• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Moralinizi bozmayın ben bu hafta bi kilo vermişim nasıl oldu anlamadım.acaba tartı ucuz ondan olabilir mi yanliş mi tartıyo ki:D
Sizin tartilarınız markası ne benimki sinbo ama güvenemiyorum yada 65,7 olduguma inanamıyorum :-)

Bende anlamadım diyete ilk başladığımda 1 kilo 2 kilo gidiyordu şimdii 300 500 gram çok sinir bozucu.
Sen 100 gr fark var yazmışsn peki 100 gr aldın mı verdin miii hıı ???
Verdim de olmuyor böyle,yeni bir diyete başlayağım rus diyeti diye bişey şimdi araştırıyorum

Moralinizi bozmayın ben bu hafta bi kilo vermişim nasıl oldu anlamadım.acaba tartı ucuz ondan olabilir mi yanliş mi tartıyo ki:KK70:
Sizin tartilarınız markası ne benimki sinbo ama güvenemiyorum yada 65,7 olduguma inanamıyorum :-)
En sağlıklı olan tartı aslında şu dönerli olanlar,birçok yerde tartiliyorum,annemlerde 2 tartı var biri dönerli onda 75 falan geliyorum,diğeri tefalin onda 79 80 değişiyor,benim evdeki de sinbo nun onda da 79 80 değişiyor, ama bizim evin her yeri eğimli net bi sonuç olmuyor

Tartıdan tartıya fark ediyor ya en iyisi en az gostereni ciddiye almak gerek:D

Kims yazmiyo diye yazmıyorum ben
Zaten bu hafta cokuşteyim.
Birgun bile diyet yapmadım:(
Oysa hedefime beş kilo kaldı.
Hemen yarın toparlanma işine giriyorum
29 mayısta 63 olmam lazım.şart gerekli olacak

Kims yazmiyo diye yazmıyorum ben
Zaten bu hafta cokuşteyim.
Birgun bile diyet yapmadım:KK43:
Oysa hedefime beş kilo kaldı.
Hemen yarın toparlanma işine giriyorum
29 mayısta 63 olmam lazım.şart gerekli olacak
Bende hergün bakıyorum,burda kimseyi göremeyince moralim bozuluyor,bende bu hafta bitirdim kendimi ama yarin itibariyle hem spor u fazlalastiracagim hem diyeti sıkı tutacağım,o zaman kızlar gelene kadar şöyle yapalım,girebildigin zamanlarda sen yaz ben de yazayım, ben her saat başı bakıyorum buraya,ne yersen ne icersen Paylaş hem daha sıkı tutmuş oluruz hem de anında engelleriz birbirimizi,herkes toplaninca da yeni bir yöntem bulalım,olur mu ?

Bende hergün bakıyorum,burda kimseyi göremeyince moralim bozuluyor,bende bu hafta bitirdim kendimi ama yarin itibariyle hem spor u fazlalastiracagim hem diyeti sıkı tutacağım,o zaman kızlar gelene kadar şöyle yapalım,girebildigin zamanlarda sen yaz ben de yazayım, ben her saat başı bakıyorum buraya,ne yersen ne icersen Paylaş hem daha sıkı tutmuş oluruz hem de anında engelleriz birbirimizi,herkes toplaninca da yeni bir yöntem bulalım,olur mu ?

Olur tabiki ya hemde çok güzel olur.bende her saat bası bakıyorum sayılır an ve an su bile içsem yazıcam yaptıgım sporu yurudugum yolu yazacaç yani emin ol canım ne oldu senin rus diyeti ar
Arastırdın mı

Ya araştırdım aslında ama emin olamıyorum,deli gibi yemek yiyosun,hafta da 2.5 3 kilo vermem gerek artık; şakası yok artık zamanım kalmadı,paylaşayım sende bi göz at

Burda arama motoruna Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti yazdığında çıkıyor sende bi bak ama senin önerebileceğin bi diyet varsa paylaşır mısın

Senden sonra bende araştırdım rus diyetini sok diyetler arasına giriyormuş pek tavsiye edilmiyor ama herşeye puan verilmesi mantıklı geldi ayca kaya ve Karatay a bi bakayım aslında biz diyet nasıl yapılır biliyoruz hepsinin mantığı aynı sabah yumurta peynir zeytin yeşillik arada meyve yada yoğurt öğlen tavuk balık etten biri aksam sebze diyet mantığı hep aynı.ama biz diyet menusu hazırlamaktan mı sıkulıyoruz yada zorlanıyoruz acaba?
Yulaf kepegi onermiştim gecen hafta mutlaka dene acayip tok tutuyo.kurabiyeside var içinde un yok meyve ceviz yulaf kepeği var.ama kabız yapıyor bol su içmek lazım.internetten örnek dıyet fotoları bulup paylaşacağım yda kendi yemeklerimi fotoloycam motive olmak şart artın

Senden sonra bende araştırdım rus diyetini sok diyetler arasına giriyormuş pek tavsiye edilmiyor ama herşeye puan verilmesi mantıklı geldi ayca kaya ve Karatay a bi bakayım aslında biz diyet nasıl yapılır biliyoruz hepsinin mantığı aynı sabah yumurta peynir zeytin yeşillik arada meyve yada yoğurt öğlen tavuk balık etten biri aksam sebze diyet mantığı hep aynı.ama biz diyet menusu hazırlamaktan mı sıkulıyoruz yada zorlanıyoruz acaba?
Yulaf kepegi onermiştim gecen hafta mutlaka dene acayip tok tutuyo.kurabiyeside var içinde un yok meyve ceviz yulaf kepeği var.ama kabız yapıyor bol su içmek lazım.internetten örnek dıyet fotoları bulup paylaşacağım yda kendi yemeklerimi fotoloycam motive olmak şart artın[/QUOTE
Yulaf ezmesi yiyordum ama yulaf kepeğini de bugün yedim,2 yemek kaşığı yulaf kepegi süt biraz da tarçın ve kayısı kurusu ekleyip yedim hatta 2 saat sonra acıktım brokoli ve karnabahar karışık salatasını yedim ama kocaman biseydi,akşama doğru yine bozmuş oldum cips puding derken gitti yine :oops:ama eşimle de konuştuk akşam yürüyüşe çıkacağız,vercem artık bu kiloları,bu arada olmayan bi pantolonum vardı artık oluyo :KK54:

Yulaf kepegi onermiştim gecen hafta mutlaka dene acayip tok tutuyo.kurabiyeside var içinde un yok meyve ceviz yulaf kepeği var.ama kabız yapıyor bol su içmek lazım.internetten örnek dıyet fotoları bulup paylaşacağım yda kendi yemeklerimi fotoloycam motive olmak şart artın
Yulaf ezmesi yiyordum ama yulaf kepeğini de bugün yedim,2 yemek kaşığı yulaf kepegi süt biraz da tarçın ve kayısı kurusu ekleyip yedim hatta 2 saat sonra acıktım brokoli ve karnabahar karışık salatasını yedim ama kocaman biseydi,akşama doğru yine bozmuş oldum cips puding derken gitti yineo_O ama eşimle de konuştuk akşam yürüyüşe çıkacağız,vercem artık bu kiloları,bu arada olmayan bi pantolonum vardı artık oluyo:KK54:

Çok güzel benimde olmayan bir elbisem vardı o oluyor ama bi 5 kilo verirsem daha iyi olacak.
:-)

Yazı karışmış canım ayca kayada puan yok rus dıyetınde var dı:-)
Ayca kaya listeleri diye aratır.
Ben caylar kurler ve detokslar buldum zayıflama hikayeleri falan oncesk sonrası
resimleri var.yarın hepsini paylaşacağım inşallah :-)

Back