- 12 Temmuz 2006
- 55.526
- 212.883
- 52
- Konu Sahibi Neselikalpler
Eski eşinizden kurtulduğunuza sevindim, eminim yaşadıklarınız zor şeylerdir ama şu saatten sonra intikam almaya çalışmayın, rezil etmek için kendinizi rezil edecek şeyler yapmayın, boşanmışsınız ve üzerinden 1 yıl geçmiş, üstelik şimdi harekete geçerseniz eski eşle o kadın size akıl sağlığı yerinde değil hayal ürünü şeylerle bizi karalıyor diye dava açar belki velayet davası dahi açılır zira evliyken aldatıldığınızın ispatı değil hiçbiri, bekar 2 insanın yaşadığı bir arkadaşlık olarak bakılır olaya.Öyle bir beklentim yoktu. Ben boşanmak istemesem evliligimiz halen devam edecekti ben istedim boşanmayı. İçime sinmiyordu şüpheleniyordum. Ayrıldık kaç kez dönmeye çalıştı ben hep iyi niyetli davrandım. Devamlı manipüle ediyordu. Öfkem kesinlikle tamamen kadına değil,o rezil herife yapacağımı yaptım zaten. Kadında evliyken beraberdi yanlarına kalsın istemiyorum hepsi bu.
Bizim buralardan biri vardı boşanmalarının üzerinden epey bir zaman geçmişti ki kadın eski eşinin ve adamın boşandıktan sonra birlikte olduğu kadının adını işyerlerini sokaklarda haykırıp ağza alınmayacak şeyler söylüyordu, belki evliyken aldatılmıştı ama boşanmış gitmiş bir adamın özel hayatını herkese yaymak adamı ve birlikte olduğu kadını değil yayanı rezil ediyor inanın, bizim buradaki kadın sokağa çıkıp isimlerini işyerlerini her haykırışında öfff yine mi bu kadının bağırışları deniyordu dikkate alınmıyordu, yapmayın hayatınızı yaşamaya bakın.