- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.984
- 598
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Herkesin lincine kimse karisamaz diyerekten gidiyom ben hoccagalin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baksınlar .Sen sesledın hepsını .Senın arkadasların hepsı .Baksıblar dıye actım konuyu :)Kendin zorladın. Konu senin değil ki sürekli bana bunu yaptılar dedin. Sonunda merak edip baktılar konuna
Konuya bu kadar sahip çıkmasaydınız, şahsınıza özel yorum yapılmayacaktı.Ben hatalar yaptım .Zor zamanlarımdada buraya yazdım.Çok seyde kattı .Ama şimdi bu yapılan yorum ıyı bir yorummu
Geldim 15 sayfafan filan başladım gayet iyi gidiyorum.Yahu Ahahahahahahahahahha bana zorla geyik yaptırmayın
ya napayım ben gelene kadar sayfalarca yazmış oluyorsunuz, 35 sayfa yazılmış bak, napsın bu otri, nerelere gitsin, anca yetişiyorum bacım
Calci ve merve pdrciyle kanka oldu. Otri geriden geliyo. Pdrci beni gözardı etti muhtemelen, ağlıyorum şuvan.
Hayır Battal Gazi benim!Off tamam itiraf ediyorum bendim lincci gsgshsvsv
Güle güleHerkesin lincine kimse karisamaz diyerekten gidiyom ben hoccagalin
Ne güzel bravoooben hiçbir konusunu bilmiyordum mesela.burda kendi ısrar edince baktım
Linçci olsaydın ilk mrsajı sen yazardın bknz benGeldim 15 sayfafan filan başladım gayet iyi gidiyorum.
Araba egsozlariniza elma tiksinlar inşallah, dinimiz, aminbibiyle ben aday adayıyız ama esas kadro başka sanırımmm
Öylemı .Buraların agası bizim dıosunuz:):)Konuya bu kadar sahip çıkmasaydınız, şahsınıza özel yorum yapılmayacaktı.
Haydaaa Atilla MaydaaaBaksınlar .Sen sesledın hepsını .Senın arkadasların hepsı .Baksıblar dıye actım konuyu :)
Yorumumda kötü olan ne var cidden merak ediyorum? Ben polemiğe bile girmeye üşeniyorum bazen, yani özellikle laf atayım gibi bir durumum asla yok.Ben hatalar yaptım .Zor zamanlarımdada buraya yazdım.Çok seyde kattı .Ama şimdi bu yapılan yorum ıyı bir yorummu
Az beleşçi değilsin sen de. Beleş dayak bulsan yiyecenBen de arada beleşe terapimi oldum.