- 11 Aralık 2018
- 40.606
- 252.221
- 598
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Bunu yapmayacaktın işte. Mahkemeye verirler seniŞimdi Bilal'e anlatır gibi anlatırsanız geleyim ben. Nasıl giriliyor topiğe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu yapmayacaktın işte. Mahkemeye verirler seniŞimdi Bilal'e anlatır gibi anlatırsanız geleyim ben. Nasıl giriliyor topiğe
Valla ben o topikteyimŞimdi Bilal'e anlatır gibi anlatırsanız geleyim ben. Nasıl giriliyor topiğe
Neyse ki otele gitmiyorum villa kiraliyorumBende don ile ilgili bir bilgi paylasayim: Bir cok otelde su isiticilarda donunu kaynatan oluyormus. Bazilari hatta don veya coraplarini icinde unuttugu icin oteller degistirmek veya temizettirmek zorunda kaliyormus. Simdi bu bilgi ile rahat uyumaya calisin
Bir gece ansızın geleceğimBanın açıldığında beklerim sayfama
topiğimizi izliyorlar demiştim kızlar.sefammızzzzz olsunnnn.bu kadar önemsendiğimizi bilmiyordumm
Bir yorumda okudum biraz önce, ben masumum, linçci üye de severim özellikleOooooo linccimiymisiz bak bir biz bilmiyormusuz, gelene niye geldin demedik ama sen niye gelmedin
Siz direkt vahşet team başganiymışsınız hocam, öyle diyolar.Ben hiç geyikte takılmıyorum o zaman ben linççi değil miyim? Nasıl olur
Oha aşk doğdu burdan.Banın açıldığında beklerim sayfama
Yicek zaten ban bence biraz daha bahsedebilir bilalden neyinBak bu da ban sebebi bu sitede
Ya demeyeyim diye kendimi tuttum da, suç işleyip işinden uzaklaştırılmıştın ve hala 'intikaam' diye tutturuyordun geçen konunda. İnsanlar senin iyiliğin için konuştu 'kimseyle uğraşma' diyerek. Geçmiş konuların da son konunla ilgili detay verdiği için hatırlattılar.O kadar haklısınızki .Ben şikayet edıorum .Bazıları bıde konuya cevap vermek yerıne eskı konuları arastırıp dedektıfcılık yapıyor.Sen bunuda yapmıştın .Sen bunuda yapmıştın.Ama soruya cevap verme yok .
Gısgandın mıOha aşk doğdu burdan.
Yahu siz şimdi bunu da yanlış anladınız. Bilal birinin rumuzu değil. Bilal'e anlatır gibi anlatmak diye bir deyiş vardır bizim buralarda.Yicek zaten ban bence biraz daha bahsedebilir bilalden neyin
Banla kalmıyor o iş şekerim. Yasaklamışlar o kişiye anlatır gibi anlatmayı. Çatır çatır dava gelir bi kötü niyetli şeyederseYicek zaten ban bence biraz daha bahsedebilir bilalden neyin
Şimdi Bilal'e anlatır gibi anlatırsanız geleyim ben. Nasıl giriliyor topiğe
Evet ben freeestyle kitap okumayı bırakıp gelmek isterim topiğine ama serseri ruhum izin vermiyi.Gısgandın mı
Neyse ki otele gitmiyorum villa kiraliyorum
üniversiteye kabul edilirsiniz orda da doktora yapabilirsiniz .art niyetli değil bilgiliyimm.Anamm siz çok art niyetlisiniz. Doktora olmadan öğretim görevlisi olamazsınız. Yani Adana'ya kar yağsa da olamazsınız en birinci olsanız da olamazsınız.
O deyimm nerden çıktı acabasıYahu siz şimdi bunu da yanlış anladınız. Bilal birinin rumuzu değil. Bilal'e anlatır gibi anlatmak diye bir deyiş vardır bizim buralarda.
Böyle yazınca linclemiş oluyorsun işteYa demeyeyim diye kendimi tuttum da, suç işleyip işinden uzaklaştırılmıştın ve hala 'intikaam' diye tutturuyordun geçen konunda. İnsanlar senin iyiliğin için konuştu 'kimseyle uğraşma' diyerek. Geçmiş konuların da son konunla ilgili detay verdiği için hatırlattılar.
Ne deseydi insanlar 'aynen kesinlikle intikamını al' mı deselerdi? Kendine senden daha çok zarar veren biri yok zaten sen boş ver buradakileri.
Aha OKB kokusu aldımYa 9 gün oldu çıkmadı. Sapık gibi hastaneyi arıyorum habire
Ulan alıntılayıp durmayın kadının mesajıni hep copy paste oldu her yer.