• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Ben bugün biberli naneli yoğurt yedim her acıktığımda,1 tane de damla çikolata attım ağzıma,3 4 bardak sütlü şekersiz kahve içtim,şimdi de çay içeceğim

Bu saatten sonra kesinlikle bırakmak yok, ama her gün yazmamiz gerek ki motivasyonumuz düşmesin Bluedreamer02 Bluedreamer02 senin yeni hedefin 50 mi,ben artik dügüne kadar ne kadar verirsem,yeni hedefim 60 lari görmek, 1,5 ayım kaldı

Hayırlı kandiller kızlar
Bugün sizleri görünce çok sevindim canlarim hergün kontrol ettim burayiv ama Bırakmayacağım siz birakmassaniz
burda veremesemde kilo almadan ilerliyordum ya
Bende çok saldım kendimi

Evet canım yeni hedef koydum 50'leri gçrmeden ölürsem gözüm açık gider :-) her gün yazalım kaçamak yapsak dahi yazacağız . Sen şuan kaç kilosun peki? Bugün hiç bir iey yememişsin keşke bende senin gibi olabilsem :KK57: ay doğru mu okudum 5 günde 5 kilo mu dedi biri :cool: sıvı diyeti mi yapıyorsunuz yoksaaa

Hayırlı kandiller kızlar
Bugün sizleri görünce çok sevindim canlarim hergün kontrol ettim burayiv ama Bırakmayacağım siz birakmassaniz
burda veremesemde kilo almadan ilerliyordum ya
Bende çok saldım kendimi

Hayırlı kandiller tatlım sende hoşgeldin :) nasılsın :) eski grup toplandı sanki hehe bak şimdi musmutlu oldumm :KK68::KK68::KK68: elifim de gelir yakında :KK33: .

Evet canım yeni hedef koydum 50'leri gçrmeden ölürsem gözüm açık gider :-) her gün yazalım kaçamak yapsak dahi yazacağız . Sen şuan kaç kilosun peki? Bugün hiç bir iey yememişsin keşke bende senin gibi olabilsem :KK57: ay doğru mu okudum 5 günde 5 kilo mu dedi biri :cool: sıvı diyeti mi yapıyorsunuz yoksaaa
Benim şu an ki kilom 77 78 değişiyor,evet bi ara sıvı diyeti yaptım ama istikrarlı olmadı,şimdi tek besin diyeti yapmayı düşünüyorum 1 hafta sonra değişecek

Oh be geri grubumuz toplandı çok sukur hadi bakalım bu sefer olacak yarında oruç tutacam gerçi artık bugün demem gerekiyor çünkü 3gun oruç tutmak çok faziletliymis yani cumarrtesiye kadar oruç tutcam yinede iftarda çok kaçamak yapmamaya calisiyom sahurda sadece su iiciyorum acikmiyorum çünkü ayy kızlar çok mutlu oldum ya sizleri yeniden bir
arada gormek ne kadar güzel seyra ablam
imgecim zelifme ablacim kaderim ohh be :KK60::KK50::KK76:

Benim şu an ki kilom 77 78 değişiyor,evet bi ara sıvı diyeti yaptım ama istikrarlı olmadı,şimdi tek besin diyeti yapmayı düşünüyorum 1 hafta sonra değişecek

Sen en son 80'lerdeydin canım 70'leri görmene çok sevindim :KK54::KK54::KK15: ama çok takılı kalma 70'lerde çabucak 60'ları gör inşallahhh :KK45:

:KK31:
Oh be geri grubumuz toplandı çok sukur hadi bakalım bu sefer olacak yarında oruç tutacam gerçi artık bugün demem gerekiyor çünkü 3gun oruç tutmak çok faziletliymis yani cumarrtesiye kadar oruç tutcam yinede iftarda çok kaçamak yapmamaya calisiyom sahurda sadece su iiciyorum acikmiyorum çünkü ayy kızlar çok mutlu oldum ya sizleri yeniden bir
arada gormek ne kadar güzel seyra ablam
imgecim zelifme ablacim kaderim ohh be :KK60::KK50::KK76:

Ben sahura kalkmıyorum gece yatmadan önce senin yaptığın gibi suyumu içtim yattım iftarı hafif şeylerle atlatabilsek ardından güzel bi spor yapsak ohh misss :cool::21:

Bu akşam iftarımı geç açtım yoldaydım bir ekmeğin 3'te 1 kadar ekmek domates 1 dilim börek yedim eve gelince pırasa yedim. Birazdan sporumu yapacağım :KK54::KK54::KK54:

Günaydınlarrr sevgili dostlar :KK36:ve günlükcüğüm, :KK37:
Dün iftardan 5 saat sonra Leslie Walk 3 Mil yaptım. Evdekiler sen delisin der gibi baktılar bana :rolleyes: ama yılmak yok kim ne derse desin bu işin sonunda BEN zayıflayacağım inşallah. Ozaman da ah keşke bende spor yapsaydım diyecekler :confused::rolleyes: Neyse spordan sonra ev yapımı mis gibi doğal yoğurtumuda yedim suyumu içtim yattım.

Back