Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
böyle bir adam gören varsa banada haberverisn .. bulsam hemen nikahı basarım kılsız tüysüz tam tipim. gözlerde çekik oldumu oh birde boyu uzun oldumu 3 ü bir arada

Yaaaniii yakışan var yakışmayan var.

Bu arada Işid militanı gibi görünmemenin yolu dövme ve küpe kombininden geçiyor.

Bunun için bir Uzakdoğu seyahati öneriyoruz Veyaa ülkemizin Güzide Şehri İstanbul'un Taksim ilçesinde sabahtan akşama kadar bir tur atarsanız cillopluğundan yanağında sineğin bile tutunamadığı çekil gözlü Dünya ahiret kardeşimiz olan delikanlılarla karşılaşma olasılığınız yüksek

haha elimin altında bir tane var da şimdi fikir danışcam. tam bilmiyorum.. yakında gidiyorum zaten. Onlar ilgi göstersinler azcıkın bana.

Yalnız o modelin uzun boylusu için baya bi turlaması gerekiyor.

kadınlar niye uzun boylu erkekleri begenir benm boyum 1.62 ondan heralde kendime yakın boyları tercih ederim hep başımda var bir 1.80 bitane ama yanımda uzun biri olunca ezik gibi kısa kısa geziyorum

Ben sakalsız alayım. Öperken falan sevmiyorum insanın yüzünü rahatsız ediyor yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…