Kaderimin Kaderi..

Ohhh cok guzel kankiisimmmm aynensenin zayifladigini gorduklerinde bakalim fikirleri aynimi kalacakk

Maşallah kadercim,hadi bakalım sakin pes etmek yok,tamam mı,sen diyetini mi değiştirdin

bende katılabilir miyim? 6.5 aylık kızım var 25 kilo fazlam var.

Tabiki canım hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın doğumdan sonra kilo vermek sabır gerektiriyor emziriyorsan düşük kalorili beslenmeden bebişe faydalı olacak süt yapacak besinler tüketmelisin canım 25 kiloyu hemen veremezsin belki yavaş yavaş ilerlersin o yüzden beklentilerini düşük tut yani ayda 3 kg falan gibi düşün :) isim ne canım

Son düzenleme:
Kızlar 2 gündür dışarıdydım,giremedim o yüzden,ya tık oynamıyor bende,kilo verişim durdu resmen

Metabolizman şaşırmıştır eğer sıvı diyeti yapıp ardından katı yemekleri çok tüketince ben sıvı diyeti uyguladıktan sonra acayip acıkıyorum ve yemeklere saldırıyorum o yüzden sıvı diyeti önermiyorum canım bol bol yeşillik ye tatlım kalorisi düşük ve metabolizmayı hızlandıracak besinlere yönel. Ispanak yoğurt, kuru kayısı sabah aç karnına

Maşallah kadercim,hadi bakalım sakin pes etmek yok,tamam mı,sen diyetini mi değiştirdin

Tamam balım pes etmeyeceğim arkamda sizler varsınız ya bir şey yerken önce bir düşüneceğim Yok aslında belirli bir diyet uygulamıyorum. Kendi kafama göre takılıyorum.

Diyet listelerine uyum sağlayamıyorum da

Toparlanmamm lazım basarmam lazımkkızlarbbugün tartildimmm ama inanamadimmm olamaz bir ay önce 62kilo olan bn bir ayda 4kilo almisim 66ciktim nasıl olur yaa nasıl olabilirrr bn bu kadar kolaymii verdimki hemen aldım Allahım bn bunu kendime nasıl yaptim inanamiyorummmmm ben yeniden nasıl vericem o kilolari ya resmen moralmen yerlerdeyim hayata sevinci
m kkalmadı yaaa

Tam gaz devam pes etmek yok kızlar ben bu ay çoktan 60 olmam lazımdı ama 65-66arasında takılı kaldım ama bu hafta 64u gorcem hırs yaptım

Yapılan Egzersizler:

İp atlama 10 dakika
Leslie Walk 3 mil 45 dakika
Basen Egzersizleri 10 dakika

İftar yemeğinden sonra hiç yemek yemedim ya da bir şey atıştırmadım kızlar 3 saat sonra spor yaptım :) çok güzel gidiyor maşallahhh bana

Bu sana ders olur canım diyeti bıraktıktan sonra kilonu korumaya geçmelisin yoksa verdiğin kiloları fazlasıyla alırsın. Yeniden başla kankacığım hiç bir şey için geç değil pes etme !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…