Kaderimin Kaderi..

Senin menünde güzel canım

Sağol canım elma sirkesi ballı ılık suyu d3neyen var mı aranızda?
Kahve harika kaderi miss misss

Kılzar akşam menümü paylaşıyorum
Karışık kızartma yaptım bugün (biber yağsız,patates (normal kızarmış ) ve köfte (yağsız )domates soslu ) ama toplamında yarım porsiyon
1 adet çiğ köfte yedim

Canim sen urfalimisin hergün menunde çiğ köfte

Sayılır aslında anne tarafından antepliyiz ama annem ayda1 çiğ köfte yapar bize bende buzlukta saklarim,herkesin canı tatlı çeker benim çiğ köfte ondan böyle,bitirene kadar azar azar yiyorum

Zelifme, post: 45266408, member: 727635"]Sağol canım elma sirkesi ballı ılık suyu d3neyen var mı aranızda?
Kahve harika kaderi miss misss
Cnm bn denedim denemez olaydim mideyi asiri sekilde rahatsiz ediyo baslarda bilmiyosun ama sonradan cekiyosun hic tavsiye etmiyorum

Akşam kızartma olmamalıydı canım. Yediklerini sabaha kadar zor eritirsin. Sabaha bırakıp sabah kahvaltısında yeseydin keşke.

Günaydıııınn canımm arkadaşlarım kader ortaklarımmm ponpişlerimm bu sabah enerjik uyandım ve tartıya gidince şok oldummm geçen hafta 74,0'ken bu hafta 71,8 i gördüm ay inanasım gelmiyor emin olmak için evdekileride kaldırdım tartıya çıkarfım heheee
Toplam verilen kilo 2,2 kg

Günaydın kader tebrik ediyorum tatlım seni
bu hafta dikkat etmeme rağmen az oldu ama
Bende bu hafta Insilin direncini kırmaya başlıyorum herhalde
Geri sayım başladi
73.2 bu sabahki kilom ---100gr
Hiç yoktan iyidir napalim

Olsun ya sen zor kilo veriyorsun o kadar diyet spor yapmana rağmen :) haftaya daha fazla verirsin inşallah

Akşam kızartma olmamalıydı canım. Yediklerini sabaha kadar zor eritirsin. Sabaha bırakıp sabah kahvaltısında yeseydin keşke.
Sadece kizartma olarak patates kızartması vardı ondan da 3 5 adet patates yedim diğerleri yağsız hep,onun için içim rahat
Bu arada kızlar kilo bildirimi yapıyorum 79.8 oldum,ucundan da olsa 70 leri gördüm

Tebrikler kadercim böyle devam etmesi dileğiyle gitsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…