• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buranın özelliği de zaten bu değil mi? Sen hatalisin yanlistasin da diyebilmek yeri geldiği zaman. Herkes birbirinin başını okşarsa doğruyu kim söyleyecek. Laf olsun diye atıp tutanlari ayrı tutuyorum ama o kadar emek verip zaman ayırıp yazan insanları da sirf konu sahibinin işine gelmedi diye lincci tayfa diye adlandırmakta hic olmaz

Kendin zorladın. Konu senin değil ki sürekli bana bunu yaptılar dedin. Sonunda merak edip baktılar konuna
Baksınlar .Sen sesledın hepsını .Senın arkadasların hepsı .Baksıblar dıye actım konuyu :)

Herkesin lincine kimse karisamaz diyerekten gidiyom ben hoccagalin
Güle güle

tenor.gif

Damdan deveden bahsetmeden bu gece sivrisinekten bahsedesim var bacılar

Az önce kanımı emen bir sivrisineğin üzerine deodorant sıktım. Sorum şu:

1. Katil oldum mu?
2. Ne kadar sürede ölür?

Not: lutfen yargilayacak olanlar linçciler yorum yaz(ma)sın🤣

Ben hatalar yaptım .Zor zamanlarımdada buraya yazdım.Çok seyde kattı .Ama şimdi bu yapılan yorum ıyı bir yorummu
Yorumumda kötü olan ne var cidden merak ediyorum? Ben polemiğe bile girmeye üşeniyorum bazen, yani özellikle laf atayım gibi bir durumum asla yok.

Sana ait olmayan bir konuyu o kadar çok kendine bağladın ki dayanamayıp yazdım. Üstelik linç falan da etmedim, insanlar senin iyiliğini düşünerek yazıyordu dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back