Kafam çok karişik lutfen bana bir akil verin 🙏🙏🙏🙏

Hiç normal değil.
Kesinlikle görüşmezdim, gitmezdim de.
Ne derlerse desinler.
Giderlerse de evde oturup kendimi yemezdim.
Plan yapardım başkalarıyla.
Gerekirse Whatsapp grubundan da çıkardım ki karşı taraf anlasın.
Ama iş kocada bitiyor, pislik.

Yok artık bu mesela başka bi boyut bence. Kadınla da konusun bu konuyu açıkça.

Bu gun artik bu sorunu halletmem gerekiyo gerçekten. Eyer kotu biseyler varsa bunu kaldira bilecek guçte değilim

Konu sahibi kusura bakmayın eşiniz gemiyi aziya almış.Bir çoğumuzun karşı cinsten arkadaşı var ama eminim kimse gün boyu konuşup,eşini her görüşmede yalnız bırakmıyor.Rahatsiz olduğunuz hâlde sizi umursamıyor karşı tarafa tek laf soyletmiyorsa üzgünüm radikal kararlar alma vakti gelmiş demektir.

Iste bir yanim sizin gibi duşunuyo diyer yanim konduramiyo
Çok haklisiniz benimle birlikte adam akilli bir ortami oldu her zamn ki gibi hiçbir seyin dozunu bilmediği gibi bunuda abartti

Inanmazsin ama nerdeyse haftanin 4-5gunu onlardayiz. Çok guzel vakit geçiriyoruz dordumuz ama artik dediğim gibi çiftler başbaşa biryerle godemiyolar. Çagiriyolar bizi gitmesek bize çok kiziyolar kıriliyolar. Durum çok garip. Oda eşiyle anlaşamiyo guzel vakit geçiremiyo.

Sormayin . Git gide konduramadiğimdan iş bu raddeye geldi. Işin kotu tarafin tek kafama uyan kiz arkadaşim o yuzden o kirilmasin kopmayalim diye sustum ama yok olcak gibi değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…