- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.621
Ohhh cok guzel kankiisimmmm aynensenin zayifladigini gorduklerinde bakalim fikirleri aynimi kalacakkGünaydınlarrr sevgili dostlarve günlükcüğüm,
Dün iftardan 5 saat sonra Leslie Walk 3 Mil yaptım. Evdekiler sen delisin der gibi baktılar banaama yılmak yok kim ne derse desin bu işin sonunda BEN zayıflayacağım inşallah. Ozaman da ah keşke bende spor yapsaydım diyecekler Neyse spordan sonra ev yapımı mis gibi doğal yoğurtumuda yedim suyumu içtim yattım.
Maşallah kadercim,hadi bakalım sakin pes etmek yok,tamam mı,sen diyetini mi değiştirdinGünaydınlarrr sevgili dostlarve günlükcüğüm,
Dün iftardan 5 saat sonra Leslie Walk 3 Mil yaptım. Evdekiler sen delisin der gibi baktılar banaama yılmak yok kim ne derse desin bu işin sonunda BEN zayıflayacağım inşallah. Ozaman da ah keşke bende spor yapsaydım diyecekler Neyse spordan sonra ev yapımı mis gibi doğal yoğurtumuda yedim suyumu içtim yattım.
kanka ne sen sor ne bn söyleyin durum vahimSenin diyet nasıl gidiyor kanka kaç kilosun şuan?
bende katılabilir miyim? 6.5 aylık kızım var 25 kilo fazlam var.
Kızlar 2 gündür dışarıdydım,giremedim o yüzden,ya tık oynamıyor bende,kilo verişim durdu resmen
Maşallah kadercim,hadi bakalım sakin pes etmek yok,tamam mı,sen diyetini mi değiştirdin
kanka ne sen sor ne bn söyleyin durum vahim
Toparlanmamm lazım basarmam lazımkkızlarbbugün tartildimmm ama inanamadimmm olamaz bir ay önce 62kilo olan bn bir ayda 4kilo almisim 66ciktim nasıl olur yaa nasıl olabilirrr bn bu kadar kolaymii verdimki hemen aldım Allahım bn bunu kendime nasıl yaptim inanamiyorummmmm ben yeniden nasıl vericem o kilolari ya resmen moralmen yerlerdeyim hayata sevinci
m kkalmadı yaaa
Tam gaz devam pes etmek yok kızlar ben bu ay çoktan 60 olmam lazımdı ama 65-66arasında takılı kaldım ama bu hafta 64u gorcem hırs yaptım
Uykum kacti bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?