- 20 Temmuz 2014
- 5.170
- 14.691
-
- Konu Sahibi Zeynep konca
Eşinde bulamadığı "güzel vakit geçirmeyi, eğlenmeyi" karşı tarafta buluyorsa özeleştiri yerine karısını kıyaslama yapıyorsa bu aldatmadır yada en azından meyletmeye başlamıştır.Ben aldatma olduğunu düşünmüyorum. Eşiniz sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor, sizinle eğlenemiyor ve toplu buluşma ayarlıyor sürekli. Eminim başbaşa olduğunuzda konuşacak bir şey bulamıyorsunuzdur. Tamamen sevgi eksikliği gibi geldi bana.
Gün içerisinde araşıp mesajlaşmak mı aşağıdakş mesajlarınızda okudum.Biz 4 kisilik bir grubuz ve evliyiz. Çok yakin arkadaşiz . Her yere birlikte gidiyoruz. Ama iş oyle bir yere geldiki artik eşlerimizle yanliz bir yere bile gidemiyoruz.Esimi arkadasindan kiskaniyorum. Okadar çok tartiştikki bu konuda sayisini hatirlamiyorum. Size örnek veriyim beni daha iyi anlarsiniz(bir yere gidiyoruz hep birlikte. Esim hep arkadaşimla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla şakalaşiyo hatta birlikte yoldan geçen insanlar hakkinda bile dedikodu yapiyolar aralarindaki muhabbetin koyuluğunu siz duşunun. Onun eşi kendi kafasina gore takiliyo genelde oraya biraya gidiyo yanimizda durduğu bile yok . Ben ise onlarin yaninda yabanci hissediyorum . Eşime karşi birsey dediğimde bana kiziyo nakadar fesatsin diyo) Ne yapacağimi sasirdim artik. Bir yandan kendime kiziyorum yanliş duşunuyorum diye diyer yandan bukadarida fazla diyorum.ne yapicam ben bilmiyorum lutfen bana bir fikir verin
Böyle arkadaşı sevmem ben mesajlara bakıp öğrenmişsiniz gündüz vs ayrı konultuklarını ben olsam arkadaşıma laf arası söylerdim.Rapor vermek gibi değil ama söylerdim yani.Arkadaşimi çok seviyorum ama evliliğimi bu şupheyle surdurmem çok zor . Eşim surekli neden arkadaşin gibi değilsin diyo buda benim kadinsal duygularimi daha çok çoşturuyo. Arkadaşimi rakip gormeme sepep oluyo. Aslinda eşimin haraketleri dişinda arkasimin yaptiklari bana normal geliyo onu çok uzun zamandan beri taniyorum . Ama éşim beni kotu duşunmeme sebep oluyo anlata biliyomuyum bilmiyorum ama bu durum çok canimi cok sıkıyo
Kesinlikle hayır daha alevlendirebilir bile.Burada onlarla buluşmayı kesin diyenleri anlayamıyorum.. bu mu engel olacak aralarında birşey olmasına varsa da bu mu bitirecek?
Bence sıkıntılı durum hiç normal değil ne eşiniz ne arkadaşınız doğru yapmıyor ne demek mesajlaşma ve konuşmalar samimiyetlik falan ne münasebet her zaman bir sınır olması lazım. Ve eşiniz olucak kişi size neden arkadaşın gibi değilsin demiş çok kırıcı ya çok üzüldüm adınıza
Benim tek derdim arkadaşimla oturmak gezmek . Arkadaşimla kiz çevresi falan yapip takilmak istiyoruz hatta onun çocuğu var rahatça çikamiyoruz ďisariya mecburen eşimle gidiyoruz. Eşim ise hep onla konuşmak onunla uğraşmak istiyo . 10 senelik arkadaşim ondan yana hiç şupem olmada en başindan beri ayni tavirlar benimkisi abartmazsa sınırını koysa yine bişey olmıycak ama adama anlatamiyorumSizi kıyaslama kısmı herkesi şüpheye düşürür eşiniz patavatsız yada arkadaşınıza karşı hayranlığını gizlemiyor çok rahat davranmışsınız olay buralara gelene kadar niye sustunuz ve devam ettiniz ki buluşmaya
Aslinda bakarsaniz erkek gibi bir kizim bu konu yuzune başinda bardak kirdim sırf kocamın konuşma şekilleri haraketleri yuzune ama adama adama kendimi anlatamiyorum . Daha ne kadar tepki gosteririm bilemiyorum ..Böyle arkadaşı sevmem ben mesajlara bakıp öğrenmişsiniz gündüz vs ayrı konultuklarını ben olsam arkadaşıma laf arası söylerdim.Rapor vermek gibi değil ama söylerdim yani.
Ne demek arkadaşın gibi değilsin ay olay çıkar neden herhangi biri gibi değilsin diyemez net
Tavrınızı net koyun yahu minnoş olmayın
Bir erkek bir kadında bunun bir kesiti vardı daha yeni izledim onun gibi olmuşBiz 4 kisilik bir grubuz ve evliyiz. Çok yakin arkadaşiz . Her yere birlikte gidiyoruz. Ama iş oyle bir yere geldiki artik eşlerimizle yanliz bir yere bile gidemiyoruz.Esimi arkadasindan kiskaniyorum. Okadar çok tartiştikki bu konuda sayisini hatirlamiyorum. Size örnek veriyim beni daha iyi anlarsiniz(bir yere gidiyoruz hep birlikte. Esim hep arkadaşimla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla şakalaşiyo hatta birlikte yoldan geçen insanlar hakkinda bile dedikodu yapiyolar aralarindaki muhabbetin koyuluğunu siz duşunun. Onun eşi kendi kafasina gore takiliyo genelde oraya biraya gidiyo yanimizda durduğu bile yok . Ben ise onlarin yaninda yabanci hissediyorum . Eşime karşi birsey dediğimde bana kiziyo nakadar fesatsin diyo) Ne yapacağimi sasirdim artik. Bir yandan kendime kiziyorum yanliş duşunuyorum diye diyer yandan bukadarida fazla diyorum.ne yapicam ben bilmiyorum lutfen bana bir fikir verin
Arkadaşınızla eşiniz gün içinde mesajlaşıyormuş bu kısmı yeni görüyorum benim hoşuma gidecek bi ilişki türü değilBenim tek derdim arkadaşimla oturmak gezmek . Arkadaşimla kiz çevresi falan yapip takilmak istiyoruz hatta onun çocuğu var rahatça çikamiyoruz ďisariya mecburen eşimle gidiyoruz. Eşim ise hep onla konuşmak onunla uğraşmak istiyo . 10 senelik arkadaşim ondan yana hiç şupem olmada en başindan beri ayni tavirlar benimkisi abartmazsa sınırını koysa yine bişey olmıycak ama adama anlatamiyorum
Grubumuzvar wp ondan ozelden yok.Arkadaşınızla eşiniz gün içinde mesajlaşıyormuş bu kısmı yeni görüyorum benim hoşuma gidecek bi ilişki türü değil
Bakın benim yaşadığım size ders olsun.. Aralarında bir şey olacak diye bir kaide yok zira benim yaşadığımda da yok ama küçük sinek mide bulandırıyor.. Eşim ben annemdeyken o en yakın arkadaşım onlarda olmadığını söyledi bana tam tersi olduğunu ispatladım. O kadar göze batmıştı ki bir kaç ay önce o ve eşini barıştırmaya kalkmış benim eşim bir sürü mesajlaşmışlar ve silmişler ben bunu o göze batmadan sonra öğrendim ve tüm ilişkileri kopardım.. O yüzden eğer içine sinmeyen bir şey