Günün birinde o 50 Shades of Grey film bozuntusunu izlersem sebebi bu adam olacak.
İzledin mi o filmi? Jamie'nin hiç çıplak sahnesi var mı? Bu gece kocam evde yok da.
Totosuna kadar derken? Totosu görünüyor mu? Toto önemli bak.İzledim. Totosuna kadar görünüyorSırf onun için izleyenler kervanındayım bende
Totosuna kadar derken? Totosu görünüyor mu? Toto önemli bak.
Amaaaan ne anladım ben o işten. Filmin hedef kitlesi kadın. Ne diye soymamışlar adamı?
Az once izledim baska yerleride az da olsa gorunuyor ahahah kocam beni sapik ilan etti. Pc oynarken gozu kayinca :)Günün birinde o 50 Shades of Grey film bozuntusunu izlersem sebebi bu adam olacak.
İzledin mi o filmi? Jamie'nin hiç çıplak sahnesi var mı? Bu gece kocam evde yok da.
O yüzden işte evde koca yokken izlemek lazım.Az once izledim baska yerleride az da olsa gorunuyor ahahah kocam beni sapik ilan etti. Pc oynarken gozu kayinca :)
Rus sakali ne ayol. Rus salatasi gbi cok cahil kalmisim ben aman Allahimmmfavorim kirli sakal , rus sakalı da bazılarına yakışıyor
Aynen ben de aynısını düşündüm. Arama da yaptım bişeye ulaşamadım. Merak içindeyim şu an.Rus sakali ne ayol. Rus salatasi gbi cok cahil kalmisim ben aman Allahimmm
Jamie dornan gibiyse 2side olur
OOOUUUWWWW bu da ne böle anacım, baktıkca bakası, okşadıkca okşayası gelir insanın