bu resim sana itafen mune
Sakallı olunca yanlış anlamayında batmaz mı
Bıyıksız erkek sevmiyor musun just'cum Burak Özçivit desem :)varan 1 = sakalsız sadece bıyık bırakan erkekler kadar iğrenç bulduğum bi kesim olamazzz
varan 2 = bıyıkla birlikte bırakılan sakalı çoğu erkeğe yakıştırıyorum hele sarı kıllıysa ve yumuşak seyrekse tadından yenmez
varan 3 = tamamen sakalsız bıyıksız kişiler gözüme pek çekici gelmese de yakışana yakışıyor
varan 4 = ekliceğim fotolara bianen ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMM
tesadüf olurmu daha önce forumlarda bir iki defa bahsetmiştik aklımdacryptic,
bilerek mi koydun yoksa tesadüf müseyretmediğim filmi kalmayan tek adam, Antoniooooo
Hayatım tezat, en sevdiğim aktör esmer ama gönlümün yakışıklısı kumral
İlk uzamaya başladığında zımpara gibi oluyor, uzak durmakta fayda var ama sonra pamuk gibi
Bıyıksız erkek sevmiyor musun just'cum Burak Özçivit desem :)
Eki Görüntüle 1529712 Eki Görüntüle 1529713 Eki Görüntüle 1529714 Kızlarr bu çocuğa ölüyorum desemmmm :) sakallı ve sakalsız hali çoookk yakışıklı.. canım benimmm ..(Çağlar SAYIN)
HahahaaBi on yıl sonra ben bunun beyini beğenmişim diyeceksin
Geçmişte bir tarkan hayranı olarak
kartal tibet var sanırm :)delici bakışları var dermiş hanımlar o zamnlarda:)birde rüzgar gibi geçtideki başrol oyuncusu aklıma gelmedi ismi..ıhh cıııkdaha bıyıklı begendiğim bi allahın kulu çıkmadı
Aaaaa valla bravo, iyi kalmış aklındatesadüf olurmu daha önce forumlarda bir iki defa bahsetmiştik aklımda
kartal tibet var sanırm :)delici bakışları var dermiş hanımlar o zamnlarda:)birde rüzgar gibi geçtideki başrol oyuncusu aklıma gelmedi ismi..
yakışıklı bence
sen bıyıksız beğeniyorsun anlaşıldı