ah tatlım benim beğendiğim tüm sanatçılar yaşlandı..yoksa bendemi yaşlandımSakali biyigi istedigim gibi degil. Tipim degil. (feristahin torunu konusuyor)
Hicte bile...ah tatlım benim beğendiğim tüm sanatçılar yaşlandı..yoksa bendemi yaşlandım
kocaman bir öpücükHicte bile...senin ruhun minnos
ayy aynı fikirdeyim seninle noktasına virgülüne kadarreca ediyorum sakal modası bitsin artık yapis sakal bazı erkeklere yakışıyo tabii ama çok nadir, mesela kıvanç sakalsız bişeye benzemiyo, ayyy hele aşk-ı memnunun finalindeki damat traşı neydi öyle ya, kaç sezonluk karizma down
Şuan gülmekten çatlıyorumYakışan evet daşş gibi oluyor ama yakışmayan da IŞİD üyesi gibi geziyor. Hani al El Nusra'ya ver, bir ayda örgüt yöneticisi olsun o düzeyde yani.
sakalsız ve yakışıklı birini biliyorumBenim şahsi fikrim ;
-Erkek dediğin kıllı olmalı. Fakat ayı gibi de değil
-Kesinlikle sakallı olmalı.(fakat nedense kimi erkekler sakallı çok çirkin, sakalsız taş gibi..)
-Valla kimse kusura bakmasın ama erkekler sakalsız çok anlamsızlar benim için, onların yakışıklılığını sakalları meydana çıkarıyor ..( Mesela benim arkadaşlarım var. Sakallıyken aman Allah'ım bu ne yakışıklılık diyorum.. 2- 3 gün sonra bir geliyor sakallar kesilmiş. Bütün iltifatlarımı geri alıyorum anlayan anladı
Aaa kim onlar söylesene merak ettim :)sakalsız ve yakışıklı birini biliyorum
al pacino:)Benim şahsi fikrim ;
-Erkek dediğin kıllı olmalı. Fakat ayı gibi de değil
-Kesinlikle sakallı olmalı.(fakat nedense kimi erkekler sakallı çok çirkin, sakalsız taş gibi..)
-Valla kimse kusura bakmasın ama erkekler sakalsız çok anlamsızlar benim için, onların yakışıklılığını sakalları meydana çıkarıyor ..( Mesela benim arkadaşlarım var. Sakallıyken aman Allah'ım bu ne yakışıklılık diyorum.. 2- 3 gün sonra bir geliyor sakallar kesilmiş. Bütün iltifatlarımı geri alıyorum anlayan anladı
Hmmm biraz düşündürücüal pacino:)
Mune valla aynı fikirdeyiz sizinle. :) noktasına virgülüne kadar katılıyorum .. :))Eşim son 3 yıldır sakallı, o yüzden sanırım yorumum taraflı sayılacak
Sakalı severim ama öyle göbeğe kadar ineni değil, kısa ve derli toplu olanı.
Bende bıyığı sevmem mesela, sakalla birlikte bırakılırsa amenna ama tek başına bıyık ıyyyy
Erkek öyle çok kıllı da olmayacak, kimi sanki boğazlı kazak giymişcesine oluyor, benden uzak, kim istiyorsa ona yakın olsunlar
Çember sakal ne aa ilk defa duyuyorum :)Çember sakal mı ne diyorlar ona uyuz oluyorum ben de . Bıyıksız oluyorlar bir de işid' in bir komutanı vardı böyle Allah bütün nuru almış yüzünden hani ona benziyorlar
bu resim sana itafen muneEşim son 3 yıldır sakallı, o yüzden sanırım yorumum taraflı sayılacak
Sakalı severim ama öyle göbeğe kadar ineni değil, kısa ve derli toplu olanı.
Bende bıyığı sevmem mesela, sakalla birlikte bırakılırsa amenna ama tek başına bıyık ıyyyy
Erkek öyle çok kıllı da olmayacak, kimi sanki boğazlı kazak giymişcesine oluyor, benden uzak, kim istiyorsa ona yakın olsunlar
çok ince bir soru olduSakallı olunca yanlış anlamayında batmaz mı