- 9 Eylül 2021
- 89
- 13
- 27
-
- Konu Sahibi Zeynep konca
Kaç sefer soyledim eşime ama yok resmen beni kotu seyler duşunmeye iti . Kafayi yiyicem artikAçıkçası hiç hoş bişey değil.
Siz rahatsız oluyorsanız hiç değil.
Takmasaydınız kime neydi zaten.
Bilmiyorum ben olsam yerinizde eşimle konuşur mesafe koyardım karşı tarafa.
Hissettikleriniz kuruntu bile olsa sizi yer bitirir.
Belki yok öyle bişey ama siz sürekli böyle söylerseniz adamın aklına sokarsınız. Madem şüpheniz var sessizce gözlemleyin şimdilikes
Biz 4 kisilik bir grubuz ve evliyiz. Çok yakin arkadaşiz . Her yere birlikte gidiyoruz. Ama iş oyle bir yere geldiki artik eşlerimizle yanliz bir yere bile gidemiyoruz.Esimi arkadasindan kiskaniyorum. Okadar çok tartiştikki bu konuda sayisini hatirlamiyorum. Size örnek veriyim beni daha iyi anlarsiniz(bir yere gidiyoruz hep birlikte. Esim hep arkadaşimla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla şakalaşiyo hatta birlikte yoldan geçen insanlar hakkinda bile dedikodu yapiyolar aralarindaki muhabbetin koyuluğunu siz duşunun. Onun eşi kendi kafasina gore takiliyo genelde oraya biraya gidiyo yanimizda durduğu bile yok . Ben ise onlarin yaninda yabanci hissediyorum . Eşime karşi birsey dediğimde bana kiziyo nakadar fesatsin diyo) Ne yapacağimi sasirdim artik. Bir yandan kendime kiziyorum yanliş duşunuyorum diye diyer yandan bukadarida fazla diyorum.ne yapicam ben bilmiyorum lutfen bana bir fikir verin
Oncesi arkadaştikSizin samimi olduğunuz kız arkadaşınız sebebiyle mi eşli görüşmeye başlamıştınız ? 4 ünüz evlilik öncesinde de arkadaş mıydınız ?
Bunu denemeye çaliştim . Ben gitmesem eşim ve arkadaşimin ve onun kocasinin israrlari yuzune ben grubu bozan kişi ilan ediliyorum ve buluşmaya mecbur birakiliyorum . Çikmazda gibiyim sankiBen olsam gitmem onlarla.
Bence birde gitmemeyi,araya mesafe koymayı deneyin.
Mesela siz gitmedeniz bir ay hergun bulusup gezdiler.
En sonunda eşinde sendeki soğukluğa karşı koyamaz diye düşünüyorum.
Madem eşin seni fesat olarak görüyo tamamen onlardan kopunca ne düşünecek bakalım.
Bana normal gelmedi.Bunu denemeye çaliştim . Ben gitmesem eşim ve arkadaşimin ve onun kocasinin israrlari yuzune ben grubu bozan kişi ilan ediliyorum ve buluşmaya mecbur birakiliyorum . Çikmazda gibiyim sanki
Bana normal gelmedi.
Hem özel konuşmaları,hem sizi yok sayacak kadar sohbet muhabbet.
Evet arkadaş grubuyla vakit geçirmek iyi gelir ama haftalık 1-2 gün bence yeterli.
Eşiniz hiç normal değil eğer rahatsız olduğunu bilirek böyle davranıyor.
Ben gruptan ayrılıyorum diye dirak söyleyin yazın ve önce sen komple iletişimi kez.
Ama tavsiyem sen iletişimi kestin diye eşine
Ooo her mesajinizda olay boyut atlıyor. Gezideki tavırlarından bahsettiniz. Sonra ortak grubunuz dısında özel aramalar. Simdi de beni onunla kıyaslıyor diyorsunuz. Esiniz niyeti bozmus gibi.. tepkinizi koyun kötü niyetlisin vb konusmaları kendi savunmak icin üste cikma cabalari. Ben olsam grup bulusmalarini sonlandiririm.Arkadaşimi çok seviyorum ama evliliğimi bu şupheyle surdurmem çok zor . Eşim surekli neden arkadaşin gibi değilsin diyo buda benim kadinsal duygularimi daha çok çoşturuyo. Arkadaşimi rakip gormeme sepep oluyo. Aslinda eşimin haraketleri dişinda arkasimin yaptiklari bana normal geliyo onu çok uzun zamandan beri taniyorum . Ama éşim beni kotu duşunmeme sebep oluyo anlata biliyomuyum bilmiyorum ama bu durum çok canimi cok sıkıyo
Şüphelerinizde çok haklısınız.EŞime soyledim arana mesafe koy kocasi sana bişey derse kaldiramazsin dedim ama dilemedi daha ileri gitti cani sikildikca arkadaşimi ariyomuş gunduzleri .bizim whatsap grubumuz var 4 umuz ekliyiz ordan konuşuyolardi. Ozelden gunduzleri de konuşuyolardi. Ben gorene kadar