Senden sonra bende araştırdım rus diyetini sok diyetler arasına giriyormuş pek tavsiye edilmiyor ama herşeye puan verilmesi mantıklı geldi ayca kaya ve Karatay a bi bakayım aslında biz diyet nasıl yapılır biliyoruz hepsinin mantığı aynı sabah yumurta peynir zeytin yeşillik arada meyve yada yoğurt öğlen tavuk balık etten biri aksam sebze diyet mantığı hep aynı.ama biz diyet menusu hazırlamaktan mı sıkulıyoruz yada zorlanıyoruz acaba?
Yulaf kepegi onermiştim gecen hafta mutlaka dene acayip tok tutuyo.kurabiyeside var içinde un yok meyve ceviz yulaf kepeği var.ama kabız yapıyor bol su içmek lazım.internetten örnek dıyet fotoları bulup paylaşacağım yda kendi yemeklerimi fotoloycam motive olmak şart artın[/QUOTE
Yulaf ezmesi yiyordum ama yulaf kepeğini de bugün yedim,2 yemek kaşığı yulaf kepegi süt biraz da tarçın ve kayısı kurusu ekleyip yedim hatta 2 saat sonra acıktım brokoli ve karnabahar karışık salatasını yedim ama kocaman biseydi,akşama doğru yine bozmuş oldum cips puding derken gitti yine
ama eşimle de konuştuk akşam yürüyüşe çıkacağız,vercem artık bu kiloları,bu arada olmayan bi pantolonum vardı artık oluyo