- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.261
Benim menum
Kahvaltı
1 bardak yeşil çay
Yarım poğaça
1 tavada yumurta
2 kaşar
Öğlen
Çorba
Bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Yeşil çay
Sonrada
Karışık bitki cayi
Sonraaâ
Az şekerli kahve
Aksam
Havuç
Yoğurt kuru
1.5litreyi aşkın şu spor yok ip atıcam en az 500 d3ne.15 dans etmiştim sadece
Sağol canım elma sirkesi ballı ılık suyu d3neyen var mı aranızda?
Kahve harika kaderi miss misss
Merhaba canım ben denemistim bi ara ama dikkatli olman gerek,mide rahatsızlığın varsa sakın deneme,fazla kullanımı mide delinmesine yol açıyormuşSağol canım elma sirkesi ballı ılık suyu d3neyen var mı aranızda?
Kadercim yeşil çay günde en fazla 2 bardak yani 500 ml geçmemesi gerekir fazlası zarar veriyorBen hiç denemedim canım . Bir şey soracağım yeşil çay günde kaç kere içebilirim 2 3 kere içsem bi zararı olmaz değil mi ?
Kılzar akşam menümü paylaşıyorum
Karışık kızartma yaptım bugün (biber yağsız,patates (normal kızarmış ) ve köfte (yağsız )domates soslu ) ama toplamında yarım porsiyon
1 adet çiğ köfte yedim
Cnm bn denedim denemez olaydim mideyi asiri sekilde rahatsiz ediyo baslarda bilmiyosun ama sonradan cekiyosun hic tavsiye etmiyorumZelifme, post: 45266408, member: 727635"]Sağol canım elma sirkesi ballı ılık suyu d3neyen var mı aranızda?
Oo kader hanima bakin bizide davet etmek yok demi
Kadercim yeşil çay günde en fazla 2 bardak yani 500 ml geçmemesi gerekir fazlası zarar veriyor
Kılzar akşam menümü paylaşıyorum
Karışık kızartma yaptım bugün (biber yağsız,patates (normal kızarmış ) ve köfte (yağsız )domates soslu ) ama toplamında yarım porsiyon
1 adet çiğ köfte yedim
Oo kader hanima bakin bizide davet etmek yok demiafiyet olsun kankamaa
Günaydın kader tebrik ediyorum tatlım seniGünaydıııınn canımm arkadaşlarım kader ortaklarımmm ponpişlerimm bu sabah enerjik uyandım ve tartıya gidince şok oldummm geçen hafta 74,0'ken bu hafta 71,8 i gördüm ay inanasım gelmiyoremin olmak için evdekileride kaldırdım tartıya çıkarfım heheee
Toplam verilen kilo 2,2 kg
Günaydın kader tebrik ediyorum tatlım seni
bu hafta dikkat etmeme rağmen az oldu ama
Bende bu hafta Insilin direncini kırmaya başlıyorum herhalde
Geri sayım başladi
73.2 bu sabahki kilom ---100gr
Hiç yoktan iyidir napalim
Sadece kizartma olarak patates kızartması vardı ondan da 3 5 adet patates yedim diğerleri yağsız hep,onun için içim rahatAkşam kızartma olmamalıydı canım. Yediklerini sabaha kadar zor eritirsin. Sabaha bırakıp sabah kahvaltısında yeseydin keşke.
Tebrikler kadercim böyle devam etmesi dileğiyle gitsin kilolarGünaydıııınn canımm arkadaşlarım kader ortaklarımmm ponpişlerimm bu sabah enerjik uyandım ve tartıya gidince şok oldummm geçen hafta 74,0'ken bu hafta 71,8 i gördüm ay inanasım gelmiyoremin olmak için evdekileride kaldırdım tartıya çıkarfım heheee
Toplam verilen kilo 2,2 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?