kadın, sevdiğini arzular mı?

Çoğu kadın sevmediği kişi ile asla cinsel birliktelik kuramaz. Lakin sizin sorununuz önceki ilişkinizdekinizden kaynaklı.

Önce onun nedenini bulun, içinizde onu mu arzuluyorsunuz yahut yeni kişilerde onu mu hayal ediyorsunuz. Bu sorunu çözerseniz hepsi düzelir.

Son düzenleme:
Her ilişkiye aşık olmak mümkün değil.insan hayatında bence en fazla 3 defa falan asık olabiliyor.eee hepimiz sadece 3 defa mı ilişki yaşıyoruz.ama orta şeker ilişkiler de oluyor.10 üzerinden 10 değil de 10 üzerinden 6, 7 falan.anlatmak istediğinizi anladım ama aşık olduğum kişi demedi diye hoşlanmıuor da olmuyoruz yani.eklemek istedim.çok büyük bir itham.

Eee sevişmeden ilişki yaşayın o zaman madem hayatınızda tutmak mecburi.
mecburi diye bişey demedim
açtığım konu başka sorduğu soru başka
konu bu insanı hayatımda tutmakla ilgili değil konu benimle ilgili

Son düzenleme:
ya burda çok kesin çok ahkam kesen saçma sapan yorumlar var
ama hayatın içi böyle değilki
neden hayatımda tutuyorsam tutuyorum kime ne arkadaş
benim sorduğum soru başka
ben hoşlanma ile arzulama arasındaki bağlantı hakkında fikir almak istedim
adamı hayatımdan çıkarıp çıkarmama hakkında değil
geldi cevap olarak üstüne vazife olmayan bişiler yazdı
herkes bayılıyor konuları saptırmaya

Benzer bir durumu daha yakinlarda yasadim. Beraber keyifli vakit geçirip eglensem de o istek, heyecan hic yoktu benim cephemde.

En sonunda film izledigimiz bir aksam kanepenin diger ucuna kactigimi fark edince ertesi gun bitirdim ona da haksizlik olmaması adina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…