Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
Gerçekten yakışanı var yakışmayanı da.
Mesela Mehmet Günsür'ün bu haline ba-yı-lı-yo-rum.

Sakalsız olması bana göre kendine yakışmıyor.

Veee Scofield... Wentworth Miller sakalsız,3 numara tıraşıyla,ve gözleriylee..
Neyse buyrun:

Bir de aşık gözüyle erkek arkadaşımın her hali hep güzel.

Benim şahsi fikrim ;
-Erkek dediğin kıllı olmalı. Fakat ayı gibi de değil
-Kesinlikle sakallı olmalı.(fakat nedense kimi erkekler sakallı çok çirkin, sakalsız taş gibi.. )
-Valla kimse kusura bakmasın ama erkekler sakalsız çok anlamsızlar benim için, onların yakışıklılığını sakalları meydana çıkarıyor .. ( Mesela benim arkadaşlarım var. Sakallıyken aman Allah'ım bu ne yakışıklılık diyorum.. 2- 3 gün sonra bir geliyor sakallar kesilmiş. Bütün iltifatlarımı geri alıyorum anlayan anladı

ayy aynı fikirdeyim seninle noktasına virgülüne kadar

sakalsız ve yakışıklı birini biliyorum

al pacino:)

Eşim son 3 yıldır sakallı, o yüzden sanırım yorumum taraflı sayılacak
Sakalı severim ama öyle göbeğe kadar ineni değil, kısa ve derli toplu olanı.
Bende bıyığı sevmem mesela, sakalla birlikte bırakılırsa amenna ama tek başına bıyık ıyyyy

Erkek öyle çok kıllı da olmayacak, kimi sanki boğazlı kazak giymişcesine oluyor, benden uzak, kim istiyorsa ona yakın olsunlar

Mune valla aynı fikirdeyiz sizinle. :) noktasına virgülüne kadar katılıyorum .. :))

Çember sakal mı ne diyorlar ona uyuz oluyorum ben de . Bıyıksız oluyorlar bir de işid' in bir komutanı vardı böyle Allah bütün nuru almış yüzünden hani ona benziyorlar
Çember sakal ne aa ilk defa duyuyorum :)

bu resim sana itafen mune

Sakallı olunca yanlış anlamayında batmaz mı

varan 1 = sakalsız sadece bıyık bırakan erkekler kadar iğrenç bulduğum bi kesim olamazzz
varan 2 = bıyıkla birlikte bırakılan sakalı çoğu erkeğe yakıştırıyorum hele sarı kıllıysa ve yumuşak seyrekse tadından yenmez
varan 3 = tamamen sakalsız bıyıksız kişiler gözüme pek çekici gelmese de yakışana yakışıyor
varan 4 = ekliceğim fotolara bianen ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…