Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
fce6d8dde672e79f57f6632e8a8feb8b.jpg so-ji-sub-2.jpg yidy03li9voishyh7nh1dw95d42z813w.jpg böyle bir adam gören varsa banada haberverisn .. :KK70: bulsam hemen nikahı basarım :KK70: kılsız tüysüz tam tipim. gözlerde çekik oldumu oh :KK70: birde boyu uzun oldumu 3 ü bir arada :KK70:

Yaaaniii yakışan var yakışmayan var.

Bu arada Işid militanı gibi görünmemenin yolu dövme ve küpe kombininden geçiyor. :KK45:

tumblr_nfemzkRf2D1u0puzao1_500.jpg

Eki Görüntüle 1535098 Eki Görüntüle 1535099 Eki Görüntüle 1535100 böyle bir adam gören varsa banada haberverisn .. :KK70: bulsam hemen nikahı basarım :KK70: kılsız tüysüz tam tipim. gözlerde çekik oldumu oh :KK70: birde boyu uzun oldumu 3 ü bir arada :KK70:
Bunun için bir Uzakdoğu seyahati öneriyoruz:KK14: Veyaa ülkemizin Güzide Şehri İstanbul'un Taksim ilçesinde sabahtan akşama kadar bir tur atarsanız cillopluğundan yanağında sineğin bile tutunamadığı çekil gözlü Dünya ahiret kardeşimiz olan delikanlılarla karşılaşma olasılığınız yüksek:KK70:

Bunun için bir Uzakdoğu seyahati öneriyoruz:KK14: Veyaa ülkemizin Güzide Şehri İstanbul'un Taksim ilçesinde sabahtan akşama kadar bir tur atarsanız cillopluğundan yanağında sineğin bile tutunamadığı çekil gözlü Dünya ahiret kardeşimiz olan delikanlılarla karşılaşma olasılığınız yüksek:KK70:

:KK70: :KK70: haha elimin altında bir tane var da şimdi fikir danışcam. tam bilmiyorum.. yakında gidiyorum zaten. Onlar ilgi göstersinler azcıkın bana. :KK70: :KK70:

Yalnız o modelin uzun boylusu için baya bi turlaması gerekiyor. :KK45:

kadınlar niye uzun boylu erkekleri begenir benm boyum 1.62 ondan heralde kendime yakın boyları tercih ederim hep başımda var bir 1.80 bitane ama yanımda uzun biri olunca ezik gibi kısa kısa geziyorum:KK70:

Ben sakalsız alayım. Öperken falan sevmiyorum insanın yüzünü rahatsız ediyor yav :KK45:

:KK70::KK70::KK70:

X