Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
Yaw bu adamlar kendi işini falan yapmıyorsa, memursa, kurumsal bir şirkette çalışıyorsa sakal bırakamaz ki. Hepinizin eşi serbest mi çalışıyor?

Benimki patron ama sakal birakamiyor maaleseffn neden cunku yemek sektorunde calisiyor ve nerdeyse her gun kendini kildan tuyden arindirir, neymis insanlar kil tüy sevmezmis, yemek sektorunde olmazmis.. oysa ben de sakali seviyorum..

Yaw bu adamlar kendi işini falan yapmıyorsa, memursa, kurumsal bir şirkette çalışıyorsa sakal bırakamaz ki. Hepinizin eşi serbest mi çalışıyor?
eşim ecz de çalışıyor 11 yıldır kendi işyeri gibi patron işçi ilişkisi yok...sakallarını bu ara bayağıon uzattı çekiniyor ama birşey dememiş patron şimdilik...

Benimki patron ama sakal birakamiyor maaleseffn neden cunku yemek sektorunde calisiyor ve nerdeyse her gun kendini kildan tuyden arindirir, neymis insanlar kil tüy sevmezmis, yemek sektorunde olmazmis.. oysa ben de sakali seviyorum..

heralde kız gıda güvenliğine aykırı
tam benim uzmanlık alanım

Kızlar sakal maskesi de varmış, kesmek şart değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…