kadın, sevdiğini arzular mı?

Çoğu kadın sevmediği kişi ile asla cinsel birliktelik kuramaz. Lakin sizin sorununuz önceki ilişkinizdekinizden kaynaklı.

Önce onun nedenini bulun, içinizde onu mu arzuluyorsunuz yahut yeni kişilerde onu mu hayal ediyorsunuz. Bu sorunu çözerseniz hepsi düzelir.

Son düzenleme:
"Sevgilim, aşık olduğum adam" yerine "Görüştüğüm kişi" dediğinize göre adama bişey hissetmiyorsunuz.
Duygularınızı yoklayın. Aşık olmadığınız için kendinizi seks yapmaya zorlamanın manası yok.
Her ilişkiye aşık olmak mümkün değil.insan hayatında bence en fazla 3 defa falan asık olabiliyor.eee hepimiz sadece 3 defa mı ilişki yaşıyoruz.ama orta şeker ilişkiler de oluyor.10 üzerinden 10 değil de 10 üzerinden 6, 7 falan.anlatmak istediğinizi anladım ama aşık olduğum kişi demedi diye hoşlanmıuor da olmuyoruz yani.eklemek istedim.çok büyük bir itham.

Her ilişkiye aşık olmak mümkün değil.insan hayatında bence en fazla 3 defa falan asık olabiliyor.eee hepimiz sadece 3 defa mı ilişki yaşıyoruz.ama orta şeker ilişkiler de oluyor.10 üzerinden 10 değil de 10 üzerinden 6, 7 falan.anlatmak istediğinizi anladım ama aşık olduğum kişi demedi diye hoşlanmıuor da olmuyoruz yani.eklemek istedim.çok büyük bir itham.
ya burda çok kesin çok ahkam kesen saçma sapan yorumlar var
ama hayatın içi böyle değilki
neden hayatımda tutuyorsam tutuyorum kime ne arkadaş
benim sorduğum soru başka
ben hoşlanma ile arzulama arasındaki bağlantı hakkında fikir almak istedim
adamı hayatımdan çıkarıp çıkarmama hakkında değil
geldi cevap olarak üstüne vazife olmayan bişiler yazdı
herkes bayılıyor konuları saptırmaya

arkadaşlar selam, bir süredir biriyle görüşüyorum. cinsel isteğim normalde ne az ne de çoktur, dozundadır yani. geçmiş ilişkilerimde en azından böyleydi... görüştüğüm kişiye karşı cinsel arzu duyamıyorum, ne bileyim onunla baş başa kalıp bişeyler yaşamak için fırsat kollamıyorum. kendi kendimeyken onunla ilgili cinsel hayaller kurmuyorum. iten bişey yok ama bende arzu da uyandırmıyor. sevince veya hoşlanınca tam tersi olması gerekmez miydi? sorun bende mi diye düşündüğüm için konu açıp sizlere sormak istedim. hayatımda 1 kere falan aşık olmuşumdur aşık olduğum kişi de daha önceki bir ilişkimdi ve ayrılma aşamamızda dahi sevişmeden duramazdık. ama bunda durum böyle. sizce kadın için arzulamanın, sevmekle, hoşlanmakla ne kadar alakası vardır?
Benzer bir durumu daha yakinlarda yasadim. Beraber keyifli vakit geçirip eglensem de o istek, heyecan hic yoktu benim cephemde.

En sonunda film izledigimiz bir aksam kanepenin diger ucuna kactigimi fark edince ertesi gun bitirdim ona da haksizlik olmaması adina.

X