- 3 Nisan 2014
- 36.149
- 147.354
- 798
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Mune nerede kaldı ya uykum geldi kapatsın konuyu artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Numaranı ver hemenkim okuyacak simdi 37 sayfayi ya biriniz de whatsapptan yazmamissiniz
Özür dilerim çok pişmanımBakın siz böyle yazınca ne kadar dan dun kaba bir insanım diye düşüne yazıp sonra vazgeçiyorum.
Bu da bir çeşit baskıdır.
Bari 1 kez kıskanma be kadın!!!111!!Kırarım kanadını o kelebeğin
Ha bak bide böyle beleşciileri sevmiyomAz beleşçi değilsin sen de. Beleş dayak bulsan yiyecen
Ben hala girmedim ama merak uyandiriyorsunuz, 1 2 kelimenize bende giricem bu gidişleNe güzel bravooo
Öylemi .Gercekten boylemı yazdınız:) Iyı gecelerYorumumda kötü olan ne var cidden merak ediyorum? Ben polemiğe bile girmeye üşeniyorum bazen, yani özellikle laf atayım gibi bir durumum asla yok.
Sana ait olmayan bir konuyu o kadar çok kendine bağladın ki dayanamayıp yazdım. Üstelik linç falan da etmedim, insanlar senin iyiliğini düşünerek yazıyordu dedim.
ama bak bir dahaki kaoslu konuda hemen haber vereceksin soz muNumaranı ver hemen
GelllBen hala girmedim ama merak uyandiriyorsunuz, 1 2 kelimenize bende giricem bu gidişle
Jagsjajshs niye olmadi ya off
neyyyy bir de gizli whatsap grubu mu var?vayyy başımıza gelenlerrrrrr.kim okuyacak simdi 37 sayfayi ya biriniz de whatsapptan yazmamissiniz
kim okuyacak simdi 37 sayfayi ya biriniz de whatsapptan yazmamissiniz
ama bak bir dahaki kaoslu konuda hemen haber vereceksin soz mu
Başaramadım abi hdhsvdhx nasil yapiyonuz ya banada taktik verin
Tabii ya ne sandınız?Öylemı .Buraların agası bizim dıosunuz:):)
aman dur allah askina grup falan yok sonra bi de onun icin firca yiyorum yaneyyyy bir de gizli whatsap grubu mu var?vayyy başımıza gelenlerrrrrr.
Tabii ya ne sandınız?
BenKim o linçci hatunlar bi öne çıksinlar bakim.