ciddi bi düşüncem şimdilik yok zaten yeni tanışıyoruz. deli gibi sevmeyi aşık olmayı ben de beklemiyorum ama hiç arzu duymamak garip geldi o yüzden konu açtımsevgi var ama tutku yok bence en tehlikeli olanı
seviyorum zamanla alışırım olan ilişkiler genelde aynı gidiyor zevksiz hissiz
eksiktir bişeyler.. ciddi bir yola girecekseniz iyi düşünün derim
1 kere birlikte olduk ancak nasıl desem, 10 sene istemese ben de aramam herhalde öyle diyeyimKesinlikle arzulamaniz gerektigini düşünüyorum. Ten uyumu var mi yok mu anlamaniz lazim. Belki de yakinlasmaniz gerekiyordur. Yakinlasmaya calisin. Sonrasinda heyecan duymaya baslamazsaniz sorunlu..
Arzular şelaleydi bende, herkes farklıdır ama arzulanması gerek diye düşünüyorum.arkadaşlar selam, bir süredir biriyle görüşüyorum. cinsel isteğim normalde ne az ne de çoktur, dozundadır yani. geçmiş ilişkilerimde en azından böyleydi... görüştüğüm kişiye karşı cinsel arzu duyamıyorum, ne bileyim onunla baş başa kalıp bişeyler yaşamak için fırsat kollamıyorum. kendi kendimeyken onunla ilgili cinsel hayaller kurmuyorum. iten bişey yok ama bende arzu da uyandırmıyor. sevince veya hoşlanınca tam tersi olması gerekmez miydi? sorun bende mi diye düşündüğüm için konu açıp sizlere sormak istedim. hayatımda 1 kere falan aşık olmuşumdur daha önceki bir ilişkimdi ve ayrılma aşamamızda dahi sevişmeden duramazdık. sizce kadın için arzulamanın, sevmekle, hoşlanmakla ne kadar alakası vardır?
sevdiğiniz kişiye karşı, değil mi ?Arzular şelaleydi bende, herkes farklıdır ama arzulanması gerek diye düşünüyorum.
Tabi canım, bir kişiye karşı böyle yoğun dıygular hissettim o da kocam oldu zaten, yani herkese karşı hissetmekte bence sorun. Ama sizin bu uşakla olmaz yani bence canınız istemiyorsa yol verin gitsin.sevdiğiniz kişiye karşı, değil mi ?
1 ay falan oldubir süredir dediğiniz ne kadar süre ?
Ben sevgilimi arzulamaya başladığımda 7,8 ay geçmişti
Yeni bir ilişkiyse normal bence ,o heyecan istek daha gelmemiştir .
Bu arada herkes hayal kurmaz misal ben hiç kurmadım
Ozaman ten uyumu yok .1 ay falan oldu
ama daha önce o duyguları başkasıyla tattığım için ve onda çok daha erken olduğu için sorguladım bunu...
"Sevgilim, aşık olduğum adam" yerine "Görüştüğüm kişi" dediğinize göre adama bişey hissetmiyorsunuz.arkadaşlar selam, bir süredir biriyle görüşüyorum. cinsel isteğim normalde ne az ne de çoktur, dozundadır yani. geçmiş ilişkilerimde en azından böyleydi... görüştüğüm kişiye karşı cinsel arzu duyamıyorum, ne bileyim onunla baş başa kalıp bişeyler yaşamak için fırsat kollamıyorum. kendi kendimeyken onunla ilgili cinsel hayaller kurmuyorum. iten bişey yok ama bende arzu da uyandırmıyor. sevince veya hoşlanınca tam tersi olması gerekmez miydi? sorun bende mi diye düşündüğüm için konu açıp sizlere sormak istedim. hayatımda 1 kere falan aşık olmuşumdur aşık olduğum kişi de daha önceki bir ilişkimdi ve ayrılma aşamamızda dahi sevişmeden duramazdık. ama bunda durum böyle. sizce kadın için arzulamanın, sevmekle, hoşlanmakla ne kadar alakası vardır?
aşık olmak çok başka bişi ya :)"Sevgilim, aşık olduğum adam" yerine "Görüştüğüm kişi" dediğinize göre adama bişey hissetmiyorsunuz.
Duygularınızı yoklayın. Aşık olmadığınız için kendinizi seks yapmaya zorlamanın manası yok.
Ben kendi tecrübemden yazdım tabi ki, (aşık olmadığım kimseyle sevgili olmadım).. sizde arzu uyandırmayan biriyle birlikte olmaktaki amacınız ne peki?aşık olmak çok başka bişi ya :)
hayatıma giren herkese aşık olmam imkansız yani
aşık olmak şart değil her sevgilimize aşık olmuyoruz
bunlar benim şahsi düşüncelerim değil ilişkilere dair gözlemlerim
bende arzu uyandırmadığı için sevme ve hoşlanma kısmından emin olamıyorum
konuyu, o insanı hayatımda tutma amacımı açıklamak için açmadımBen kendi tecrübemden yazdım tabi ki, (aşık olmadığım kimseyle sevgili olmadım).. sizde arzu uyandırmayan biriyle birlikte olmaktaki amacınız ne peki?
Eee kendi kendinize hisleriniz kabarıyor muydu?Benim üç senelik bir ilişkim vardı çok seviyordum ama hiç arzulamıyordum. Daha önceki ilişkilerimde de böyleydi. Sırf bu yüzden artık hiç kimseyi hayatıma almıyorum
Eee sevişmeden ilişki yaşayın o zaman madem hayatınızda tutmak mecburi.konuyu, o insanı hayatımda tutma amacımı açıklamak için açmadım
katkınız için teşekkürler iyi forumlar