• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya demeyeyim diye kendimi tuttum da, suç işleyip işinden uzaklaştırılmıştın ve hala 'intikaam' diye tutturuyordun geçen konunda. İnsanlar senin iyiliğin için konuştu 'kimseyle uğraşma' diyerek. Geçmiş konuların da son konunla ilgili detay verdiği için hatırlattılar.

Ne deseydi insanlar 'aynen kesinlikle intikamını al' mı deselerdi? Kendine senden daha çok zarar veren biri yok zaten sen boş ver buradakileri.
Aaa bu o kişimi şimdi anlaşıldı derdi :70:

Yahu siz şimdi bunu da yanlış anladınız. Bilal birinin rumuzu değil. Bilal'e anlatır gibi anlatmak diye bir deyiş vardır bizim buralarda.
İste o deyis nasil dogdu, nerden geliyor bi arastirin zira silivri soguktur 🤦🏼‍♀️

Her konu lince uğramıyor, alaya alınmıyor; linçli konuları okuyunca neden linçlendiğini gayet iyi anlayabiliyorum. Çünkü insanların aptallığa, aklını kullanamayan kadın görmeye tahammülü kalmadı. Uzun uzun anlatıp dil döküp açıklayıp anlatıyorsun; kadın dön dolaş bu sefer kendisini aldatan adamı aklamaya başlıyor. Ne desin millet artık, diyeceğini 7-8 sayfa dil döktükten sonra değil baştan söylüyor.

Bu bencil ve yüksekten konu açanlar için de böyle. Kv, elti, görümceye takık her şeylerine alınıyor, her şey sorun olmuş yapılan şey de "Bana bilezik takmadı" "Görümcem beni davet etmek için özel aramadı eşimi aradı" "Misafir geleceklermiş, evin kadını benim ben aranmalıyım kocama haber etmişler" vb. E insan alay ediyor artık.
Çünkü aynı konular 39843920 kez açıldı, açıklandı.

Artık daha keskin yorumlar var konusuna göre evet. Bence öylesi konu ve üyelerin de hakkı bu.
Burada gerçek bir mağduriyet yaşayanla toplu halde alay edildiğini, dalga geçildiğini görmedim.
Kesinlikle katılıyorum.

Topik demişlerdi de. Ne yapılması gerektiğini bilmediğim için bihaber birine anlatır gibi anlatırsanız demek istemiştim
Masumca bir sekilde söylemişsiniz belli ama, siyasi birini çağrıştırdığı için yasak sebebi. Malesef unuttuğumuz gözden kaçırdığımız bicok sey ban sebebi olabiliyor sonradan farkediyoruz.

Neden genelleme yapıyorsunuz ? Avukatım, burada birçok kez hukuki konu sorana genel de olsa bilgi verdim. Akabinde genel olarak cevapladım lütfen tüm bilgilerle avukata danışın diye ekledim. Evcil hayvanım var evcil sorulara elimden geldiğince yazdım. Evlilik sevgililik dert anlatılan bir sürü konuda gördüğüm kadarıyla yazmaya çalıştım. Kimseyi linç etmedim dalga geçmedim.

Ve benim gibi birden çok üye -nickleri bile aklımda- yardımcı olan içlerinde doktoru var öğretmeni var var da var. Hemcinslerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

Böyle genelleyerek bizler için de kırıcı bir durum oluyor. Ya kimlerin linç edip üstten baktığını söyleyin ya da genellemeden bahsedin bence. Böyle herkesin üstüne kalıyor..
O kadar haklısınız ki… bazı üyeler bilir beni de, Allah da şahit, elimden geldiğince özelden olsun konularda olsun, her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir gram da gocunmuyorum.

yeri geliyor karşılığında kabalık ve saygısızlık dahi alıyorum ancak burada üslubu baldan tatlı, nasıl konuşması gerektiğini bilen bir sürü üye var. Ben şimdi birkaç kaba insan yüzünden neden bu üyelere de rest çekeyim ki?

sizin de dediğiniz gibi böyle genelleme tarzında konular açıldığında bi üzülüyorum. Acaba gerçekten yardımcı olamıyor muyum, dışarıdan “linççi” olarak mı gözüküyorum diye.

bizler nasıl birkaç saygısız, kaba insanı baz alıp tüm üyelere genelleme yapamazsak, konu sahibi de böyle ortaya , genelleme yaparak kimseyi zan altında bırakamaz..

güldük eğlendik ama şu an çok ciddiyim, artık herhangi bir konuda bir gülme emojisi koymaya bile çekinir oldu insanlar adı “ linç ediyor dalga geçiyor” a çıkacak diye. Kendi adıma artık geriliyorum yani. 2 taraflı bir baskı mevcut o halde…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back