- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
- #1.501
Akşam 1 kase çorba
Ara 1 bardak süt kuru üzüm - kayısı
Ara 1 bardak süt kuru üzüm - kayısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu pazarlar kızlar merhaba
bu hafta garip bi hafta gecirmekle beraber güncel kilom 78.6 geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum
Buldum 28 şubatta 79.6 sonra 100 gr daha vermişim şimdide 78.6,hiç yoktan iyidir ama evin her tarafında farklı geliyorum bazı yerlerde 75 falan gördüm yani,hep tartıldığım yerde 78.6Mutlu pazarlarrr canımmm
Geçen hafta 79 değil miydin ben öyle hatırlıyorum . Nasılsın canım?
Gelmiyorlar kızlar artık o kadar motivasyonum düşüyor ki anlatamambu hafta ne yürüyüş ne başka bişey,depresyondayım galiba bu aralar,hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden bi tek yediklerime dikkat ediyorum o kadarBizim kızlar uğramaz oldu buraya. Hele Melisim 1 haftadır yok. Biz yine de devam edelim elbet bir gün geri gelecekler coşturacağız buraları
Sabah uyandım 1/2 litre su kuru üzüm yedim az bir şey. Ardından kahvaltıda 2 kase şehriye çorbası içtim. Spor olarak yarım saat jillian michaels kardio programını yaptım. Ve 1/2 litre daha su içtim.
Gelmiyorlar kızlar artık o kadar motivasyonum düşüyor ki anlatamambu hafta ne yürüyüş ne başka bişey,depresyondayım galiba bu aralar,hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden bi tek yediklerime dikkat ediyorum o kadar
Aa çok iyi canım 1 kg yakın vermişsin. Tebrik ederim seni. Biz yerimizde sayıyoruzBuldum 28 şubatta 79.6 sonra 100 gr daha vermişim şimdide 78.6,hiç yoktan iyidir ama evin her tarafında farklı geliyorum bazı yerlerde 75 falan gördüm yani,hep tartıldığım yerde 78.6
Doğru söylüyorsun canım benim,pes etmek yok,siz de olmasanız ben çoktan bırakmıştımBende motivasyon düşüklüğü yaşıyordum geçen haftalar. İçimden bir şey yapmak gelmiyordu. Sonra kendi kendimi gaza getirdim. Bir hedefim var ve oturduğum yerden o hedefe ulaşamayacağıma göre harekete geçmem gerektiğini kendime hatırlattım. Sende tekrar toparlanacak kaldığın yerden devam edeceksin şekerim. İnternetten kilolu bayanların resimlerine bak önce, onlar gibi mi olmak istiyorsun? Sonra bir de fit vücutlu bayanları arat ve resimlerine bak, spor ve diyete devam edersen sende bunlardan biri olacaksın. Seçim senin kuzumm
Teşekkür ederim canıııımmm ama hafta da 1 kilo değil en az 2.5 vermeliyim ki hedefime istediğim tarihte ulaşayım,zor görünüyor ama ne kadar versem kâr yine de...Aa çok iyi canım 1 kg yakın vermişsin. Tebrik ederim seni. Biz yerimizde sayıyoruz
Anladığım kadarıyla düğün var sanırım ? Tarihi yazarmısın canım kaç günde/ayda kaç kilo vermen gerekiyor kabaca hesaplayalım. Hafta da 2,5 kg çok fazla canım benim. Verdiğin kiloların kalıcı olması için yavaş yavaş vermen gerekiyor.Teşekkür ederim canıııımmm ama hafta da 1 kilo değil en az 2.5 vermeliyim ki hedefime istediğim tarihte ulaşayım,zor görünüyor ama ne kadar versem kâr yine de...
Menümü akşam paylaşacağım bu arada
Haziran ayında olcak tam tarihi belli değil amaAnladığım kadarıyla düğün var sanırım ? Tarihi yazarmısın canım kaç günde/ayda kaç kilo vermen gerekiyor kabaca hesaplayalım. Hafta da 2,5 kg çok fazla canım benim. Verdiğin kiloların kalıcı olması için yavaş yavaş vermen gerekiyor.
Tatlı isteğimi bastirmaya çalıştığım bir günde sende 1 kase sütlaç görünce gaza gelip 3 gündür yapmak istediğim krem karamel i yapcam birazdanBugünü toparlamak gerekirse
Sabah 2 kase çorba
Öğlen 1 kase sütlaç
Akşam iki küçük biber dolması
Su 1,5 lt , spor 30 dk kardio
Simdiden hayırlı olsunHaziran ayında olcak tam tarihi belli değil ama
Şükür kavuşturana...Yok canım ben evliyim,en yakın arkadaşımın düğünü,ben de nikah şahidi olcam inşallah,bütün arkadaşlar olacaklar,heyecanlıyım o yüzden,bu arada sıkı tutmanın zamanı geldi de geçiyor bakın,hadi bakalım çekemeyenler görsün bizi fit fıstık gibi kadınlar nasıl olunuyormuşIyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim
Kimse yok tu bu gün şenlenmis buralar sizi görünce çok sevindim
Bugun ki kilom 73.6
Ben çok sıkıldım veremiyorum
Hergün aktif olucam sorumlu olmak başka
3 4 gündür ne diyet ne spor
Yarın tekrar başlıyoruz
Yaza şurda ne kaldı
Ben zayıf olmak istiyorumya
Az kaldı ha gayret
Simdiden hayırlı olsun
Ben seni evli saniyodum
Kader sen neler yapıyorsun hayatım