Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
Hahahaa

oo bakıyorum herkes sakalllı koymuş. ben sakalsız bıyıksız severim hoş. ama buna yakışmış.

Esimle 8 yildir birlikteyiz 8 yildir sakalli hic sinek kaydi olmadi ya da ben yokken olduysa bilmiyorum Damat tıraşı bile yaptirtmadim adama .

Sakal seviyom ben modadan bağımsız olarak

Bebek yüzlü ya da sarışın erkekler sakal bıraksın da ortalama türk erkeği bırakmasın mümkünse. Abi zaten kara kuru adamlarsınız, o kirli sakallarla iyice dağ kaçkınına dönüyorsunuz. Yapmayın, yaptırmayın...

Yımırta kıvamında erkek tercihimdir. Saçlar kısa sakal sinek kaydı olacak. Dudağın altında bir tutam bırakılabilir, onu severim...

Esimle 8 yildir birlikteyiz 8 yildir sakalli hic sinek kaydi olmadi ya da ben yokken olduysa bilmiyorum Damat tıraşı bile yaptirtmadim adama .

Sakal seviyom ben modadan bağımsız olarak
bende damat traşı yaptırma demiştim,görümcemle eşi müdahil olduğundan yaptırmıştı

Gerçekten sakalsız erkek eksik geliyor bana.. Sanki ergenliğe daha adım atmamış gibi.
Tabii fazlası da dedem gibi o ne öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…