- 20 Ocak 2010
- 46.089
- 165.559
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Kim o linçci hatunlar bi öne çıksinlar bakim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim o linçci hatunlar bi öne çıksinlar bakim.
Başka kimler var :))
Linç minç kalmadı uyuyor herkesOooo grup linc.
Çok günah ben size diyim.
Az beleşçi değilsin sen de. Beleş dayak bulsan yiyecen
Leoparlı tayt var mı? Gırgır yapmam gerek, acil lazım.Herkesin don tercihini not alıyorum
Var mı sipariş veremeyen?
Ay seni mi kiricam az sonra sendeyim
Ben hala çalışıorum .Yetıstırmem gereken dosyalar varLinç minç kalmadı uyuyor herkes
Hamişlikten sonra zayıflarsınız. Simdi bebeyi beslemeye odaklanın zaten 2017 her gün 63737 tane konu acılıyo kim hatırlar ahhsjdÇok alakasız birşey sormak istiyorum. Zaten konu banlanacakmış. 2017 de cuma grubunda bir teyze vardı efsane zayıflıyordu. Kadının adını hatırlasam bulacagım kendisini. Ah be salatalık günleri.
Bibi ceycey fitne strobe vander (merveyle calci de vardı artık yoklar)Başka kimler var :))
Beklıorum .ozeldende yaz anlamadıgın yerlerı :)Ay seni mi kiricam az sonra sendeyim
Evden aldırmışlardı onu merak etmeOff aklima ne geldi.... bi keresinde bizi itperest diye linclemislerdi
Yarina hangimiz kalir artik Allah bilirÇok alakasız birşey sormak istiyorum. Zaten konu banlanacakmış. 2017 de cuma grubunda bir teyze vardı efsane zayıflıyordu. Kadının adını hatırlasam bulacagım kendisini. Ah be salatalık günleri.
Bibi ceycey fitne strobe vander (merveyle calci de varsı artık yoklar)
Beni beni Bihterini?Bibi ceycey fitne strobe vander (merveyle calci de vardı artık yoklar)