sen bıyıksız beğeniyorsun anlaşıldı
HahahaaAaaaa valla bravo, iyi kalmış aklında
Crusher,
bu kadar tesadüf olamaz, Burak Özçivit fotosu arıyordum bende, ben ekleyene kadar siz eklemişsiniz, o çocuğa yakışıyor ama her bıyık modeli değil, Muhteşem Yüzyıl'daki bıyık tarzı iyiydi.
Ama ben yine de bıyık almayayım, böyle uzaktan bakımlı, parlayan şekliyle iyi hoşta, o bıyık çorba içine girince tüm hoşluğu gidiyor
bende damat traşı yaptırma demiştim,görümcemle eşi müdahil olduğundan yaptırmıştıEsimle 8 yildir birlikteyiz 8 yildir sakalli hic sinek kaydi olmadi ya da ben yokken olduysa bilmiyorumDamat tıraşı bile yaptirtmadim adama .
Sakal seviyom ben modadan bağımsız olarak
rahmetli annem hayrandı..al yazmalımmıydı,1000 defa izlemişimdir rahmetli sayesindeAhanda biyikli fakat sakalsiz erkek.. Gencligimin en buyuk aski..Bakma sen akil olunca askimiz bitti maalesef..
Beslenir ki buEki Görüntüle 1529926 Eki Görüntüle 1529924
oo bakıyorum herkes sakalllı koymuş. ben sakalsız bıyıksız severim hoş. ama buna yakışmış.
Karismasalar olmuyor tabibende damat traşı yaptırma demiştim,görümcemle eşi müdahil olduğundan yaptırmıştı
beslesekmi:)Beslenir ki bu
Eger o sakallarin ve biyiklarin arasına ayran, dondurma ve çorba benzeri şeyler bulasmayacaksa olabulu