Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
sakallı erkek forever
canım justunkide fazla uzun yav

kocam traş olmayı unuttu bayramdan bayrama sinek kaydı traş oluyo. ay tanıyamaıyorum adamı gözüm alışmış sakallı haline
tembellikmi ediyor..benim eşimde kavga dövüş haftada 2 defa..12 senedir traş ol diyorum hiç oralı değil..birde hep bizim onları dinlemediğimizden yakınırlar

tembellikmi ediyor..benim eşimde kavga dövüş haftada 2 defa..12 senedir traş ol diyorum hiç oralı değil..birde hep bizim onları dinlemediğimizden yakınırlar
yok kızzz aksine benmki titiz sevmiyo sakal. evlenmeden hep sinek kaydı gezerdi,şimdi bırakmıyorum ben

duydum bileee ben ki yemekte kıl çıksın 3 gün yemek yiyemem bunun kılları düşsün habur hubur götürrüm valla kendini bile yerim hızımı alamam
canım sen buradamıydınenişte yakışıklı diyorduk bizde

yok kızzz aksine benmki titiz sevmiyo sakal. evlenmeden hep sinek kaydı gezerdi,şimdi bırakmıyorum ben
sen traş oldurmuyorsun anladım:)12 sene sonra sakllı yada saklsız olması fark etmeyecek..hevesini kırmak gibi olmasında canım

her erkekte begenmem ve ben sevgilime yakıştırıyorum açık kumral bebek gibi yüzü var hafif abartı olmayan bakımlı duran bir kirli sakal görsel açıdan etkileyici :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…