Kaderimin Kaderi..

İnşallah canım yarın konuşuruz yine,iyi geceler

Yeşil çayımı icemedim daha ama kocaman bir tabak brüksel lahana salatası yedim,şimdi de ağırlık çöktü

Kızlarr çok özür dilerim bi kaç gündür buraya girip de yazamıyordum çok aksattım diyetimi sporumu . İnternetten araştırıyorum bu diyeti yapıcam diyorum sabah uyanıp yemeklere saldırıyorum. Bundan sonra 10 gr çikolata yersem ne olayım. Yok yani yok yemicem buna bir son vermeliyim artık. Koca popomu kaldırıpta spor yapamıyorum şu son günlerde. Kardio programını 7 gün uyguladım sonrası gelmedi.

Siz çok güzel motive olmuşsunuz bana da yardım edin ya evdekiler az önce çikolata açıp yediler gözümün önünde yemeyeceğim diye zor tuttum kendimi hiç yardımcı olmuyorlar ama bi parça bile almadım çok şükür. Bugün kaçamak yapmadım fakat diğer günler çok yapmıştım. Tartıya çıkmaya korkuyorum

Bundan sonra her gün fatsecret programını kullanacağım.
Günlük kalorimi hesaplayacağım.
Buraya size yazacağım.

Bluedreamer02 silkelenmek gerek artık,yaz geliyor biz sıkı tutacağımız yerde saliveriyoruz kendimizi,yaza bıngıldak kollu,koca popolu,sarkmış kocaman göbek yağları ile girmek istiyormusunuz?Düşünün bi fit ,yağsız ve cirlop gibi hatunlardan bizim neyimiz eksik,evet biliyorum onlara göre fazlamiz var ama başarmak bizim elimizde,kızlar lütfeeeeen bırakmayın,salmayin kendinizi,hadi hep beraber milat oluşturalım!!!

Son düzenleme:
Çok doğru diyorsun !!

Böyle olmak istemiyormuyuz kızlarrr

Fit sağlıklı güzelll bir vücutlu hatun olacağız hepimiz

Kimse oturduğu yerde böyle bir vücuda sahip olmuyor. Çabalıyorlar. Spor yapıyorlar. Gereksiz şeyleri yemiyorlar. Daha enerjik yaşıyorlar hayatlarını. Bizde böyle olacağız .!!!!

kurallar: Yağda kızarmış hiçbir şey yemek yok, beyaz unla yapılmış hiçbir şey yenmeyecek, günde en fazla 2 dilim ve tam tahıllı ekmek yenecek, pilav yerine bulgur tercih edilecek (tabi ki çok limitli miktarda), tatlılar yenmeyecek (onun yerine sütlü müsli yiyebilirsin), kesinlikle protein ağırlıklı beslenecek örneğin ızgara tavuk, ızgara balık, ızgara az yağlı et (köfte, sucuk olmaz), fasulye, nohut, yumurta, süt, hindi vb.
Bol su içilecek. Ve egzersiz yapılacak.

Basit herkesin bildiği şeyler ama uygulamakta sıkıntı çekiyoruz. Gerekirse her gün hatırlatılacak unutmamak için.!!

Öğlen işyerine dışarıdan yarım ekmek arası köfte söyledikleri için yarım ekmek arası yedim. Akşam yoğurt yiyeceğim.

Kızlar bu aralar kendimë uygun bir diyet arayışındayım,onun için tam anlamıyla konsantre olamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum,dukan diyeti ya da ayça kaya 5333 diyeti hakkında bilgi almak için kitaplarını alacağım,sizce hangisine başlamalıyım?

Ayça diyeti çok etkili diyorlardı canım. bilmem ne gelin diyeti. Zor gelebilir belki sana. benim de hiç bir fikrim yok ki canım bende şunu yapayım deyip ertesi gün vazgeçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…