Kafam çok karişik lutfen bana bir akil verin 🙏🙏🙏🙏

Zeynep konca

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2021
89
13
27
Biz 4 kisilik bir grubuz ve evliyiz. Çok yakin arkadaşiz . Her yere birlikte gidiyoruz. Ama iş oyle bir yere geldiki artik eşlerimizle yanliz bir yere bile gidemiyoruz.Esimi arkadasindan kiskaniyorum. Okadar çok tartiştikki bu konuda sayisini hatirlamiyorum. Size örnek veriyim beni daha iyi anlarsiniz(bir yere gidiyoruz hep birlikte. Esim hep arkadaşimla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla şakalaşiyo hatta birlikte yoldan geçen insanlar hakkinda bile dedikodu yapiyolar aralarindaki muhabbetin koyuluğunu siz duşunun. Onun eşi kendi kafasina gore takiliyo genelde oraya biraya gidiyo yanimizda durduğu bile yok . Ben ise onlarin yaninda yabanci hissediyorum . Eşime karşi birsey dediğimde bana kiziyo nakadar fesatsin diyo) Ne yapacağimi sasirdim artik. Bir yandan kendime kiziyorum yanliş duşunuyorum diye diyer yandan bukadarida fazla diyorum.ne yapicam ben bilmiyorum lutfen bana bir fikir verin

Kaç sefer soyledim eşime ama yok resmen beni kotu seyler duşunmeye iti . Kafayi yiyicem artik

Ben olsam gitmem onlarla.
Bence birde gitmemeyi,araya mesafe koymayı deneyin.
Mesela siz gitmedeniz bir ay hergun bulusup gezdiler.
En sonunda eşinde sendeki soğukluğa karşı koyamaz diye düşünüyorum.
Madem eşin seni fesat olarak görüyo tamamen onlardan kopunca ne düşünecek bakalım.

Sizin samimi olduğunuz kız arkadaşınız sebebiyle mi eşli görüşmeye başlamıştınız ? 4 ünüz evlilik öncesinde de arkadaş mıydınız ?

Bunu denemeye çaliştim . Ben gitmesem eşim ve arkadaşimin ve onun kocasinin israrlari yuzune ben grubu bozan kişi ilan ediliyorum ve buluşmaya mecbur birakiliyorum . Çikmazda gibiyim sanki

Bunu denemeye çaliştim . Ben gitmesem eşim ve arkadaşimin ve onun kocasinin israrlari yuzune ben grubu bozan kişi ilan ediliyorum ve buluşmaya mecbur birakiliyorum . Çikmazda gibiyim sanki
Bana normal gelmedi.
Hem özel konuşmaları,hem sizi yok sayacak kadar sohbet muhabbet.
Evet arkadaş grubuyla vakit geçirmek iyi gelir ama haftalık 1-2 gün bence yeterli.
Eşiniz hiç normal değil eğer rahatsız olduğunu bilirek böyle davranıyor.
Ben gruptan ayrılıyorum diye dirak söyleyin yazın ve önce sen komple iletişimi kez.
Ama tavsiyem sen iletişimi kestin diye eşine baskı yapma uzaktan gözlemle.

Arkadaşimi çok seviyorum ama evliliğimi bu şupheyle surdurmem çok zor . Eşim surekli neden arkadaşin gibi değilsin diyo buda benim kadinsal duygularimi daha çok çoşturuyo. Arkadaşimi rakip gormeme sepep oluyo. Aslinda eşimin haraketleri dişinda arkasimin yaptiklari bana normal geliyo onu çok uzun zamandan beri taniyorum . Ama éşim beni kotu duşunmeme sebep oluyo anlata biliyomuyum bilmiyorum ama bu durum çok canimi cok sıkıyo

Bir şeyler hiç normal değil.Onlar resmen kafa dengi,birbirlerini anlayan,çok eğlenen iki arkadaş demi?Böyle giderse birinin duyguları değişir hiç hoş şeyler olmaz.Gun içinde aramak konuşmak ne oluyor ya valla hiç sabredilecek bir şey değil.Siz fesatim ve bana ters görüsmeyeceksin diyin gerekirse o arkadaştan da kurtulun.Sonra izleyin bakalım ne dönüyor

Zaten yapmışsın ve kabul görmemiş.
Kocan fesatsin demiş ve gecistirmis.
Yani ne dersen de adam bildiğini okuyacak bence.
Ha çok rahatsız oluyorsan bir kez de kadına söyle.
Bu kadar basit.
Ayrıca kocanin seni arkadaşınla kıyaslaması pek doğru değil.
Yani adam yerini yönünü bulmuş ve sen bu konuda bir şey yapamazsın.
Her yere çift halinde gitmek zaten saçma.
Kocan sanki kaçıyor senden.Yalniz kalmaktan.
Alacaksın karşına konusacaksin.Oldu oldu,olmadı bir karar vereceksin.
Şüpheyle yaşamak tüketir insanı

Ooo her mesajinizda olay boyut atlıyor. Gezideki tavırlarından bahsettiniz. Sonra ortak grubunuz dısında özel aramalar. Simdi de beni onunla kıyaslıyor diyorsunuz. Esiniz niyeti bozmus gibi.. tepkinizi koyun kötü niyetlisin vb konusmaları kendi savunmak icin üste cikma cabalari. Ben olsam grup bulusmalarini sonlandiririm.

Şüphelerinizde çok haklısınız.

Başka diyecek bişey bulamadım

peki öteki çift ne yapıyor? onlar başbaşa hiç bir yere gitmiyorlar mı? Yani normal bir durum değil, tamam arada bir 4kişi gidersiniz beraber bir yerlere ama eşinizle başbaşa da olmanız lazım. Neden sürekli onlarlasınız?

Ağzına s.çardım eşim böyle yapsa. Bence ilk önce arkadaşınla sonra onun kocasıyla konuş. Ya da ilk kocasıyla konuş ve eşinden boşan.

Bu adamlara ne oluyor? Bir koca neden karısından başka bir kadınla ilgilenir bu kadar? Aklım almıyor yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…