- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.521
Olur böyle şeyler,geldiniz ya gerisi boş, hep beraber tekrar başlıyoruzKizzzlarr bana ne yapsanizz haklisinizz çok kotu şeyleryasadim maddi manevi cçok büyük sarsintilar bni yeniden araniza alirsiniz demi çok üzgünüm bn ne yapacagimi bilemiyorum
Bende beni unuttun zannettimKaderim sema ablamm zelifme ablamm hepinizi o kadar çok ozledimkii anlatamamm imge ayy hepiniz gözümde tutuyosunuz yaaa
Haziran ayında olcak tam tarihi belli değil ama
Kaderim sema ablamm zelifme ablamm hepinizi o kadar çok ozledimkii anlatamamm imge ayy hepiniz gözümde tutuyosunuz yaaa
Kizzzlarr bana ne yapsanizz haklisinizz çok kotu şeyleryasadim maddi manevi cçok büyük sarsintilar bni yeniden araniza alirsiniz demi çok üzgünüm bn ne yapacagimi bilemiyorum
Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim
Kimse yok tu bu gün şenlenmis buralar sizi görünce çok sevindim
Bugun ki kilom 73.6
Ben çok sıkıldım veremiyorum
Hergün aktif olucam sorumlu olmak başka
3 4 gündür ne diyet ne spor
Yarın tekrar başlıyoruz
Yaza şurda ne kaldı
Ben zayıf olmak istiyorumya
Az kaldı ha gayret
Simdiden hayırlı olsun
Ben seni evli saniyodum
Kader sen neler yapıyorsun hayatım
Yeni işin hayirli olsun
Memnun musun
Sahalarda daha çok görmek isteriz hayatım
Melis elif nerelerdesin iz kizlar
Kankam çok zor.günlerden geçtim ama simdi iyim insallah yeniden bni sahalarda goruceksinizz biricik kankimmmKankimmm benimhabersiz gidince senden haber alamayınca korktum canım başına bir şey gelmişte olabilirdi. Çok sevindim seni tekrar burda görünce .
Kankam çok zor.günlerden geçtim ama simdi iyim insallah yeniden bni sahalarda goruceksinizz biricik kankimmm
Ya ailemle sorunlar oldu ayri eve ciktim ailemle gorusmuyom suanAnlat derdini derman bulalım tatlımm
IMG_20160315_124504.jpg
Yukleyememisim demekkiResim açılmıyor canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?