Kaderimin Kaderi..

Mutlu pazarlar kızlar merhaba
bu hafta garip bi hafta gecirmekle beraber güncel kilom 78.6 geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Bizim kızlar uğramaz oldu buraya. Hele Melisim 1 haftadır yok. Biz yine de devam edelim elbet bir gün geri gelecekler coşturacağız buraları

Sabah uyandım 1/2 litre su kuru üzüm yedim az bir şey. Ardından kahvaltıda 2 kase şehriye çorbası içtim. Spor olarak yarım saat jillian michaels kardio programını yaptım. Ve 1/2 litre daha su içtim.

Gelmiyorlar kızlar artık o kadar motivasyonum düşüyor ki anlatamambu hafta ne yürüyüş ne başka bişey,depresyondayım galiba bu aralar,hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden bi tek yediklerime dikkat ediyorum o kadar

Bende motivasyon düşüklüğü yaşıyordum geçen haftalar. İçimden bir şey yapmak gelmiyordu. Sonra kendi kendimi gaza getirdim. Bir hedefim var ve oturduğum yerden o hedefe ulaşamayacağıma göre harekete geçmem gerektiğini kendime hatırlattım. Sende tekrar toparlanacak kaldığın yerden devam edeceksin şekerim. İnternetten kilolu bayanların resimlerine bak önce, onlar gibi mi olmak istiyorsun? Sonra bir de fit vücutlu bayanları arat ve resimlerine bak, spor ve diyete devam edersen sende bunlardan biri olacaksın. Seçim senin kuzumm

Buldum 28 şubatta 79.6 sonra 100 gr daha vermişim şimdide 78.6,hiç yoktan iyidir ama evin her tarafında farklı geliyorum bazı yerlerde 75 falan gördüm yani,hep tartıldığım yerde 78.6
Aa çok iyi canım 1 kg yakın vermişsin. Tebrik ederim seni. Biz yerimizde sayıyoruz

Doğru söylüyorsun canım benim,pes etmek yok,siz de olmasanız ben çoktan bırakmıştım

Aa çok iyi canım 1 kg yakın vermişsin. Tebrik ederim seni. Biz yerimizde sayıyoruz
Teşekkür ederim canıııımmm ama hafta da 1 kilo değil en az 2.5 vermeliyim ki hedefime istediğim tarihte ulaşayım,zor görünüyor ama ne kadar versem kâr yine de...
Menümü akşam paylaşacağım bu arada

Anladığım kadarıyla düğün var sanırım ? Tarihi yazarmısın canım kaç günde/ayda kaç kilo vermen gerekiyor kabaca hesaplayalım. Hafta da 2,5 kg çok fazla canım benim. Verdiğin kiloların kalıcı olması için yavaş yavaş vermen gerekiyor.

Bugünü toparlamak gerekirse
Sabah 2 kase çorba
Öğlen 1 kase sütlaç
Akşam iki küçük biber dolması
Su 1,5 lt , spor 30 dk kardio

Haziran ayında olcak tam tarihi belli değil ama

Son düzenleme:
Bugün ki menümü paylaşıyorum
Uyandığımda 1 barda ılık limonlu su
Gün içinde 3 lt den fazla su
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 ortaboy domates
Öğlen
2 bardak kahve
1 kase 2 3 adet kuru üzüm ve 2 adet kuru kayısılı yulaf kepeği ile hazırlanmış yoğurt
Akşam
3 adet ızgara köfte
3 kaşık bulgur pilavı
Bol salata yağsız
1 bardak ayran
1 çay bardağından daha az fruko
Birazdan da 1 bardak yeşil çay içeceğim
Bu arada artık her öğüne bir kase yoğurt koymaya çalışıyorum
Gece uyumadan 30 dakika önce de limonlu pulbiberli yoğurt kürü yapacağım

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim
Kimse yok tu bu gün şenlenmis buralar sizi görünce çok sevindim
Bugun ki kilom 73.6
Ben çok sıkıldım veremiyorum
Hergün aktif olucam sorumlu olmak başka
3 4 gündür ne diyet ne spor
Yarın tekrar başlıyoruz
Yaza şurda ne kaldı

Ben zayıf olmak istiyorumya
Az kaldı ha gayret

Haziran ayında olcak tam tarihi belli değil ama
Simdiden hayırlı olsun
Ben seni evli saniyodum

Kader sen neler yapıyorsun hayatım
Yeni işin hayirli olsun
Memnun musun

Sahalarda daha çok görmek isteriz hayatım

Melis elif nerelerdesin iz kizlar

Kizzzlarr bana ne yapsanizz haklisinizz çok kotu şeyleryasadim maddi manevi cçok büyük sarsintilar bni yeniden araniza alirsiniz demi çok üzgünüm bn ne yapacagimi bilemiyorum

Şükür kavuşturana...Yok canım ben evliyim,en yakın arkadaşımın düğünü,ben de nikah şahidi olcam inşallah,bütün arkadaşlar olacaklar,heyecanlıyım o yüzden,bu arada sıkı tutmanın zamanı geldi de geçiyor bakın,hadi bakalım çekemeyenler görsün bizi fit fıstık gibi kadınlar nasıl olunuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…