- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.641
Trambolin aldım bin şukur 30,dk kadar zıplıyorum
Göreceksin canım spor yapıyor musun ?
Trambolin aldım bin şukur 30,dk kadar zıplıyorum
Gerçekten yariyomu bnde cikamiyorum yaBu arada kızlar salgam inanılmaz bir bağırsak temizleyici,uzun süredir wc ye çıkamayan ben tesadüf eseri şalgam sayesinde çıkabiliyorum artık
Gerçekten yariyomu bnde cikamiyorum yaBu arada kızlar salgam inanılmaz bir bağırsak temizleyici,uzun süredir wc ye çıkamayan ben tesadüf eseri şalgam sayesinde çıkabiliyorum artık
Merhaba kızlar,nasılsınız,migren ataklarım tuttuğu için yanınızda olamadım ama takip ediyorum sizleri,bu süre zarfında diyet yapmadım ama ne yersem yiyeyim kilom sabitlendi,bugün itibariyle tekrar devam ediyorum,bugün patates günüm
Bende çok işe yaradı,2 gün içinde 2 lt içince sabah bi şaşırdım,tam bi ishal durumu yani,araştırdım gerçekten söktürücü özelliği varmış ama sen iceceksen dikkatli ol çünkü ben çoğu zaman çıkamam tuvaleteGerçekten yariyomu bnde cikamiyorum ya
Tesekkur ederim canim Bugün başladım tekrar kadercim,sadece patates yedim aksama kadar,çok su icmedim ama içmeye çalışıyorum yarın görcem bakalım farkı işe yarıyor mu diye,bu arada ben acılı şalgam içtim,acının da etkisi vardır birazcık ta olsaGeçmiş olsun canım olsun iyileşince dwvam edersin sende :)
Tebrikler canımKızlaaaar nerdesiniz,yine mi kayboldunuz,bugün Diyetimin 3.günü ve 76 yı gördüm ve 1 ayım kaldı
Ben 5 günde 5 kilo diye bi diyet var onu yapıyorum canım,bu arada sen neler yapıyorsun uzun zamandır karşılaşmadıkTebrikler canım
1 aya kadar daha çok verirsin kilo
Ne diyeti yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?