ki bir de arkadasiniz yaptiği çok ayıp.

Biz 4 kisilik bir grubuz ve evliyiz. Çok yakin arkadaşiz . Her yere birlikte gidiyoruz. Ama iş oyle bir yere geldiki artik eşlerimizle yanliz bir yere bile gidemiyoruz.Esimi arkadasindan kiskaniyorum. Okadar çok tartiştikki bu konuda sayisini hatirlamiyorum. Size örnek veriyim beni daha iyi anlarsiniz(bir yere gidiyoruz hep birlikte. Esim hep arkadaşimla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla şakalaşiyo hatta birlikte yoldan geçen insanlar hakkinda bile dedikodu yapiyolar aralarindaki muhabbetin koyuluğunu siz duşunun. Onun eşi kendi kafasina gore takiliyo genelde oraya biraya gidiyo yanimizda durduğu bile yok . Ben ise onlarin yaninda yabanci hissediyorum . Eşime karşi birsey dediğimde bana kiziyo nakadar fesatsin diyo) Ne yapacağimi sasirdim artik. Bir yandan kendime kiziyorum yanliş duşunuyorum diye diyer yandan bukadarida fazla diyorum.ne yapicam ben bilmiyorum lutfen bana bir fikir verin 🙏🙏🙏
Bir erkek bir kadında bunun bir kesiti vardı daha yeni izledim onun gibi olmuş :KK70: Tabi abartı seviyeye gelince hoş olmuyor tamam eşimin arkadaşları olsun gezsin ona bi şey demem ama benimlede eğlenmesini paylaşmasını bilsin isterim :)

Bakın benim yaşadığım size ders olsun.. Aralarında bir şey olacak diye bir kaide yok zira benim yaşadığımda da yok ama küçük sinek mide bulandırıyor.. Eşim ben annemdeyken o en yakın arkadaşım onlarda olmadığını söyledi bana tam tersi olduğunu ispatladım. O kadar göze batmıştı ki bir kaç ay önce o ve eşini barıştırmaya kalkmış benim eşim bir sürü mesajlaşmışlar ve silmişler ben bunu o göze batmadan sonra öğrendim ve tüm ilişkileri kopardım.. O yüzden eğer içine sinmeyen bir şey varsa kopar bağı..

Benim tek derdim arkadaşimla oturmak gezmek . Arkadaşimla kiz çevresi falan yapip takilmak istiyoruz hatta onun çocuğu var rahatça çikamiyoruz ďisariya mecburen eşimle gidiyoruz. Eşim ise hep onla konuşmak onunla uğraşmak istiyo . 10 senelik arkadaşim ondan yana hiç şupem olmada en başindan beri ayni tavirlar benimkisi abartmazsa sınırını koysa yine bişey olmıycak ama adama anlatamiyorum
Arkadaşınızla eşiniz gün içinde mesajlaşıyormuş bu kısmı yeni görüyorum benim hoşuma gidecek bi ilişki türü değil

Bakın benim yaşadığım size ders olsun.. Aralarında bir şey olacak diye bir kaide yok zira benim yaşadığımda da yok ama küçük sinek mide bulandırıyor.. Eşim ben annemdeyken o en yakın arkadaşım onlarda olmadığını söyledi bana tam tersi olduğunu ispatladım. O kadar göze batmıştı ki bir kaç ay önce o ve eşini barıştırmaya kalkmış benim eşim bir sürü mesajlaşmışlar ve silmişler ben bunu o göze batmadan sonra öğrendim ve tüm ilişkileri kopardım.. O yüzden eğer içine sinmeyen bir şey

Ben kiz arkadasimla konustum . Ikimiz goruselim esin gelmesin biz kopmayalim dedi. 10 senelik arkadaşliğimiz var ve çok iyi anlaşiyoruz ta ki eşimin bu haraketlerini yapasaya kadar .arkadaşima yalniz gitsem sizce yeterli olurmu ...

X