• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Bugün hiç akşam olmayacak sandım :KK70: evde vakit hiç geçmek bilmedi sabah 8'de kalktım evi dipten köşeden temizledim 12'ye kadar bitirdim işlerimi sonra ara ara spor egzersiz yapmaya başladım basen yağlarını eritmeye ve sıkılaşmaya yönelik egzersizler yaptım bol bol. oturuyorum kalkıyorum vakit geçmiyor sürekli tartıya çıkıyorum tartılıyorum ay çok komik bir gündü :KK70::-) sonunda atlattım :-):-)
İftarımı da açtım rahatladım :KK24:

Akşam yemeğim: 1 kase ayran çorbası yanında pırasa yemeği karnım acayip şişti sanki yemeklere saldırmışım gibi halbuki tek çorba ve pırasa yedim :oops: yarında oruç tutmaya devam edeceğim inşallah

Akşam yemeğinden sonra avuç içi kadar ceviz ve 3 kurabiye yemiştim sonrasında Leslie walk 3 mil 45 dk egzersiz yaptım ve yatmadan önce çilekli yoğurdumu yiyip yatacağım . Yarın sabah işbaşı yapmadan önce tekrar tartılacağım. Ve yineee oruç tutacağım inşallah.

Merhaba kızlar,nasılsınız,migren ataklarım tuttuğu için yanınızda olamadım ama takip ediyorum sizleri,bu süre zarfında diyet yapmadım ama ne yersem yiyeyim kilom sabitlendi,bugün itibariyle tekrar devam ediyorum,bugün patates günüm

Bu arada kızlar salgam inanılmaz bir bağırsak temizleyici,uzun süredir wc ye çıkamayan ben tesadüf eseri şalgam sayesinde çıkabiliyorum artık

Akşam yemeğim 1 bardak su yarım tabak kapuska yemeği onu bile bitiremedim fazla geldi :KK45: şalgam işe yarıyorsa bizde deneyelim yahu benimde ihtiyacım varr :oops:

Merhaba kızlar,nasılsınız,migren ataklarım tuttuğu için yanınızda olamadım ama takip ediyorum sizleri,bu süre zarfında diyet yapmadım ama ne yersem yiyeyim kilom sabitlendi,bugün itibariyle tekrar devam ediyorum,bugün patates günüm

Geçmiş olsun canım olsun iyileşince dwvam edersin sende :)

Geçmiş olsun canım olsun iyileşince dwvam edersin sende :)
Tesekkur ederim canim Bugün başladım tekrar kadercim,sadece patates yedim aksama kadar,çok su icmedim ama içmeye çalışıyorum yarın görcem bakalım farkı işe yarıyor mu diye,bu arada ben acılı şalgam içtim,acının da etkisi vardır birazcık ta olsa

En son pazartesi yazmışım ondan sonrası zaten yine .... Anladım ki buraya yazmayınca diyetimi dee salıyorum. Oof oof ne yapacağım ben böyle ?

Back