sakallı erkek önde hadi hayırlısı:)sakallı erkek forever
canım justunkide fazla uzun yavsakallı erkek forever
varan 1 = sakalsız sadece bıyık bırakan erkekler kadar iğrenç bulduğum bi kesim olamazzz
varan 2 = bıyıkla birlikte bırakılan sakalı çoğu erkeğe yakıştırıyorum hele sarı kıllıysa ve yumuşak seyrekse tadından yenmez
varan 3 = tamamen sakalsız bıyıksız kişiler gözüme pek çekici gelmese de yakışana yakışıyor
varan 4 = ekliceğim fotolara bianen ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMM
kocam traş olmayı unuttusakallı erkek önde hadi hayırlısı:)
bu kirli sakal değil tatlım,hacı sakalıcanım justunkide fazla uzun yav
tembellikmi ediyor..benim eşimde kavga dövüş haftada 2 defa..12 senedir traş ol diyorum hiç oralı değil..birde hep bizim onları dinlemediğimizden yakınırlarkocam traş olmayı unuttubayramdan bayrama sinek kaydı traş oluyo. ay tanıyamaıyorum adamı gözüm alışmış sakallı haline
yemeğe girmesin diye altta tutuyordurbu kirli sakal değil tatlım,hacı sakalı
canım justunkide fazla uzun yav
yok kızzz aksine benmki titiz sevmiyo sakal. evlenmeden hep sinek kaydı gezerdi,şimdi bırakmıyorum bentembellikmi ediyor..benim eşimde kavga dövüş haftada 2 defa..12 senedir traş ol diyorum hiç oralı değil..birde hep bizim onları dinlemediğimizden yakınırlar
yemeğe girmesin diye altta tutuyordurjust duymasın
canım sen buradamıydınduydum bileeeben ki yemekte kıl çıksın 3 gün yemek yiyemem bunun kılları düşsün habur hubur götürrüm valla kendini bile yerim hızımı alamam
sen traş oldurmuyorsun anladım:)12 sene sonra sakllı yada saklsız olması fark etmeyecek..hevesini kırmak gibi olmasında canımyok kızzz aksine benmki titiz sevmiyo sakal. evlenmeden hep sinek kaydı gezerdi,şimdi bırakmıyorum ben
nasıl yaniiisen traş oldurmuyorsun anladım:)12 sene sonra sakllı yada saklsız olması fark etmeyecek..hevesini kırmak gibi olmasında canım
bilmem,sanırım monotonlaşma oluyor biraznasıl yaniii
canım sen buradamıydınenişte yakışıklı diyorduk bizde
Benimki esnaf patronu da babası ne o oyle isidli gibi diyo bir iki sonra susuyo.Yaw bu adamlar kendi işini falan yapmıyorsa, memursa, kurumsal bir şirkette çalışıyorsa sakal bırakamaz ki. Hepinizin eşi serbest mi çalışıyor?
Günün birinde o 50 Shades of Grey film bozuntusunu izlersem sebebi bu adam olacak.