- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Kendin zorladın. Konu senin değil ki sürekli bana bunu yaptılar dedin. Sonunda merak edip baktılar konunaBen hatalar yaptım .Zor zamanlarımdada buraya yazdım.Çok seyde kattı .Ama şimdi bu yapılan yorum ıyı bir yorummu
En sevmediğimKonu sahibesiyle kanka oldunuz konunun tadı kaçtı
Bakın siz böyle yazınca ne kadar dan dun kaba bir insanım diye düşüne yazıp sonra vazgeçiyorum.O kadar haklısınız ki… bazı üyeler bilir beni de, Allah da şahit, elimden geldiğince özelden olsun konularda olsun, her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir gram da gocunmuyorum.
yeri geliyor karşılığında kabalık ve saygısızlık dahi alıyorum ancak burada üslubu baldan tatlı, nasıl konuşması gerektiğini bilen bir sürü üye var. Ben şimdi birkaç kaba insan yüzünden neden bu üyelere de rest çekeyim ki?
sizin de dediğiniz gibi böyle genelleme tarzında konular açıldığında bi üzülüyorum. Acaba gerçekten yardımcı olamıyor muyum, dışarıdan “linççi” olarak mı gözüküyorum diye.
bizler nasıl birkaç saygısız, kaba insanı baz alıp tüm üyelere genelleme yapamazsak, konu sahibi de böyle ortaya , genelleme yaparak kimseyi zan altında bırakamaz..
güldük eğlendik ama şu an çok ciddiyim, artık herhangi bir konuda bir gülme emojisi koymaya bile çekinir oldu insanlar adı “ linç ediyor dalga geçiyor” a çıkacak diye. Kendi adıma artık geriliyorum yani. 2 taraflı bir baskı mevcut o halde…
ben hiçbir konusunu bilmiyordum mesela.burda kendi ısrar edince baktımKendin zorladın. Konu senin değil ki sürekli bana bunu yaptılar dedin. Sonunda merak edip baktılar konuna
Yahu AhahahahahahahahahhaÜşenmiyorda uzun uzun yazmaya
Calci ve merve pdrciyle kanka oldu. Otri geriden geliyo. Pdrci beni gözardı etti muhtemelen, ağlıyorum şuvan.Nerede kaldınız en son?
Süresi dolmadıysa düzenle seçeneği vardır. Yoksa geçmiş olsunAkşam akşam midem bozuldu nasıl silecem ben yorumu.
Gelme gelme kanka oldum benLinçci tayfa kimmiş, isimler verilmediyse benim için boş konu.
Beni beni Bihter'ini.Kimi, kimi, kimi?
Otellerde don kaynatiliyor, villalarda donsuz geziliyorNerede kaldınız en son?
bibiyle ben aday adayıyız ama esas kadro başka sanırımmmLinçci tayfa kimmiş, isimler verilmediyse benim için boş konu.
Ya herkes biliyo konu sahibi dahilLinçci tayfa kimmiş, isimler verilmediyse benim için boş konu.
Akşam akşam midem bozuldu nasıl silecem ben yorumu.
Ben 2011 den beri girerim de. Üyeliğim 2016.En sevmediğimbi yeni uyeleri sevmem bide konu sahiplerini
Kırarım kanadını o kelebeğinDiyorum ya kelebek. Kendini anlatacak, kimseyi kırmayacak diye telef oluyor
Gelme gelme kanka oldum ben
Bu arada düzenleme seçeneği üç noktadan yapılıyo yorumun altındaki. Goşşşş daçmiiiiin!!!Süresi dolmadıysa düzenle seçeneği vardır. Yoksa geçmiş olsunya bence en fazla ban alırsın 3-5 gün. Ama simdi munenin işine karışmıyım beni de gönderir tahtalıköye
Ben aday adayımıyımbibiyle ben aday adayıyız ama esas kadro başka sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?