- 20 Ocak 2010
- 46.127
- 166.535
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Aaa bu o kişimi şimdi anlaşıldı derdiYa demeyeyim diye kendimi tuttum da, suç işleyip işinden uzaklaştırılmıştın ve hala 'intikaam' diye tutturuyordun geçen konunda. İnsanlar senin iyiliğin için konuştu 'kimseyle uğraşma' diyerek. Geçmiş konuların da son konunla ilgili detay verdiği için hatırlattılar.
Ne deseydi insanlar 'aynen kesinlikle intikamını al' mı deselerdi? Kendine senden daha çok zarar veren biri yok zaten sen boş ver buradakileri.
İste o deyis nasil dogdu, nerden geliyor bi arastirin zira silivri sogukturYahu siz şimdi bunu da yanlış anladınız. Bilal birinin rumuzu değil. Bilal'e anlatır gibi anlatmak diye bir deyiş vardır bizim buralarda.
Sen gelme ortamı bozuyorsun jajajaEvet ben freeestyle kitap okumayı bırakıp gelmek isterim topiğine ama serseri ruhum izin vermiyi.
Topik demişlerdi de. Ne yapılması gerektiğini bilmediğim için bihaber birine anlatır gibi anlatırsanız demek istemiştimO deyimm nerden çıktı acabası
Kesinlikle katılıyorum.Her konu lince uğramıyor, alaya alınmıyor; linçli konuları okuyunca neden linçlendiğini gayet iyi anlayabiliyorum. Çünkü insanların aptallığa, aklını kullanamayan kadın görmeye tahammülü kalmadı. Uzun uzun anlatıp dil döküp açıklayıp anlatıyorsun; kadın dön dolaş bu sefer kendisini aldatan adamı aklamaya başlıyor. Ne desin millet artık, diyeceğini 7-8 sayfa dil döktükten sonra değil baştan söylüyor.
Bu bencil ve yüksekten konu açanlar için de böyle. Kv, elti, görümceye takık her şeylerine alınıyor, her şey sorun olmuş yapılan şey de "Bana bilezik takmadı" "Görümcem beni davet etmek için özel aramadı eşimi aradı" "Misafir geleceklermiş, evin kadını benim ben aranmalıyım kocama haber etmişler" vb. E insan alay ediyor artık.
Çünkü aynı konular 39843920 kez açıldı, açıklandı.
Artık daha keskin yorumlar var konusuna göre evet. Bence öylesi konu ve üyelerin de hakkı bu.
Burada gerçek bir mağduriyet yaşayanla toplu halde alay edildiğini, dalga geçildiğini görmedim.
Ben kimse değilim yahu anlayın artık.Aaa bu o kişimi şimdi anlaşıldı derdi
Benden yana hiç sıkıntı yok ben doğru anladım.Yahu siz şimdi bunu da yanlış anladınız. Bilal birinin rumuzu değil. Bilal'e anlatır gibi anlatmak diye bir deyiş vardır bizim buralarda.
Bence villa kiralayanlar don giymiyolardirVallaha otelde yapan villadada yapar.
Size demedi başkası oBen kimse değilim yahu anlayın artık.
Topik demişlerdi de. Ne yapılması gerektiğini bilmediğim için bihaber birine anlatır gibi anlatırsanız demek istemiştim
Neyse ki beni kimse tanımadığı için linçteam ekibine dahil edilmiyorumBöyle yazınca linclemiş oluyorsun işte
Doğurmadan bi klasik okuyabilirsem topiğine layık gelip on sayfa yazıcam.Sen gelme ortamı bozuyorsun jajaja
İşte o deyim suçTopik demişlerdi de. Ne yapılması gerektiğini bilmediğim için bihaber birine anlatır gibi anlatırsanız demek istemiştim
deyimler sözlüğünü karıştırdım bulamadımmmO deyimm nerden çıktı acabası
Masumca bir sekilde söylemişsiniz belli ama, siyasi birini çağrıştırdığı için yasak sebebi. Malesef unuttuğumuz gözden kaçırdığımız bicok sey ban sebebi olabiliyor sonradan farkediyoruz.Topik demişlerdi de. Ne yapılması gerektiğini bilmediğim için bihaber birine anlatır gibi anlatırsanız demek istemiştim
O kadar haklısınız ki… bazı üyeler bilir beni de, Allah da şahit, elimden geldiğince özelden olsun konularda olsun, her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir gram da gocunmuyorum.Neden genelleme yapıyorsunuz ? Avukatım, burada birçok kez hukuki konu sorana genel de olsa bilgi verdim. Akabinde genel olarak cevapladım lütfen tüm bilgilerle avukata danışın diye ekledim. Evcil hayvanım var evcil sorulara elimden geldiğince yazdım. Evlilik sevgililik dert anlatılan bir sürü konuda gördüğüm kadarıyla yazmaya çalıştım. Kimseyi linç etmedim dalga geçmedim.
Ve benim gibi birden çok üye -nickleri bile aklımda- yardımcı olan içlerinde doktoru var öğretmeni var var da var. Hemcinslerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.
Böyle genelleyerek bizler için de kırıcı bir durum oluyor. Ya kimlerin linç edip üstten baktığını söyleyin ya da genellemeden bahsedin bence. Böyle herkesin üstüne kalıyor..
Dorıan Gray'ın Portresi ni okuyoruz. Sen de oku da yorumlayalımDoğurmadan bi klasik okuyabilirsem topiğine layık gelip on sayfa yazıcam.
Ölmeden bari bitirseydim o kitapları.Dorıan Gray'ın Portresi ni okuyoruz. Sen de oku da yorumlayalımo milyon tane aldığın kitaplar da böylece tozlanmaktan kurtulur
İşte o deyim suçdava bile açılabilir hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?