- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.441
Merhaba KadercimSelam kızlar işimi değiştirdim artık daha huzurlu bir ortamda çalışıyorum bana çok artısı oluyor kafam rahatken diyetime konsantre olabiliyorum. Önümüzdeki günler dahada güzel geçecek inşallah. Siz neler yapıyorsunuz.
Melisim nerdesin kuzum? özlettin kendini yahu kaçamak mı yapıyorsun yoksa girmiyorsun
İmgecimm sen nasıl oldun canım hastaydın iyi misin şimdi? başladın mı spora?
Elifim senin dukan diyetin nasıl gidiyor balım ? Sporunu da yapıyorsun değil mi?
Semacımm sen ne yapıyorsun hayatımmm sabah akşam spor yapardın sen hala devam ediyor musun?
Bu arada yeni işin hayırlı olsun,darısı bana inşallahSelam kızlar işimi değiştirdim artık daha huzurlu bir ortamda çalışıyorum bana çok artısı oluyor kafam rahatken diyetime konsantre olabiliyorum. Önümüzdeki günler dahada güzel geçecek inşallah. Siz neler yapıyorsunuz.
Melisim nerdesin kuzum? özlettin kendini yahu kaçamak mı yapıyorsun yoksa girmiyorsun
Elifim senin dukan diyetin nasıl gidiyor balım ? Sporunu da yapıyorsun değil mi?
Semacımm sen ne yapıyorsun hayatımmm sabah akşam spor yapardın sen hala devam ediyor musun?
Selam kızlar işimi değiştirdim artık daha huzurlu bir ortamda çalışıyorum bana çok artısı oluyor kafam rahatken diyetime konsantre olabiliyorum. Önümüzdeki günler dahada güzel geçecek inşallah. Siz neler yapıyorsunuz.
Merhaba Kadercim
Bu aralar hastalıktan ve spor yapamaktan dolayı canım sıkkın,bi yandan evime yetisemiyorum bi yandan diyetime konsantre olamıyorum,dün gece çamaşır suyundan zehirlendim galiba,sabaha kadar istifra ettim,yorgun ve halsiz uyandım,böyle işte,sanırım Mayıs sonuna kadar bu kilolar gitmeyecek gibi
Bu arada yeni işin hayırlı olsun,darısı bana inşallahbol huzurlu az mesaili günlerin olsun
İlk bidirimi gururla heyecanla be büyük bir coşkuyla ben yapıyım
Tartı bozuk mu diye her yerde tartıldım ama sonuç aynı.
65,7❤
Vayyy çok güzel canım tebrik ediyorum seni
Canım pes etme devam et çok güzel sporun acaba bir diyetisyene mi gitsenKızlar iyi akşamlar
Kadercim canım benim yeni işin hayirli olsun
Elif canım bu hafta çok güzel ilerleme kaydetmissin tebrik ediyorum seni
Ben bu hafta sonu hüsran yaşadım yine
Hergün 1.5 saat yürüdüm arada jillian yaptım
Diyeti mi yaptım eksiksiz
2 gündür çok kötüyüm emeklerim hep boşa gidiyormuş gibi veremiyorum kilo
Pes etmek üzere yim canlarim
Kilom 73 6
Ne oldu bize böyle ya ,niye kilo verişimiz durduAaa ben dün kilo bildirimi yaptım sanıyorum meğer gk yazmamışım. Kilom sabit kızlar :)
Ne oldu bize böyle ya ,niye kilo verişimiz durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?