Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
Aaaaa valla bravo, iyi kalmış aklında:KK70::KK70:

Crusher,
bu kadar tesadüf olamaz, Burak Özçivit fotosu arıyordum bende, ben ekleyene kadar siz eklemişsiniz, o çocuğa yakışıyor ama her bıyık modeli değil, Muhteşem Yüzyıl'daki bıyık tarzı iyiydi.
Ama ben yine de bıyık almayayım, böyle uzaktan bakımlı, parlayan şekliyle iyi hoşta, o bıyık çorba içine girince tüm hoşluğu gidiyor:confused:
Hahahaa :KK70:

Ahanda biyikli fakat sakalsiz erkek.. Gencligimin en buyuk aski..:KK68: Bakma sen akil olunca askimiz bitti maalesef..:KK43:

dlhnmmmpxz5Kadir_inanr.jpg

600full-gilles-chevalier.jpg
b2d591022ae62a667c6f8f6ea501093b.jpg

oo bakıyorum herkes sakalllı koymuş. ben sakalsız bıyıksız severim hoş. ama buna yakışmış.

Esimle 8 yildir birlikteyiz 8 yildir sakalli hic sinek kaydi olmadi ya da ben yokken olduysa bilmiyorum :KK53: Damat tıraşı bile yaptirtmadim adama .

Sakal seviyom ben modadan bağımsız olarak:KK8:

Bebek yüzlü ya da sarışın erkekler sakal bıraksın da ortalama türk erkeği bırakmasın mümkünse. Abi zaten kara kuru adamlarsınız, o kirli sakallarla iyice dağ kaçkınına dönüyorsunuz. Yapmayın, yaptırmayın...

Yımırta kıvamında erkek tercihimdir. Saçlar kısa sakal sinek kaydı olacak. Dudağın altında bir tutam bırakılabilir, onu severim...

Esimle 8 yildir birlikteyiz 8 yildir sakalli hic sinek kaydi olmadi ya da ben yokken olduysa bilmiyorum :KK53: Damat tıraşı bile yaptirtmadim adama .

Sakal seviyom ben modadan bağımsız olarak:KK8:
bende damat traşı yaptırma demiştim,görümcemle eşi müdahil olduğundan yaptırmıştı:63:

Gerçekten sakalsız erkek eksik geliyor bana.. Sanki ergenliğe daha adım atmamış gibi.
Tabii fazlası da dedem gibi o ne öyle.

X