- 14 Ağustos 2018
- 19.271
- 72.220
- Konu Sahibi dogrucukadin
uzlaşmak istemiyosam ben?Bu suç davalık olmadan önce uzlaştırmaya gidebilir. Uzlaşma karşılığı taraflar ücret talep edebiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzlaşmak istemiyosam ben?Bu suç davalık olmadan önce uzlaştırmaya gidebilir. Uzlaşma karşılığı taraflar ücret talep edebiliyor.
Dava is coming.uzlaşmak istemiyosam ben?
korkanın çocuğu olmazmış sdlkfsf Olsun fark etmez, benim ünlü bir kuzenim var ve çok iyi avukatLARı var konumu sebebiyle ve avukatlarının da çook vakitleri varDava is coming.
İddia ettiği kadar akıllıysa inşallah yeni üyeliği aldatan kadının telefonundan açmıştırkorkanın çocuğu olmazmış sdlkfsf Olsun fark etmez, benim ünlü bir kuzenim var ve çok iyi avukatLARı var konumu sebebiyle ve avukatlarının da çook vakitleri var
Dur o toplara hiç girme artıkYa kadını işten attırsanız elinize ne geçecek anlamadım. Gene olan yegeninize olacak. Boşansınlar olsun bitsin.
akıl o kadar çok ki buralara kadar taştı zaten baksanaİddia ettiği kadar akıllıysa inşallah yeni üyeliği aldatan kadının telefonundan açmıştır
Neler oluyor anlamadım tek anladığım yere yorum yapayım dedim. :))))Dur o toplara hiç girme artık
Katılıyorum. Nasılsa abisi karısını boşamayacak. Bir önceki aldatmayı affeden adam bunu da affedecek malesef. Kadın işsiz kalırsa bu sefer vanilienin başına toplanacaklar. Kendi eliyle kendini zora sokacak. Bunu düşünmek çok mu zor?Ya kadını işten attırsanız elinize ne geçecek anlamadım. Gene olan yegeninize olacak. Boşansınlar olsun bitsin.