- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Ben elendim kusura bakmaKonu sahibesiyle kanka oldunuz konunun tadı kaçtı
Yazık… şu kibar kadına böyle bir cevap vermek?Yarası olan gocunur.
Yok ya şaka değil bizzat araştırdım öyleymiş. Muneye de sordumben saka yapıyorsunuz saniyordum
ben saka yapıyorsunuz saniyordum
Öf explorer gibi nerden başladın okumaya yine.Yazık… şu kibar kadına böyle bir cevap vermek?
yine yanılmamışız, en azından buna sevindim.
Bunların buradakı mevzuyla ne ılgısı var .Ben ne yazmısım gecmıs konuları arastırıp hayır oyle degıl deyıp bana ınanmamalarını ,Konumla ılgılı yorum yapmayıp gecmıstede bole bole yapmıştın demelerını söylüyorum.Konumla ılgılı bana zaten cevap verenlere teşekkür ettım .Umarım sen benım gıbı kendıne zarar vermezsin .Iyı gecelerYa demeyeyim diye kendimi tuttum da, suç işleyip işinden uzaklaştırılmıştın ve hala 'intikaam' diye tutturuyordun geçen konunda. İnsanlar senin iyiliğin için konuştu 'kimseyle uğraşma' diyerek. Geçmiş konuların da son konunla ilgili detay verdiği için hatırlattılar.
Ne deseydi insanlar 'aynen kesinlikle intikamını al' mı deselerdi? Kendine senden daha çok zarar veren biri yok zaten sen boş ver buradakileri.
Okuyana zaafım var
C ceycey0406 kuzu kurtların icinde gezdiğini bilmiyormusNeyse ki beni kimse tanımadığı için linçteam ekibine dahil edilmiyorum
Yazık… şu kibar kadına böyle bir cevap vermek?
yine yanılmamışız, en azından buna sevindim.
Bence konu sahibesi linç team den hoşlanıyorKonu sahibesiyle kanka oldunuz konunun tadı kaçtı
Kelebek gibi çocuksun kim sana linççi diyecek otri. Diyenin alnını karışlarım.O kadar haklısınız ki… bazı üyeler bilir beni de, Allah da şahit, elimden geldiğince özelden olsun konularda olsun, her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir gram da gocunmuyorum.
yeri geliyor karşılığında kabalık ve saygısızlık dahi alıyorum ancak burada üslubu baldan tatlı, nasıl konuşması gerektiğini bilen bir sürü üye var. Ben şimdi birkaç kaba insan yüzünden neden bu üyelere de rest çekeyim ki?
sizin de dediğiniz gibi böyle genelleme tarzında konular açıldığında bi üzülüyorum. Acaba gerçekten yardımcı olamıyor muyum, dışarıdan “linççi” olarak mı gözüküyorum diye.
bizler nasıl birkaç saygısız, kaba insanı baz alıp tüm üyelere genelleme yapamazsak, konu sahibi de böyle ortaya , genelleme yaparak kimseyi zan altında bırakamaz..
güldük eğlendik ama şu an çok ciddiyim, artık herhangi bir konuda bir gülme emojisi koymaya bile çekinir oldu insanlar adı “ linç ediyor dalga geçiyor” a çıkacak diye. Kendi adıma artık geriliyorum yani. 2 taraflı bir baskı mevcut o halde…
Kelebek gibi çocuksun kim sana linççi diyecek otri. Diyenin alnını karışlarım.
Uslubu baldan tatlı üye de ben oluyorum di mi
Kelebek gibi çocuksun kim sana linççi diyecek otri. Diyenin alnını karışlarım.
Uslubu baldan tatlı üye de ben oluyorum di mi
Kaçıncı sayfadasın sen yahu.
Konu evrildi.
Calci kanka oldu pdr ciyle ohoooo
Kimi, kimi, kimi?Vallahi daha yeni öğrendim. Hatta 2 3 kişiyi hemen gözardı ettim.
Ben hatalar yaptım .Zor zamanlarımdada buraya yazdım.Çok seyde kattı .Ama şimdi bu yapılan yorum ıyı bir yorummuBöyle yazınca linclemiş oluyorsun işte
Diyorum ya kelebek. Kendini anlatacak, kimseyi kırmayacak diye telef oluyorÜşenmiyorda uzun uzun yazmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?